Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Shibuya wrote:Oki Madzia dzięki
Ona mam brać dawkę taką jaką biorę do jutra, jutro mam iść powtórzyć badania i zmniejszyć dawkę do 25 dziennie. W sobotę mam podjechać do niej z wynikami i zobaczy co dalej.
Powiedziała, że wydaje jej się że laboratorium coś pochrzaniło bo to niemożliwe żebym miała takie wyniki TSH przy takim stężeniu hormonów.
Także wiem, że nic nie wiem
To dobrze że nic nie zmieniłaś na własną rękę. I fajnie że Ci się udało załapać na wizytę.
Szczesciara podziwiam Cię ze jestes w stanie jeszcze pracować.szczesciara25, Shibuya lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, natknęłam się na taki artykuł. Co o nim myślicie?
http://tatowymokiem.blogspot.com/2014/08/sab-simplex-kontra-espumisan-bobotic.html?m=1
Cebulka, Ty chyba pisałaś,że używaliście Sab Simplex? Próbowałaś robić tak jak w artykule?
Bardzo jestem ciekawa czy to faktycznie kwestia dawki.
Anula, Ty jesteś farmaceutkąMoże pomożesz?
Synuś
-
nick nieaktualnyJa zaraz do szpitala jadę, trochę wystraszyłam się opowieściami z netu a mam od wczoraj mokro w majtkach - leci ze mnie bezzapachowa wydzielina tak jakby po łyżce jeśli chodzi o ilość no i brzuch się spina oraz boli. Z mężem stwierdziłam, że lepiej pojechać i sprawdzić.
-
nick nieaktualny
-
Buffy jedz na ujastek oczywiście, weź rzeczy bo na pewno Cię zostawią, mam nadzieję że wszystko jest ok. My dzisiaj z mężem miło spędziliśmy czas byliśmy na obiedzie i spacerku a potem jeszcze poszłam sobie na deser i kawkę a teraz poleguję, strasznie mi młody dzisiaj daje popalić nigdy nie był taki aktywny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 19:07
-
Buffy zaciskam kciuki, daj nam znac jak bedziesz mogla! My mielismy od rana gosci i powiem wam ze w ciazy zrobilam sie antysocjalna, najlepiej mi jest samej jak pojechali to zasnelam ze zmeczenia! A jutro wizyta u poloznej 9tej, mam nadzieje ze ostatnio sie pomylila i wszystko bedzie dobrze! Powiem wam, ze jakos jestem spokojna rozmowa z moim gin i wasze wsparcie bardzo mnie uspokojlo! A tu jest istny ciemnogrodCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Buffy bedziemy czekac na wieści.
Kitaja na pewno jest wszystko dobrze a polozna powinna sie zasatanowic za nim cos powie i postawi diagnoze na oko.
Co do gości to tez jakos nie mam ochoty na spotkania. Najlepiej mi w domu z moim Ksieciem i kotka. Daj znac po wizycie u poloznej.
My dzis cale mieszkanie sprzatalismy tak dokladniej bo ja sama juz tak nie daje rady.Kitaja lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Buffy jak tam?
Dlatego ja juz nie czytam na necie nic bi tam bardzo straszą albo ze się rodzi albo ze coś nie tak..inne znowu ze normalne.. Dopóki lekarz nie zobaczy naocznie to nie ma ci porównywać i sugerować sie opowieściami z netabo co ciaza to inna przypadłość
-
zorro skladnik ten sam wiec niby powinno dzialac tak samo, kwestia przeliczenia ile podac...ale tak jak pisze cebulka, zamiennik zamiennikowi nie rowny...najprawdopodobniej związane to jest z substancjami p0omocniczymi ktore nie powinny wplywac na glowny skladnik - ale huk go wie jak to jest...
patrze ze ten sab simplex zawiera benzoesan sodu (konserwant) ktory uwaga - moze uczulac... -
izulka bobotic ma tez ten sam skladnik tylo w wyzszej dawce wiec sie go mniej podaje..
-
nick nieaktualny
-
Buffy ale przeciez nie będą cie trzymać do porodu
Masz tam swojego gin ? Dobrze ze wszystko dobrzeto najważniejsze
Mi moja tak pcha w szyjke ze boje sie ze cos zmajstruje tym..bo bol niewyobrażalny jak kopnie.. Az krzyczę i sie zwijam wtedy..juz wole w pęcherz..boje sie ze przez to znowu wywola skurcze.. Albo szyjka się za,szybko skróci... Nie wiem czy nie umowie sir wczesniej do gin mojego. Bo do października nie wiem czy dam rade wytrzymać..