Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cebulka wrote:Anulaa bardzo Ci dziękuję za info o smyku. Duuuuży buziak za to!
nie ma za co. Rzeczywiscie we wszystkich miastach, pojechalam tez u siebie i kupilam kocyki:) najlepiej wychodza najdrozsze rzeczy:) wozki fotelili itp. My na naszym 100zl tylko bysmy zaoszcedzili wiec zrezygnowalismy bo na allegro jest duzo gratisów, folia, moskitiera itp
-
MadaLena30 wrote:Izulek ty nie czekaj na meza tylko dzwon po taxi jak bedziesz bardziej odczuwala skurcze.
Buffy zgrabniusia jestes w ciazy
Olcia super wyszlo ci polowanie ,mnie bardziej by cieszyly takie zdobycze niz czyste wydanie kasy w sklepie
Aparatka co z toba,bateria ci padla w tel?
Aga jak u Ciebie?
Ja mialam ciezki wieczor /noc.
Najpierw sama pojechalam na ip a pozniej z bratem...ehhh
Ja pojechalam do poloznej na ktg tak jak wam pisalam,na szczescie wszystko ok wiec po prostu sie przeforsowalam przez ostatnie dni.
Wrocilam do domu siedze godz 22,a tu tel od dziewczyny mojego bratq. Ona pojechala do rodzicow na weekend a.on zostal i lezy w domu bo samochod go potracil,ciezko z nim sie rozmawia i pyta czy nie podjedziemy do niego. Wzielam klucze od i jak wstalam tak wyszlam. Moj brat jechal rowerem i potracil go samochod. Wstal i stwierdzil ze nic sie nie stalo wiec pojechal do domu,dopiero jak dojechal do mieszkania to poczul ze w glowie sie mu kreci zwymiotowal i cala szyja go boli. Zawiozlam go in ip przesiedzielismy tam 3h. Po rtg okazalo sie ze z glowa ok a odcinek szyjny na skrecony. Dostal jedynie jakies tab.
Troche mimo woli sie nastresowalam.... Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
A dzis intensywny dzien no i wieczor z panienskim
Dziewczyny Sab simplex to koszt 7,5 euro plus jakas przesylka. Kto chce niech pisze.
Trzymam kciuki by wszystko z bratem bylo ok :*
Mój brat tydz temu miał wypadek na rondzie motorem, pojechał do szpitala i na szczęście wszystko ok tylko siniaki ma po tym .. No i teraz siedzi i naprawia ten motorWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 15:24
-
Kłuć kłuje ale,tym,sie nawet nie przejmie..tylko właśnie to inny bol.. Nie umiem nawet tego,określić..jak by mi rozrywala cos..ale tak silny jak wepcha nóżkę ze nie idzie wyleżeć nieruchomo..skurcze przy tym to Pikus..
A co do skurczy to tez jakos inaczej odczuwalne.. Jakby tamte co byly + bol jak na okres , a do tego bol po wewnętrznej stronie ud....moze to,od,tego,ze tak nisko jet? Póki co lepiej troche.. Wzięłam juz 4tabl magnezu..leze i obserwuje co i jak..
Jak nie przejdzie albo będzie jak w nocy to pewnie pojadę na ip..ale mam nadzieje ze przejdzie.. Bo nie uśmiecha mi się znowu w szpitalu leżeć..z reszta co się dziwić ze nawrócili,jak ja wychodziłam ze szpitala to,dalej miałam..mniej ale jednak... Jak ja mam co 2 tyg jeździć na szpital,to ciekawie :)nie chce jechac od razu tylko poczekać jednak czy to,jednorazowo tak czy nie..
Niestety coraz bliżej nam,niż dalejale wolałabym byc juz chociaz w 34tc
Skarb rusza sie, wiadomo ze jak skurcze są to mniej się rusza, ale w nocy dawala,czadu to moze odpoczywaani drgnie to,chodzilo mi,o jej ułożenie,ze nie zjechala wyżej, a nie o to ze się nie,rusza,w ogóle..
Ale wiadomo ze skurcze stresują jak dzidziuś reaguje na nie..
Ale esej mi wyszedl:P
Co ma byc to,bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 15:42
-
Izulka ; już się wystraszyłam
Tak to jest jak ja sobie już coś ubzduram. Najważniejsze żeby wszystko było dobrze. Trzymam mocno kciuki! Jak coś będzie się działo jedz obrazu na IP.
-
U mnie kochana bez zmian zobaczymy co lekarz powie we wtorek bo wtedy będę mieć wizytę i nie mogę się doczekać już
Nie nie mam plamiem, skurcze czasami mnie złapią brzuszek poboli czyli to tak jak zawsze, ale nic gorzej się nie dzieje więc jestem spokojna jak najbardziej
Tak mój mąż tak leczniczo na mnie działa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 16:09
-
Dziewczyny tez mam taki bol w spojeniu lonowym,ale zazwyczaj wieczorem przy uspyianiu jak chce sie z boku na bok przekrecic.
Tez mi sie wydaje,ze malam wtedy cos tam musi wciskac,ze taki bol lapie.
Pozniej na szczescie mija i jest git.
No niestetey teraz beda takie bole rozrywajace czasem bo Maluszki nie sa juz takimi Maluszkami i wpychaja sie, gdzie chca
Zauwazylam,ze moja malutka jak poczuje zapach jakiegos jedzenia to szaleje w brzuszku hihi
Moj rano jadl sledzie slone,ktorych ja nie lubie,a mala dawaj w brzuszku i za kazdym razem czy tez obiad robie to buszuje
Tlumaczylam jej,ze mamusia nie lubi slonych sledzi jak tatus hihiJestes juz z nami