Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A propos pępka to ja mam zamiar wysuszać go spirytusem. Octenisept mam w domu,ale u mojego siostrzeńca się nie sprawdził.To jest preparat o szerokim spektrum działania, ale przeznaczony głównie do błon śluzowych (czyli nawilża,a nie wysusza). Wolę spirytus
Zjedliśmy przed chwilą miskę popcornu,a ja nadal czuję niedosyt. Ostatnio pochłaniam tyle jedzenia, że sama nie wiem gdzie to wszystko mieszczęSynuś
-
Byłam zobaczyć to maleństwo urodzone w niedzielę
faktycznie malestwo, malutkie stopki, dłonie, główka no wszystko. I spala cały czas
no tak na początku dzieci są takie bezproblemowe. Zakochałam się
A potem wyobrazilam soboe to dziecię w kanale rodnym i juz mi się taka mala nie wydawała...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 19:05
-
Dziewczyny, a jak to jest z Waszymi córkami? Czy to prawda,że temperament z zycia płodowego odzwierciedla późniejszy?
Niby u mojego siostrzeńca się sprawdziło - u mamy w brzuszku wiecznie się wiercił i teraz też jest w ciągłym ruchu.
Ciekawe czy to przypadek czy rzeczywiście jest jakaś zależność?Synuś
-
Cebulka wrote:Pytanie do pessarowych mamus. Czy od założenia pessara macie więcej wydzieliny ( sorrki za doslownosc) czy właśnie mniej jakby pessar utrudniał jej wydostawanie?
U mnie trochę więcej wydzieliny po założeniu ale zauważyłam że zależy też od dnia. Teraz się tak zastanawiam czy nie zależy to od mojej aktywności, więcej leżenia mniej wydzieliny, muszę to poobserwować. -
nick nieaktualny
-
Ona_89' wrote:A jak to jest z praniem ubranek? Będziecie prac ciuszki dzieci osobno czy dorzucicie do prania tez swoje? Oczywiście wtedy używając proszku dla dzieci.
Te, które juz wyprałam to osobno, w przyszlosci tez nie bede laczyc z naszymi rzeczamiOna_89' lubi tę wiadomość
Synuś