X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~~Ania~~ wrote:
    Cześć Dziewczynki :)

U mnie śnieg z deszczem, zimno.. brrr!

Jutro też mam 1szą wizytę na nfz - nie wiem jak będzie wyglądała, w czwartek prywatnie z usg na pewno :) A dziś na 15.30 zębolog. A jak Wasze ząbki? Muszę zrobić przegląda i naprawić szybciutko kilka, bo się ukruszyło. A w ciąży ponoć zęby szybciej się psują, no i są źródłem bakterii.. więc trzeba zadbać :) Na szczęście możemy korzystać ze znieczulenia :)

Zrobilam wszystkie przed ciąża...ale niestety strasznie mnie bolały i niestety musiałam zrobic ..i robię do tej pory bo lecą!!

• celine89 Przyjaciółka

Wysłany: 31 marca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno możesz używać lactacyd (płyn do higieny) ja się nim podmywam czasami 2 razy w ciągu dnia i nie potrzebuję chusteczek

8599dqk3hnnly0qz.png
  • Mad. Przyjaciółka

Wysłany: 31 marca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaaa, Clotrimazolem sobie smaruj on jest bezpieczny. Niestety infekje w ciąży są na porządku dziennym, zmienia się PH. Jeśli to nei minie to leć do lekarza, choćby rodzinnego i powiedz że jesteś w ciąży coś zaleci.

34bwgov34p14l83r.png
    ibm2j48agmh64rxk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny, uspokoilyscie mnie:-) chusteczek w pracy uzywam, bo nie mam mozliwosci podmywania sie :-S jutro mam gina wiec sie wypytam:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Dziewczyny ja cos złapał TAM! Piecze i swedzi przokropnie :-( czy to moze zaszkodzic dzidzi?? Kiedys mialam grzybice pochwy wywolana duza iloscia antybiotyku ktory bralam przez dluzgi czas, ale wyleczylam i od tamtej pory minelo ok 1,5roku. Myslicie ze moge uzywac chusteczek nawilzanych do hig intymnej?

Kup sobie mydlo glicerynowe jest w biedronce taka kostka albo w aptece ...mozna w ciąży tym się podmywaj mi pomoglo..

• Nala85 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nic nie piszę, ale siedzę jak na szpilkach i nie wiem jak do 19 wytrzymam. Mnie piersi tez juz nie zawsze bolą, choć są powiększone i tez mam żyłki. Natomiast głowa mnie dzisiaj boli i strasznie jestem śpiąca, dopiero przed chwilą się obudziłam. Jeszcze prawie 5 godzin...

• Nala85 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wcześniej mam iść do położnej, wpisze wyniki badań i zmierzy ciśnienie. Ciekawa jestem jakie będzie, bo już teraz jest chyba wysoko.

• Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nala85 za późno umawiamy lekarzy mój dwa razy w tyg przyjmuje rano nast razem chyba tak się zapiszę. Mój przyjmuje od 3 pójdę gdzieś o 4 bo na początku zawsze jest mega kolejka.
    Jak wyskocze znow jako nieubezpieczona to ciekawe co mi powiedzą ehh. Jakoś nie mam głowy na kłótnie.
    Narazie odebrałam corcie zrobiłam obiad ogarnelam z góry i odpoczywam

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Nala85 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój przyjmuje od 17 i tam są umawiane godziny, wiec za bardzo wyboru nie mam. Przyjmuje do pozna, wiec i tak nie jest źle.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nala85 wrote:
    Ja nic nie piszę, ale siedzę jak na szpilkach i nie wiem jak do 19 wytrzymam. Mnie piersi tez juz nie zawsze bolą, choć są powiększone i tez mam żyłki. Natomiast głowa mnie dzisiaj boli i strasznie jestem śpiąca, dopiero przed chwilą się obudziłam. Jeszcze prawie 5 godzin...

Glowa tez mnie boli ...inne objawy raz mam raz nie...piersi tak samo a z ciąża ok ...wiec mysle ze to normalne zresztą hormony sie chwieją i takie wąchania ..

dmdjnte.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 14:54

Nala85 lubi tę wiadomość

• Nala85 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za każdą, która ma dzisiaj bądź jutro wizytę. Musi być dobrze!

moremi lubi tę wiadomość

Wysłany: 31 marca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Huśtawka nastrojów mnie dobija. Z jednej strony bardzo się boje a z drugiej zaparlam się w sobie ze urodzę malucha!

ewulek lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala_Czarna_89 wrote:
    Huśtawka nastrojów mnie dobija. Z jednej strony bardzo się boje a z drugiej zaparlam się w sobie ze urodzę malucha!

Kazda sie boi to normalne ale musimy pozytywnie myśleć ...stres i nakręcanie sie tu nic nie da..cieszmy sie chwilą...

dmdjnte.png

celine89 lubi tę wiadomość

• celine89 Przyjaciółka

Wysłany: 31 marca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara :) masz rację w sumie to powinnyśmy się cieszyć z każdego dnia

8599dqk3hnnly0qz.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzisiaj strasznie senna jestem, mogłabym spać i spać, a wczoraj byłam wulkanem energii - mam nadzieję, że jutro wrócę do formy, bo wracam do pracy a nie będę spała przed komputerem ;)

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png

Wysłany: 31 marca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara ja to bym musiała każdy dzień zacząć od usg by widzieć ze wszystko jest w porządku ;)
    Miałabym też całkiem inne nastawienie gdyby nie było żadnych niepokojących sygnalow

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • MW26 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja jestem po wizycie. Lekarz zalozyl karte ciazy. Malenstwo rosnie juz ma 17.5 mm a serduszko bije 162 uderzenia na minute. TERMIN OKRESLONY NA 8.11 , A NIE JAK WYCHODZILO 12.11, ALE TO SIE PEWNIE JESZCZE ZMIENI.POZDRAWIAM GORACO I TRZYMAM KCIUKI . BEDZIE DOBRZE!!!!!
    NIESTETY NIE MAM W LAPKU POLSKICH ZNAKOW:(

Mala_Czarna_89, ewulek, szczesciara25, agulla03, moremi, olimama, olcia88, Nuffeq, Ona_89' lubią tę wiadomość

n59yvcqgpqmxp37y.png
  • monia35 Przyjaciółka

Wysłany: 31 marca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MW26 super ....rosnie maluszek
    pozdrawiam i zdrowka dla was :)

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgfcf3a7od.png[/link]
  • Nala85 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, gratuluję i zazdroszczę, że już jesteś po;)

• Mad. Przyjaciółka

Wysłany: 31 marca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MW26 super wieści :)

34bwgov34p14l83r.png
    ibm2j48agmh64rxk.png
‹‹ 131 132 133 134 135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ