Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
to ja dzisiaj przelezałam cały dzień. Do południa tylko dwie pralki poszły a tak jedynym wysiłkiem było przełączanie kanałów w tv ;P aa ai spacer wieczorny z psem ;P odpoczywam bo jutro mam troche pracy musze nas spakować i placek upiec a weekend intensywny u rodziców bo odpust jest ...
-
Albo mam tylko takie uczucie albo czuje dyskomfort lekki jakby pieczenie przy chorym pecherzu.
Hm mam tylko furagine w domu chyba,a to mozna?
Nie wiem czy w razie czego nie wziasc.
Wiecie co mozna zazyc?
Z trgo co pamietam to urosept,ale nie mam ;/Jestes juz z nami -
Z furaginą to się wstrzymaj rozmarzona, bo w trzecim trym trzeba uważać. Lepiej preparat ziołowy jutro kup, albo syrop z żurawiny taki apteczny. Furagin to już przy utrzymującym się bólu, po uzgodnieniu z lekarzem i przed dłuższy czas, to jednak antybiotyk.
-
Witam drogie Panie:)
Jest któraś zaintresowana ciuszkami dla dziewczynki?
Mam piękne modne ciuszki, zapraszam do mojej grupy na facebooku
https://www.facebook.com/groups/1658199421061552/ -
Natali mogłabyś sobie przybic piątkę z moim mężem. Tylko niestety nikt tego za mnie nie zrobi.. No i zauważyłam ze mniej mi szkodzą domowe porządki niż szybki spacer- to wtedy brzuch porządnie się napina.
Mw trzymam kciuki żeby to bul jednorazowy incydent. Koniecznie daj rano znać co i jak
madziam wyrazy współczucia.
Shibuya jak samopoczucie?
Przed położeniem się spać zrobiłam sobie jeszcze rundkę po domu oglądając co mam dla maluszka. Dalej nie wierzei wszystko tak bardzo mi się podoba. Szczęśliwa na Maksa
-
Nymeria, dzieki za rade i tak tez zrobie.
Nie wiem czy sobie czegos nie wkrecam.
Hm moze feminelle sobie znowu kupie bo przy problemach z uplawami i swedzawka mi to kazal gin brac.
Ostatnio jak bylam i pytalam czy w razie czego moge to brac to pozwolil jak najbardziej te globulki.
Ciekawe tylko czy one pomoga tak samo na pieczenie
Wizyta u gina dopiero za tydzien w piatek.
Jestes juz z nami -
Rozmarzona jakoś daję radę, bo wiem, że nie mam wyjścia ,a jak będę się uzalacnad sobą, to na pewno szybciej do zdrowia nie wrócę
boję się tylko czy tym kaszlem nie zaszkodzę maluchowi
rusza się normalnie, wiec chyba wszystko u niego ok, ale pod piersiami juz mnie kłuje od tego kaszlu i nie chce przejść
-
natali101 wrote:Zorro a jak sernik?
PyyychaDzięki raz jeszcze. Zapisałam sobie przepis i będę szpanować przed gośćmi
Już prawie cały dostał nóżek,a dziś jeszcze mama do mnie dzwoniła żebym jej odłożyła, bo chciała spróbować (zwerbowałam ją wczoraj na zakupy żeby zdobyć produkty).
Rozmarzona,daleko masz do przychodni żeby zrobić badanie moczu? Ja na początku też myślałam,że sobie wkręcam. Po trzech dniach wyłam z bólu,więc dostałam Furagin. A ze srednio pomogło,to skończyło się na Amoksycylinie.
Synuś
-
madzi4aam wrote:Dziewczyny, jakie macie cisnienie na tym etapie ciąży?
Sprzed pol godziny 139/82... Wierze w to, ze to przez gorac dzisiejszy, a ja szczerze niemawidze takiej pogody.
Mam nadzieje, ze rano bedzie nizsze...kilka razy zdarzylo mi sie powyzej 140, takze powinnam mierzyc 2 razy dziennie (czego ostatnio nie mialam jak, ale musze teraz spiac poslady i to igarnac, bo im blizej porodu taka sytuacja jest b.niebezpieczna). -
Mala a tak z reka na sercu, co sie stanie jak nie posprzatasz? No bedzie balagan i tyle:) tak sobie mysle, zaraz urodzi Ci sie 2gie dziecko, mimo ze Laura jest dosc samodzielna to jednak tez bedzie potrzevowala uwagi czy Twojej (Waszej) obecnosci...nie za duzo sobie zarzucasz na barki? Bedziesz miala 2 dzieci, psa:) i jeszcze chcesz ogarniac prace domowe itd.
Staram sie to zrozumiec (bo szanuje z zasady), ale jak piszesz, ze brzuch Cie boli no toz kurde jak ma nie bolec, jak masz zalecenie odpoczywac, a wynika ze tego nie robisz..
Okej moze jestem leniwa i nie robie wszystkich rzeczy w domu, tylko tez trzeba odpuscic.
Aparatka a Tobie moze tak mowia o malych szansach (czego szczerze nie rozumiem), bo widza, ze Tobie tez trudno wysiedziec czy wylezec na tylku i to taki straszak? Moze podpytaj sie o dlugofalowe dzialania, nie wiem pessar? Sterydy na plucka?
A w ogole to mam nadzieje, ze Ginger sie nie odzywa bo jest zajeta Patrykiem, a nie ze cos sie zaczelo dziac...
Kurde dziewczyny jak lekarz mowi "przystopuj" to przystopujmy...
I nie chce nikogo urazic, tylko sie martwie o Was
Molcia, MadaLena30, Rozmarzona lubią tę wiadomość