Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Shibuya wszystko będzie dobrze tylko musisz się oszczędzać
Gdzieś tam w komentarzu przez przypadek kliknęłam, że lubię.
U mnie dziś samopoczucie ciulowe troszkę... rano wymioty i na przemian zimno i gorąco, zjadłam 3 herbatniki i banana nie wiem czy coś jeszcze dzisiaj przełknę
A teraz przywieźli mi mebelki dla Maluszka I montują szafę w przedpokoju
Monitoring osiedlowy wszystko rejestrował a teraz będą krzyczeć, że za głośno bo wiertarka :p takie mieszkanie w bloku a jeszcze w mojej klatce same emerytury
Znalazłam fajny sklepik internetowy ale i na szczęście stacjonarny z akcesoriami dla Maluszka i w sobotę mąż zabiera mnie do Wrocławia po większą część wyprawkijupi!!!!
Może któraś coś zamawiała/kupowała??
www.kubus-kids.pl
Na allegro też są. Wydaje mi się że ceny mają względne?Paolka _25 -
O wlasnie, jakie pranie i prasowanie. Lez plackiem poki co, a takto mame popros;) a juz w ogole pewnie bedziesz w dwupaku do 37 tc i wtedy mozess sZalec z porzadkami i rodzic.
Pamietam, ze pisalas kuedys o Chirurgach, no to teraz masz idealne warunki, zeby nadrobic wszystkie sezony;)Shibuya lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Rzadko pisze ale czytam Was w miarę na bieżąco
Trzymam za Was wszystkie kciuki żeby dzieciaczki siedziały grzecznie w brzuszkach
U nas nasz Kubuś waży 2200 i ułożony główkowo więc wiem czym wali matkę po pęcherzu
Pozdrawiam Was serdecznieNymeria, biedroneczka1910, Mala_Czarna_89, Paolka_25, Kitaja, haen, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Shibuya, mi Luteinę odstawili dopiero w 33+1 tc. Brałam 2x 2tabl 50mg.
Muszę zwolnić... Ciągle gdzieś chodzę, przyjmuję gości, gotuję no i brzuch mam jak skała
Mały przemieścił się ze swojego ulubionego miejsca po lewej stronie na środek (nawet bardziej prawą str) mojego brzucha. Ciężko mi się przestawić,bo przyzwyczaił mnie do ruchów w innych miejscachSynuś
-
Hej co za zasięg dzisiaj tutaj jest nic nie moge napisac:/
Któras pytała o stopień to ma najwyzszy czyli chyba 3 jesli chodzi o neonatologie.
Poryczałam sie dzisiaj pytam o usg czy moge isc prywatnie to co słysze ze nie wiec im mówie ze nie interwsuje mnie to ja chce isc skoro oni nie chca mi tego wykonac. Przyszedł ordynator bo sie tak kłóciłam z nimi ze leki to ja sobie w domu moge łykac. Po wielkich bojach uwaga zrobili mi usg i zbadali ginekologicznie. Szyjka ma 2,5cm i jest rozwarcie na pół palca. Mała waży 1925g ulozona podłużnie główkowo wszelkie wymiary sa zgodne z terminem miesiaczki. Skurcze mam nadalWszystkie przepływy sa ok serduszko bije 140
ogólnie powiedział ze ma duze szanse wrazie czego.
I za to ze tak ryczałam dostalam fotke:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/67d38076c380.jpgmikado, szczesciara25, Asiek2109, izulkaa, Paolka_25, Shibuya, perelka89, Rozmarzona, natali101, Nymeria, biedroneczka1910, alus21, Kitaja, MW26, Ona_89', Cebulka, olcia88, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, bardzo dawno nie pisałam ale czytam Was cały czas. Leże prawie cały czas od 10 kwietnia bo najpierw odklejała się kosmówka a potem bóle brzucha i skracanie szyjki. W 27 tyg założyli mi pessar, po 3 tygodniach w szpitalu leże w domu
Ale dziś zaczęliśmy z Tymusiem 34 tydzień i wierzymy że wszystko będzie dobrze
W szpitalu w posiewie wyszedł paciorkowiec więc kolejne zmartwienie, maluch w 32 tygodniu ważył 1650 g więc nie za dużo ale na pewno jeszcze podrośnie
Trzymam za Was wszystkie kciuki a szczególnie za mamy na patologii ciąży bo już wiem jak tam przyjemnie
Paolka_25, olcia88, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
A ja na szczęście też jutro dowiem się co u mojego Maluszka
Mała dla tego Maleństwa co masz w brzuszku najwspanialsza mama! Zatroszczyłaś się, zmartwiłaś i w obawie żeby się nic nie stało wróciłaś do domu
A zebraniem się nie nie przejmuj. Starsza na pewno zrozumie
Aparatka a przypuszczają, że kiedy Cię wypuszczą? Czy na razie nie wspominają o tym?Paolka _25 -
i mamy mega problem z wózkiem bo stelaz ten co mial byc nie pasuje nam do gondolki i spacerówki a innego nie maja na magazynie wogole jak mi kwote zaspiewala dzisiaj przez telefon babeczka to odechcialo mi sie wszytskiego. Nei dosc ze za 2w1 dalismy 1700zł to jeszcze teraz stelaz 1200 ma kosztowac
Troszke sie podłamalam bo to kupa kasy -
aparatka to rzeczywiscie nieciekawie z tym wozkiem wyszlo;/
moja paczka tez doszla, super, na zywo jeszcze lepiej wyglada niz na zdjeciach) polecam dziewczynom ktore jeszcze się wahają
))