Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ja przy moim siersciuchu mam bałagan po kilku godzinach od sprzątania
Natali wiem wiem to musi ważyć ale jak jest za mało to też niedobrzenadal będę utrzymywać ze to najbardziej kobiecy atrybut
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 23:13
-
Mała na pewno coś jeszcze wymyślisz do kupienia
Buffy ja do domu sprowadziłam pseudo dobermankę wychudzoną ze schoroniska, przywiozłam szczeniaczka z serbi bo ktoś go porzucił w kartonie, biedak nie miał nawet ząbków a na główce 8 kleszczy. Zbieram koce, karmy, zawożę do schroniska. Także psiara i kociara ze mnie.
natalii u mnie w domu rodzinnym podbny zestaw. Oprócz dobermanki kotek niebieski brytyjski i był niebieski rosyjski, niestety samochód kilka miesięcy go potrącił i po kilku dniach okazało się, że ma obrzęk płuc. Mama płacze do tej pory więc chcę dla niej kociaka na pocieszenie.
Nasza rozpieszczona księżniczka wygląda tak:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8450ddc5d73.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/daa15db38654.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/006b4db08bfd.jpg
kotek który zachowuje się jak piesek, aportuje, ciągle chce być z nami i nie boi się zmian i podróżowania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 23:24
natali101, Rozmarzona, Micia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlcia śliczna jest
Ja tak samo staram się pomagać jak mogę, no najczęściej jest to jedynie finansowo; raz miałam kotka na tymczasie i to była draka, bo moja Milka ma jakąś awersję do kotówale udało się ogarnąć. Większego psa na tymczas nie wezmę bo jednak boję się o moje kruszynki, a na uczelnie też jakoś musze chodzić i nie zostawiłabym ich z większym psem na tyle godzin. Staram się też kilka razy do roku jakies paczki z żywnością wysłać do schronisk. Ale jest tyle potrzebujących zwierząt, że to takie przygnębiające, że nie da się każdemu pomóc
nie raz płakałam nad jakąś historią
-
Olcia cudowna kotka
My mamy kotkę, rybki, papugi i ślimaki afrykańskie. Nati chce co chwila jakieś inne zwierzątko ale mówimy stop.
U rodziców mamy psa, brytyjski i dwa dachowce.
Moja właśnie przyszła spać na poduszkę. Daje do zrozumienia,że pora spać.
Malutka właśnie uprawia gimnastykę w brzuchuchyba wzięła przykład z siostry, bo Nati gra na pianinie albo tańczy. Chyba 4 lata nauki w końcu zaczynają owocowac,nie wspomnę o 6 latach tańca. Teraz to i dziadek dołączył do gry. Uwielbiam jak w niedzielę Nati gra nam podczas obiadu
olcia88, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatali101 wrote:Buffy moja kotka jedynie toleruje yorka sąsiadów. Nie zobaczysz u nas na podwórku innego zwierzaka. Znajomy kiedyś przyjechał ze swoim biglem i nasza kotka go powaliła. Wszyscy znajomi od tamtej pory mówią na nią wilk.
Kot moich teściów też Milkę powalił ;p ale tu się nie ma co dziwić bo trzy razy od niej większa i cięższa, hehe -
Mam tak samo, ale wszystkim nie da się pomóc. Wahałam się, czy robić kici maluchy,bo jest tyle potrzebujących kotków, tu też za to nie zostałam pochwalona, ale nie żałuję, bo to nie na sprzedaż i wszystkie osoby do których idą kociaki innych by nie chciały. Albo taki albo wcale, więc tłumaczę sobie że miejsca nikomu nie zajęły. Poza tym to co przeżywamy z kicią, jej poród, przygotowania, mąż który wszystko czyta o rozwoju, waży i całuje kociaki - dla mnie to przedsmak tego, że będzie więcej niż dobrym ojcem. No a dziś jak mi przyniosła kociaki na łóżko, żebym nie leżała sama tu a ona w pudełku... niesamowite, że tak mi ufa.
Dobra, kończę spamować kociarnią, idę czytać książkę i czekać na mężura.
Aha, postanowiliśmy kupić na raty irobot roomba. Białe kłaki wyglądają codziennie jak kłęby kurzu jak się usadowią w kątach. Nie znaczy to, że nie będziemy odkurzać, jednak myśl o małym pomocniku powoduje uśmiech na twarzy
Dobranoc :* -
Jakie slodkie kociaki
my mamy yorka i ogolnie ma ADHD ,dzis chyba wyczul ze jestem smutna caly czas sie do mnie tuli, a najbardziej do brzucha< w ogole to szok, bo on tylko tak do mojego meza> nawet teraz w sypialni wtula sie do mnie, a nie do swojego Pana
kochane psisko
olcia88 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
buffy
pięknie wyglądasz ..tak normalnie:) ludzie nie komentują głupio małego brzucha? bo sama mam jeszcze mniejszy brzuch od ciebie. i słyszałam juz mnóstwo niemiłych docinek w stylu.. jesz coś?? mała się wierci?? no tak.. pewnie głodna , daj jej jeść, wszystko w porządku z dzieckiem?? pewnie wód płodowych masz mało. szczególnie teściowa: pewnie niedojadasz:/
a mała pięknie przybiera i mały brzuch nie oznacza małego dziecka - jak powiedział mój lekarz 2 tyg temu. 1200gram:) pozdrawiamBuffy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziś właśnie siostra mnie dojechala
ludzie myślą, że mam wcześniejszy etap ciąży i jak pytają a ja odpowiadam, że 8 miesiąc to jest wzrok "ze co"
ale ogólnie to póki co nie ma tragedii bo rodzice mieszkają 300km ode mnie i dawno się nie widzieliśmy.
A komentarzami się nie przejmuj, taka uroda i najważniejsze, że z dzieckiem wszystko jak trzeba -
Uu witam sie po nocy
Wczoraj trochę zamiast leżeć to siedziałam badz lezalam w pozycji półsiedzącej bo tescciowa byla...umylam 2talerze i zmieniłam pościel i ci?? Nie mogę spać w nocy bo,co chwile mam skurcze.. I to nie takie jak wczesniej ze brakuje oddechu bo przepona ,tylko jakies inne..boli dodatku jak na okres..zaczelam mierzyć alr chyba zly pomyśl bo tylko sie stresuje ze takie częste.. Mojego nie ma..sama w mieszkaniu jestem takze ciekawe...
-
Izulka moze warto podjechac na ip? Jak nie przejda te skurcze jak wstaniesz to lepiej jedz to skontruluj,a kiedy wraca Twoj maz?. Co do malego brzucha, przeciez maly brzuch nie jest miara zdrowej ciazy,kazda z nas jest inna! Mnie tez wkurzaly teksty tydz temu w Pl najblizszych typu" oj maly masz ten brzuch","czy napewno dobrze liczysz tyg" jedynie moja mama powiedziala do mnie tak " dziecko ja z Toba bedac w ciazy mialam jeszcze mniejszy brzuch", tylko ze wczorajsza sytuacja u poloznej mnie dobila psychicznie
w nocy spac nie moglam,mlody chyba odczul moje nerwy i sie strasznie krecil i jeszcze mdlosci mnie mecza! Jasio tydzien temu w 30tydz5d(w czwartek ) wazyl 1550g wiec to raczej nie jest zla waga jak na ten wiek ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 06:55
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja mąż kolo południa dopiero ... Zobaczę czy coś sie zmieni.. Wezmę leki, poleze i zobaczymy..
Jeszcze tak mi nisko pcha nozki ze zwijam sie z bolu..niżej niż pęcherz..tak z centymentr nad tym gdzie kończą się wargi srom.
Kitaja ladna waga JasiaKitaja lubi tę wiadomość