Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak zastanawiałam się mocno nad roan bassem, ale w końcu stwierdziłam, że bardzo wygodny jest ten wizjer w spacerówce, a roan tego nie miał. Do tego pogadałam z kilkoma sprzedawcami i jednak każdy z nich polecał jednak tutka z różnych względów i zrezygnowałam z roana. Mój mąż był za tutkiem i też nie chciałam upierać się nad innym, bo jak mu się coś nie spodoba to mędzi strasznie potem, a ja tego nienawidzę
-
Mala no słodkie buciki, myślałam tez nad rajstopkami ale stwierdziłam ze ba co mi takie
lepiej kupić to co potrzebne
Shibuya leż i odpoczywajmnie tez nastraszyli,teraz leze grzecznie , tylko czasem wstane jak juz się mojego nie mogę doprosić albo mi szkoda 10raz go wolac o coś
stres tez swoje robi.. Staraj sie nie myśleć o tych rzeczach..zajmij sie wyprawka i innymi przyjemnościami
-
Mała tu mamy tylko dwa pokoje w związku z tym będzie malutka z nami. Nie mogę zabrać Nati pokoju. Natka musi mieć swoje miejsce i swoją prywatność.
Mój mąż to jednak wie jak uszczęśliwić swoją córeczkę.
Co by Nati nie poczuła się odrzucona,że teraz kupujemy rzeczy dla maleństwa kupił jej wielki kwiat Hibiskusa. Oczywiście córcia zachwyconahaen lubi tę wiadomość
-
My też będziemy z malutką i trochę obawiam się czy starsza nie będzie zazdrosna. Ostatnio przyszła rano do sypialni się potulić i zapytała, czy jak Nadia się urodzi, to też będzie mogła czasem przyjść.. oczywiście powiedziałam jej, że może codziennie przychodzić.
Pięknie dostać kwiaty od tatyMy przy okazji zamawiania dla maluszka kupiliśmy Laurce zestaw fryzjerski który bardzo chciała. No i wymyśliliśmy co dostanie "od siostry"- kartę do telefonu
komórkę ma, ale bez karty (czyli bez opcji dzwonienia), tylko internet. Powiedziałam jej kiedyś, że jak zasłuży to dostanie w sylwestra. I doczekać się nie może, a myślę, że kontakt nam się przyda, gdy np pójdę z psem, dzidzia będzie spała, a męża nie będzie.
-
witam się po wizycie, mały ma wszystko na swoim miejscu, wielkościowo jest takim - małym-średniakiem
waży 1356g, średnia pomiarów wychodzi dokładnie taka jak termin z OM, głowę ma za dużą w stosunku do OM a brzuszek za chudy, ale lekarka mi mówiła, że tak może być na tym etapie, a BPD jest w dużym stopniu uwarunkowane kształtem główki, więc nic niepokojącego nie ma
niestety młody leży przytulony do łożyska tak, że nie widać w ogóle jego buźki, więc fotek nie mamy, szyjka zamknięta - 36 mm, aa no i mam jakieś 8kg na plusie na razie
Buffy, haen, Shibuya, Micia, mikado, alus21, Mala_Czarna_89, Paolka_25, Zorro, perelka89, Nymeria, biedroneczka1910, Kitaja, MadaLena30, olcia88 lubią tę wiadomość
-
Shibuya, wiem, że łatwo się mówi, ale musisz dać z siebie wszystko, by mimo tych wieści myśleć pozytywnie i się nie denerwować. Odpoczywaj najwięcej jak się da, bo to w Twoim wypadku teraz najlepsze rozwiązanie :* jestem pewna, że Julka jeszcze długo posiedzi w brzuszku. Głowa do góry!
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Molcia w końcu dobre wieści
Mała ja jeszcze nie mam nic dla Nati od siostry ale to kwestia kupienia. Dostanie pewnie mange do czytania albo torbę z anime.
Dziewczyny będą zazdrosne o siostry ale to my zadbamy aby zminimalizować tą zazdrość.
Pomysł z telefonem super prezent. W końcu Laura będzie pełnić ważną funkcję - Starszej Siostry. Moja jest dumna, że będzie mogła uczyć siostręMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Shibuya ja biorę luteine 100 2*1
Widzę ze wszystkie wracajace ze szpitala mamy z przeżyciami biorą sie za wyprawki po powrociehehe tez tak miałam, juz w szpitalu myślałam ze jak wrócę to,od,razu kupuje resztę
fakt ze kupiłam teraz bardzo duzo rzeczy,.zostaly takie pierdoly ze choćby sie cos działo to przeżyje bez albo kupimy w sklepie badz aptece..
mi moj gin nie mówi aż tak szczegółowo...
-
Shibuya mi się właśnie taki lejek zrobił ale od środka. Znaczy się rozwarcie mi się wewnętrzne zrobiło i gin nastepnego dnia mi pessar założył i leki silne na skurcze dostałam. Tylko u mnie były skurcze co 2 - 3 minuty i stad to rozwarcie. Z resztą to zewnętrzne mniej groźne. Tylko musisz więcej leżeć. Może trochę z nogami wyżej to odciążysz szyjkę. A luteine też biorę...ale ja to chyba wszystko co możliwe biorę...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Molcia pewnie,jej telefon lekarz zabrał
No to mi tez w szpitalu mówili o tym ze od wewnątrz sie rozwiera ale to ze ten lejek czy coś? Oni tez zamiast jak człowiekowi wytłumaczyć coni jak to mysla ze babaka w ciąży pierwszy raz,i będzie wsYstko wiedzieć? -
Shibuya jakie pranie i prasowanie?! Mamę, siostrę lub koleżankę poproś.
Natali masz rację, rola starszej siostry to bardzo ważna rola, szczegolnie jak się caly czas bylo samemu
Jak widzę jak moj Regan lata za Laurą wpatrzony w obrazek i slucha jej bardziej niz meza, to myslę że podobnie będzie z siostra -
Skoro nie będę tego używać przez kilka miesięcy, to przynajmniej teraz oko nacieszę
pościel + karuzela
Paolka_25, izulkaa, Molcia, natali101, moodliszka, Marta1986, mikado, Nymeria, biedroneczka1910, alus21, Ona_89', olcia88, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Shibuya przy skurczu czujesz najpierw że ci się ciężej oddycha potem idzie takie napiecie przez cały brzuch. U mnie akurat od dołu ku górze. Ja mam często przy skurczu parcie na pecherz. Taki ból jak opisujesz miałam ostatnio jak Mały bardzo nisko się ułożył i mocno główką na szyjkę napieral. Ja mam na to sposób. Kładę się z dwoma poduszkami pod pupa tak żeby dziec w stronę żołądka się przesunął. Tylko uwaga nie za długo żeby się nie udusić...jeśli po tym Ci nie ulzy to chyba bym pojechała na ip żeby pod ktg podłączyli...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013