Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze,ze piszecie o tym smyku i fajnie,ze jutro to tez obowiazuje bo bym z Mezem podeszla
Jak sie miewacie dzisiaj Mamusie?
U Was tez takie ciepelko?
Nic,ze z niego nie skorzystam bo siedzie na mieszkaniu,ale przyjemniej przynajmniej za oknem
Aga, bardzo dobre podejscie do sprawy
Maz widze swietnie sie spisal i mozesz byc z niego dumna
Olcia, sliczne kocieta napatrzec sie nie moglam
A ja sie dzisiaj lenie bo wczoraj mialam odwiedziny kolezanki,ktora przyniosla mi kolejna ture ptasiego mleczka i nie wiem skad ona wiedziala,ze mam na nie ostatnio parcie hihi
Rozpuszczaja mnie milo
Ciotka brzuszek wymacala i byla w wielkim szoku jak Malutka juz sie rusza mocno hihiJestes juz z nami -
nick nieaktualnyZrobilam czesc prasowania z rana reszta pozniej , tylko nie wiem kiedy to pozniej nastapi.
W nocy padalo a teraz mokro i duszno mam wrazenie ,ze zawalu dostane zaraz.
A na razie zmeczylam sie jedzeniem pomidorowej i sie mocze w wannietak o w srodku dnia hihihi
-
Witam się i ja
Co do samopoczucia ostatnio czuje się jak na początku ciąży , jeszcze tak mnie ciagnie na wymioty ze masakra. Co do spania ciężko jest nie mogę sobie pozycji znaleźć boli wszystko, wstaje co chwilę na siku i jak wstaje moja córcia też się budzi i wariuje kopiac po zebrach więc do póki nie zasnie malutka, nie ma szans bym ja zasnelaTeraz spać nie mogę a co dopiero jak Nikolcia na świecie będzie
Jeszcze wczoraj koleżanka przyszła i od 15 do 23.20 siedziała normalnie myślałam ze nie wytrzymam to była dla mnie masakra myślałam że zasne żywcem i czekalam aż pójdzie a tu siedzi i siedzija nie z tych ze powiem idź bo jestem zmeczona i mam za swoje wymeczyla mnie tym strasznie.
Jeszcze mój się przeziebil , ale wcale sie nie dziwię taka pogoda a ten pewnie w koszulce robił bo mu goraca i go przywialo . Wiadomo sam się nie przyzna
Co do humorkow też tak mam że się rozrycze z byle pierdoly albo jeszcze lepiej bez powodu i sama później nie potrafię powiedzieć o co mi chodzi
Mamusie co mają się oszczedzac ,lezcie i odpoczywajcie jak najwiecej :* W dwupaku mamy byc jak najdłużej się da ,terminy mamy na listopad nie na wrzesień uważajcie na siebie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 14:09
Micia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam caly czas powyzej 100 i jak bylam u kardiologa to sie dowiedzialam tyle ,ze jest goraco,jestem otyla i w ciazy wiec czego ja sie spodziewalam !!! Dla.mnke puls 120 to jest zmartwienie dla niego nie...
Dziewczyny nie widze wlasnej pipki!!! Chcialam ja wlasnie odchamic i na lezaco ,siedzaco czy stojaco nie daje rady!!! Sama jestem ciekawa jaka tam mam fryzure , pewnie lyso troche lokow jej dobrze ,ze wizyty od wtorku to moze meza poprosze o poprawke ... -
Cebulka wrote:Haen mój rekord to 115...i to po leku na skurcze (skutek uboczny)...myslalas pewnie wrażenie że się udusisz...
az mi w cisniemierzu w tym polu co pokazuje tetno taki jakby grom wyskoczyl i zaczelo cos piszczec...
mi w ogole ciezko sie oddycha od jakiegos czasu, na dodatek nie umiem odroznic czy to od brzucha (mam wysoko) czy od astmy...ostatnio jechalam autobusem, bylam po jedzeniu i to byla masakra (bardzo ciezko mi sie oddychalo).
Powiem o tym pulmunologowi i tyle co moze mi zaleci branie podwojnej dawki lekow, ponoc jak sie brzuch obniza, to latwiej sie oddycha -
Galaretka wrote:Ja mam caly czas powyzej 100 i jak bylam u kardiologa to sie dowiedzialam tyle ,ze jest goraco,jestem otyla i w ciazy wiec czego ja sie spodziewalam !!! Dla.mnke puls 120 to jest zmartwienie dla niego nie...
Dziewczyny nie widze wlasnej pipki!!! Chcialam ja wlasnie odchamic i na lezaco ,siedzaco czy stojaco nie daje rady!!! Sama jestem ciekawa jaka tam mam fryzure , pewnie lyso troche lokow jej dobrze ,ze wizyty od wtorku to moze meza poprosze o poprawke ...
Kochana ja już od dawna nie widzęBiorę lusterko i do przodu
Galaretka, Micia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Galaretka ja wczoraj niski brzuch chciałam dotknąć i dotknelam włosów i byłam w szoku że urosło ale jak się nie widzi to też jednak rosną
Mój zjawił się z kwiatami. Wzięłam żeby nie robić scen przy Laurze. Ale powiedziałam mu że jakby wczoraj się tak zjawił to coś by znaczyło a teraz nic nie znaczy.
Smutno mi ale za dużo mi się nazbierało. Może też wanne w ciągu dnia odwiedzę. Albo meliska.
I brzuch boli jak na okres, dawno tak nie miałam -
Przynajmniej jak,nie widac jej to nie wstydzę sie u gin ze kiepsko ogolone bo po prostu nic nie widzę,i do konca nie zdaje sobie sprawy jak ona wygląda..
A moja dama dalej wali mnie po szyjce..nie ogarniam tego bólu.aż się zwijam jak ona tam wpycha..