Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Galaretka wrote:MadaLena ciekawe czy to nie za cienkie hmm...bo widziałam takie fajne z misiem w środku ale 150zł ;/[/QUOTE
Galaretka to taki sam jak wypatrzylas w empiku, wydaje mi sie ze nie za cienki. Wez pod uwage ze wkladasz tam dzidziusia ubranego w pbody/spioszki/pajaca itd, zawsze przykryc kocykiem mozesz, a jak wsadzisz w otulacz taki na misku to chyba bym sie ugotowala na miejscu tego maluszka... przynajmniej tak mysle
-
A co z tymi poduszkami do karmienia? Macie jakies namiary na dobre jakosciowo? Kupujecie czy narazie sie wstrzymujecie??
Dziewczyny ktore dostaly paczuszki od Aparatki - moze sie pochwaliscie zakupami
Micia, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Haen, no dokładnie tak jak piszesz. Też generalnie to zlewam, ale jak ktoś gada, że mam mały brzuch i to w taki sposób jakby Mniejszy brzuch świadczył o tym, że moja ciąża jest gorsza, to dostaję szału

moja kuzynka, miała mały brzusio jak ja, a Urodziła dużą dziewczynkę.
Nie ma nic gorszego niż ból gardła połączony ze zgagą
-
ja też zazdroszczę, ze stresu przed wizytą u tego okulisty obudziłam się przed 6 i już nie zasnęłam

aparatka ja właśnie czekam z niecierpliwością na tę przesyłkę od Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 12:27
perelka89 lubi tę wiadomość
-
ja nie kupuje. przy Laurze nie mialam i teraz tez nie widze potrzeby.MadaLena30 wrote:A co z tymi poduszkami do karmienia? Macie jakies namiary na dobre jakosciowo? Kupujecie czy narazie sie wstrzymujecie??
Dziewczyny ktore dostaly paczuszki od Aparatki - moze sie pochwaliscie zakupami
no wlasnie tez apelowalam o to ostatnio a dziewczyny sie nie chca chwalic
-
A ja takie uwagi przyjmuje z uśmiechem;) wszyscy mi mówią ze nic się nie zmieniłam tylko brzuszek który i tak podobno nie wygląda na 8mc;) przyjaciółka się śmieje ze ona ma prawie taki sam jak sobie dobrze poje ;p
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Haen widzę że mamy wiele wspólnego małe brzuszki i ruchy też bardzo delikatne.haen wrote:ja nie czuje mocnych ruchow, tzn. czulam jak byla ulozona poprzecznie...juz bardziej przeciaganie, a przeciez to dopiero 31 tc... mozecie mi wierzyc, ze dla psychiki juz lepsze sa te mocne kopniecia niz takie przeciagniecia...

i bede wdzieczna za kciuki dzis przed 18:) ide na usg 3 trymestru i troche sie stresuje...
Natali Ciebie sie pytaja, czy juz urodzilas, ja slysze na odwrot: to jeszcze duzo czasu
zgadzam się z każdym słowem które napisałeś wyżej. Muszę się położyć i skupić aby coś poczuć.
haen, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Molcia wrote:Aga - cieszę się, że moja metoda Tobie też pomogła, od kiedy się do tego stosuję
to czuję się spokojniejsza, bo się brzuszek mniej spina
szczęściara ja wzięłam vitmat kokosowo - lateksowy
molcia a czemu akurat ten materac? jakies opinie masz na ten temat??
-
jest antyalergiczny, a nigdy nie wiadomo czy dziecko nie będzie miało alergii, do tego ma te dwie strony, więc jak już dziecko będzie większe można zmienić na lateksową stronę, dla mnie to była fajna opcja, takie 2 w 1Anulaa wrote:molcia a czemu akurat ten materac? jakies opinie masz na ten temat??

Buffy lubi tę wiadomość
-
wlasnie ja tez chcialam lateksowy ale w sumie opcja mieszana jest dobra:)) dzieki za rade

bylam dzis w rossmanie bo te pieluchy pampers premium care za 11,99 (33szt)i juz wszystko wykupione
(( musze jezcze o inne zahaczyc, bo cena rewelacyjna!!!!!!
perelka89 lubi tę wiadomość

- 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g