Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cebulka wrote:Ona to niestety troszkę potrwa aż zejdzie. Możesz sobie jeszcze kupić aphtin i tym też pedzlowac...powinno trochę pomóc...
moze niedługo się tego pozbede. Jedyny plus tego wszystkiego to moja waga, bo trzymam dietę i dzięki temu synek dostaje tylko zdrowe jedzonko, ale już mi się tęskni za słodkościami.
Dziewczyny jak macie nowe komody to przetestujcie je!!! Tzn, zapakujcie ją i sprawdzcie czy sie nie przewraca. Wlasnie otworzyłam trzy szuflady na raz i komoda prawie na mnie spadła. Juz sobie wyobrazilam jak leci na synka! Musimy ją przymocować do ściany...
-
Haen ja nie planuje zakupu specjalnego płynu do mycia butelek. Nawet napalilam się na niego na początku ale zerknij na cenę za litr.. Dla mnie to chwyt marketingowy przecież w każdym domu jest pkyn do mycia naczyn a baczy zawsze można przelać wrzątkiem
trzeba przykrecac komodę do ściany żeby się nie wywróciła?! Co za czasy..
Ale mnie pod wieczór zaczął napierdzielac brzuch.. Gdyby nie to ze nie były to powtarzajace się skurcze to myslalabym ze urodzę. Nawet kalkulowalam co trzeba jakby co do torby wrzucic -
no mnie martwi kwestia tej komody, bo ja nie moge nic do sciany przywiercic bo przejdzie do kuchni i bede miec tam dziure...po prostu bede musiala zamykac drzwi za soba od pokoju i nie zostawiac Wandy samej jak bedzie na podlodze, a potem komode przeniose do jej pokoju i tam juz przywierce.
w ogole od kilku dni spie w dzien znowu...dzisiaj w ciagu dnia zaliczylam 2 drzemki po godzine i zaraz chyba sie poloze...tez tak macie? -
Dziewczyny, nie wiem czy wiecie,ale w Home&You jest od dziś do jutra promocja- jak się kupi jedną nieprzecenioną rzecz, to druga wybrana jest minus 50%.
My kupiliśmy dla Młodego bieliźniak, podobał mi się od dawna
Nasz jest ten mniejszy po prawej stronie. Bardzo żałuję,że nie było już tych koszyczków ze zdjęciaZostała tylko seria z barankami...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 22:58
olcia88 lubi tę wiadomość
Synuś
-
A ja się co do płynu nie zgodzę...używałam, używam i będę używać nuka płynu do butelek. To nie jest zwykły płyn do naczyń. Zawiera enzymy rozkladajace białka z mleka. Dzięki niemu nie trzeba szorowac butli tylko się ładnie wszystkie osady rozpuszczają. Jest poza tym bardzo wydajny...
haen lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
nick nieaktualnyNiedziela, pochmurno i wszystkie mamuski spia !
Ja leze i czytam o laktacji bo czuje,ze bez walki sie nie obejdzie.
Wyslalam tescia po liscie malin poki sa bo u rodzacych dziewczyn moda na picie herbaty z lisci malim na rozpoczCie porodu jest.
Nie mam sie w co ubrac do kosciola -
Galaretka wrote:Niedziela, pochmurno i wszystkie mamuski spia !
Ja leze i czytam o laktacji bo czuje,ze bez walki sie nie obejdzie.
Wyslalam tescia po liscie malin poki sa bo u rodzacych dziewczyn moda na picie herbaty z lisci malim na rozpoczCie porodu jest.
Nie mam sie w co ubrac do kosciola
Liscie to za kilka tygodni zacznij pic, teraz jeszcze za wczesnie. -
nick nieaktualnyhaen wrote:Liscie to za kilka tygodni zacznij pic, teraz jeszcze za wczesnie.
No tak taktylko za kilka tygodni moze nie byc lisci a po co kupowac jak mam full natural hihihi
Mowilam o nich kuzynce,ze sie stosuje a ta sie pyta ale jak w majtki sie wklada?? Od tej pory dokladam slowo.herbata lub napar;-)biedroneczka1910 lubi tę wiadomość
-
Zorro piekne te kosze!!! Te pudelka tez widzialam i sie w noch zakochalam ale trochę za drogo dla mnie...znalazlam tamsza alternatywe na allegro, oczywiście gorsza jakościowo ale cos za cos
Dzień dobry, u mnie tez pochmurnonic sie nie chce...
-
nick nieaktualnyI jak ja mam wstać, jak ona tak spi?
A to wczorajsze , czyli u mnie po mierzeniu brzucha też bliźniaki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 09:02
MadaLena30, haen, Mala_Czarna_89, Rozmarzona, biedroneczka1910, Ona_89', Buffy, skarb15, Cebulka, Nymeria, olcia88, Micia, Kitaja, Sajgonara lubią tę wiadomość