Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w końcu i ja! Musiałam Was nadrobić
Po weselu super. Maluch dal się pobawić i powiem szczerze, że się wyszalałam. Spokojnie dotrzymywałam tempa mężowi, który pod koniec był w gorszej formie niż jabyliśmy w domu przed 3. Tańczyłam właściwie cały czas, choć gdy w późniejszych godzinach zaczęły się pojawiać te cholerne kłucia, to sobie odpuściłam i grzecznie siedziałam
najważniejsze jest to, że dzisiaj jedyne co mnie boli to nogi i ręce, a z brzuszkiem wszystko ok. Wykończyłam tez chyba Malucha, bo dopiero po 10 rano zaczął się wiercić
musiał odespać haha
Magdalena, ja też bym się do Ciebie uśmiechnęła o ten sab
Wczoraj zanim wyszliśmy sąsiadka przyniosła te ciuszki. Całe wielkie, plastikowe pudło! Wstępnie dzisiaj oglądałam i się zakochałamjutro usiade na spokojnie i wybiorę co tam chce
A teraz chyba utnę sobie drzemkę, bo oczy mi się zamykają, a rodzice wpadają dziś do nas w odwiedzinyOna_89', biedroneczka1910, olcia88 lubią tę wiadomość
-
Ja znowu w grudniu mam urodziny dokładniej na wigilię ale wątpię czy coś z tego będzie
Mam nadzieję że i u mnie to zadziala -
Skarb ja w pierwszej ciąży przy pesarze też tak miałam. Bez wkładki nie dawało rady. Teraz mam jakoś inaczej szyjkę ułożona i jak doszedł pesar to tak jakby zakorkowal. W dodatku przez infekcje wszystko napuchniete w środku...
Molcia lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Natali oj tak i tej myśli się trzymam ze jeszcze trochę i będę tulic mój drugi skarb. Ta świadomość pomaga mi to wszystko przetrzymać a wiadomo ze łatwo nie jest a po tylu miesiącach psycha juz siada.
natali101 lubi tę wiadomość
-
Ginger u mnie są skurcze jakby szyjki albo brzucha raz z jednej raz z drugiej strony. Niby boli ale nie jest to taki bol przy którym normalnie bralabym tabletkę (teraz biorę żeby wyciszyć). Po prostu mnie to martwi. Wcześniej wcale nie miałam wiec nie mam porównania
Skarb a wybueralas juz coś? Bo ja juz dawno konkretnie po linkach wybierałam a jak przyszło do kupowania to i tak zeszło ładnych kilka godzin
Teście wzieli Laurę i psa na ogródek. Jaka cisza! Fajnie posiedzieć we dwojeteraz maz będzie sprzątał cale mieszkanie a ja leze i pachnę hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 16:15
-
Mala_Czarna_89 wrote:Skarb a wybueralas juz coś? Bo ja juz dawno konkretnie po linkach wybierałam a jak przyszło do kupowania to i tak zeszło ładnych kilka godzin
Tak wybierałam, pozapisywalam linki bo jak później przyszło by mi jeszcze szukać to ja nie wiem. Mój maż naprawdę mnie zadziwia w tej kwestii. -
Ginger u mnie skurcze różnie wyglądają. Generalnie te przy których tchu mi braknie i jest taki dyskomfort i kamień zamiast brzucha to jeszcze mnie nie martwią, ale jak zaczynają być częste czyli u mnie co 2-3 minuty to potrafią niektóre być bardzo bolesne. Wtedy ciach tabletka i jak narazie pomagało. Gdyby nie ten cordafen to już bym leżała w szpitalu...Synek ur. 8.11.2015
Cebulka wrote:Skarb, 22 czyli jeszcze trochę. Biorę macmiror i jest trochę lepiej...
Ja też mam 22 wizytę, ale u mnie po staremu więc czekam spokojnie.
A Ty swojej nie możesz trochę przyspieszyć? Bo to jeszcze ponad tydzień do niej.
Ale też najważniejsze jest to że masz zapisane na to leki. -
Skarb, ja tego twojego męża trochę rozumiem...przy pierwszej ciąży wyprawkę zaczęłam kompletowac dopiero po 32 tygodniu. Bałam się wcześniej bo od początku były problemy. Daj mu 2 tygodnie. Po 34 tyg spokojnie możesz rodzic a Małą przecież po urodzeniu trzeba w coś ubrać i mieć czym otulic...musisz mu też wytłumaczyć, że to wybieranie sprawia ci radość i że nie możesz po sklepach sobie pooglądać i powybierac to chociaż przez internet chcesz...
skarb15 lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
A ja o mały włos znów bym zemdlała. Ciśnienie parę minut po całej akcji 90/50,więc to chyba przez to. W ogóle dziś jakaś słabiutka jestem i często podsypiam. Pan z Tesco przywiozl nam zakupy, wstałam i chwilowo odżyłam. Chyba na trochę na działkę podjedziemy, przynajmniej posiedzę na powietrzu.
Magda, mam Tutek Grander. Dostałam po siostrzeńcu, jest w idealnym stanieSynuś
-
Jestem ciekawa co mi powie gin na następnej wizycie która mam za tydz bo ja mam naprawdę bolesne te skurcze ale nie są aż tak częste wiec tez staram się nie martwić. NospA nie wiele mi daje.
Dziewczyny które leżały w szpitalu miałyscie wypłacone z ubezpieczenia za pobyt w szpitalu?
Ja właśnie się zorientowałam ze ubezpieczam dodatkowo mojego męża żeby mieć podwójnie wypłacone za urodzenie dziecka + ubezpieczenie męża czyli w sumie potrójnie i właśnie rejestruje swoje pobyty w szpitalu. Ciekawe czy wypłaca z jego też.hmm -
Cebulka dziękuję :-* nie chce o tym rozmawiać z mężem nie spodziewam się pozytywnych skutków takiej rozmowy zwłaszcza że on sam niby w żartach wielokrotnie mi powtarzał, że mnie to sobie nie wyobraża z pieluchami..Ginger ja nie mam ubezpieczenia więc nie wiem ale jak teściowa chorowała i długo była w szpitalu dostawała dodatkowe pieniądze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 16:39
Cebulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny