Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Galaretka wrote:MadaLena ciekawe czy to nie za cienkie hmm...bo widziałam takie fajne z misiem w środku ale 150zł ;/[/QUOTE
Galaretka to taki sam jak wypatrzylas w empiku, wydaje mi sie ze nie za cienki. Wez pod uwage ze wkladasz tam dzidziusia ubranego w pbody/spioszki/pajaca itd, zawsze przykryc kocykiem mozesz, a jak wsadzisz w otulacz taki na misku to chyba bym sie ugotowala na miejscu tego maluszka... przynajmniej tak mysle
-
A co z tymi poduszkami do karmienia? Macie jakies namiary na dobre jakosciowo? Kupujecie czy narazie sie wstrzymujecie??
Dziewczyny ktore dostaly paczuszki od Aparatki - moze sie pochwaliscie zakupami
Micia, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Haen, no dokładnie tak jak piszesz. Też generalnie to zlewam, ale jak ktoś gada, że mam mały brzuch i to w taki sposób jakby Mniejszy brzuch świadczył o tym, że moja ciąża jest gorsza, to dostaję szału
moja kuzynka, miała mały brzusio jak ja, a Urodziła dużą dziewczynkę.
Nie ma nic gorszego niż ból gardła połączony ze zgagą -
ja też zazdroszczę, ze stresu przed wizytą u tego okulisty obudziłam się przed 6 i już nie zasnęłam
aparatka ja właśnie czekam z niecierpliwością na tę przesyłkę od CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 12:27
perelka89 lubi tę wiadomość
-
MadaLena30 wrote:A co z tymi poduszkami do karmienia? Macie jakies namiary na dobre jakosciowo? Kupujecie czy narazie sie wstrzymujecie??
Dziewczyny ktore dostaly paczuszki od Aparatki - moze sie pochwaliscie zakupami
no wlasnie tez apelowalam o to ostatnio a dziewczyny sie nie chca chwalic -
A ja takie uwagi przyjmuje z uśmiechem;) wszyscy mi mówią ze nic się nie zmieniłam tylko brzuszek który i tak podobno nie wygląda na 8mc;) przyjaciółka się śmieje ze ona ma prawie taki sam jak sobie dobrze poje ;p
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
haen wrote:ja nie czuje mocnych ruchow, tzn. czulam jak byla ulozona poprzecznie...juz bardziej przeciaganie, a przeciez to dopiero 31 tc... mozecie mi wierzyc, ze dla psychiki juz lepsze sa te mocne kopniecia niz takie przeciagniecia...
i bede wdzieczna za kciuki dzis przed 18:) ide na usg 3 trymestru i troche sie stresuje...
Natali Ciebie sie pytaja, czy juz urodzilas, ja slysze na odwrot: to jeszcze duzo czasu
zgadzam się z każdym słowem które napisałeś wyżej. Muszę się położyć i skupić aby coś poczuć.haen, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Molcia wrote:Aga - cieszę się, że moja metoda Tobie też pomogła, od kiedy się do tego stosuję
to czuję się spokojniejsza, bo się brzuszek mniej spina
szczęściara ja wzięłam vitmat kokosowo - lateksowy
molcia a czemu akurat ten materac? jakies opinie masz na ten temat?? -
Anulaa wrote:molcia a czemu akurat ten materac? jakies opinie masz na ten temat??
Buffy lubi tę wiadomość
-
wlasnie ja tez chcialam lateksowy ale w sumie opcja mieszana jest dobra:)) dzieki za rade
bylam dzis w rossmanie bo te pieluchy pampers premium care za 11,99 (33szt)i juz wszystko wykupione(( musze jezcze o inne zahaczyc, bo cena rewelacyjna!!!!!!
perelka89 lubi tę wiadomość