Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny~~Ania~~ wrote:Cześć Dziewczynki
U mnie śnieg z deszczem, zimno.. brrr!
Jutro też mam 1szą wizytę na nfz - nie wiem jak będzie wyglądała, w czwartek prywatnie z usg na pewno A dziś na 15.30 zębolog. A jak Wasze ząbki? Muszę zrobić przegląda i naprawić szybciutko kilka, bo się ukruszyło. A w ciąży ponoć zęby szybciej się psują, no i są źródłem bakterii.. więc trzeba zadbać Na szczęście możemy korzystać ze znieczulenia
Zrobilam wszystkie przed ciąża...ale niestety strasznie mnie bolały i niestety musiałam zrobic ..i robię do tej pory bo lecą!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Dziewczyny ja cos złapał TAM! Piecze i swedzi przokropnie czy to moze zaszkodzic dzidzi?? Kiedys mialam grzybice pochwy wywolana duza iloscia antybiotyku ktory bralam przez dluzgi czas, ale wyleczylam i od tamtej pory minelo ok 1,5roku. Myslicie ze moge uzywac chusteczek nawilzanych do hig intymnej?
Kup sobie mydlo glicerynowe jest w biedronce taka kostka albo w aptece ...mozna w ciąży tym się podmywaj mi pomoglo.. -
Ja nic nie piszę, ale siedzę jak na szpilkach i nie wiem jak do 19 wytrzymam. Mnie piersi tez juz nie zawsze bolą, choć są powiększone i tez mam żyłki. Natomiast głowa mnie dzisiaj boli i strasznie jestem śpiąca, dopiero przed chwilą się obudziłam. Jeszcze prawie 5 godzin...
-
Nala85 za późno umawiamy lekarzy mój dwa razy w tyg przyjmuje rano nast razem chyba tak się zapiszę. Mój przyjmuje od 3 pójdę gdzieś o 4 bo na początku zawsze jest mega kolejka.
Jak wyskocze znow jako nieubezpieczona to ciekawe co mi powiedzą ehh. Jakoś nie mam głowy na kłótnie.
Narazie odebrałam corcie zrobiłam obiad ogarnelam z góry i odpoczywam -
nick nieaktualnyNala85 wrote:Ja nic nie piszę, ale siedzę jak na szpilkach i nie wiem jak do 19 wytrzymam. Mnie piersi tez juz nie zawsze bolą, choć są powiększone i tez mam żyłki. Natomiast głowa mnie dzisiaj boli i strasznie jestem śpiąca, dopiero przed chwilą się obudziłam. Jeszcze prawie 5 godzin...
Glowa tez mnie boli ...inne objawy raz mam raz nie...piersi tak samo a z ciąża ok ...wiec mysle ze to normalne zresztą hormony sie chwieją i takie wąchania ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 14:54
Nala85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej ja jestem po wizycie. Lekarz zalozyl karte ciazy. Malenstwo rosnie juz ma 17.5 mm a serduszko bije 162 uderzenia na minute. TERMIN OKRESLONY NA 8.11 , A NIE JAK WYCHODZILO 12.11, ALE TO SIE PEWNIE JESZCZE ZMIENI.POZDRAWIAM GORACO I TRZYMAM KCIUKI . BEDZIE DOBRZE!!!!!
NIESTETY NIE MAM W LAPKU POLSKICH ZNAKOW:(
Mala_Czarna_89, ewulek, szczesciara25, agulla03, moremi, olimama, olcia88, Nuffeq, Ona_89' lubią tę wiadomość