Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buffy trzymaj się! Czy dobrze doczytałam ze sluzu było sporo jakby się wody saczyly?
Sab simplex- rewelacja, nie do porównania z żadnym lekiem dopuszczonym w Polsce.
Moja tesciowa niezmiennie utrzymuje ze zmieniła się mi twarz co niby ma świadczyć o zbliżającym się porodzie. I ona i babcia męża modlą się o nie- poród który wróżą mi w każdym momencie. Wtf?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 21:55
-
nick nieaktualny
-
Mała, w takim razie ja też lada moment rodzę, bo moja twarz to jakieś nieporozumienie...
Umówiłam się chociaż do kosmetyczki na jutro, żeby mnie jakoś ratowała. Spuchnięcia nie zmieni, ale umówiłam się na oczyszczanie bo to co się dzieje to istny koszmar...ale widać, że to hormonalne krostki
Buffy będzie dobrze, nawet jeśli to wody się sączą, to chyba umieją to jakoś zatrzymać.
Szczęsciara, ja nie wiem, mnie czasem kuje, ale nigdy nie zdąrzyło mnie mocno zmartwić. -
Buffy powiedz Leonowi by grzecznie siedzial tam w brzuchu i nie robil nam zadnych psikosow, dobrze ze sprawdzili i wszystko jest okej i to nie wody, a zostawili pewnie dlatego ze to juz wysoka ciaza! Szybkiego powrotu do domu wam zycze oczywiscie w dwupaku ! MALA ah te wrozby Twojej babci i mamy to mi przypominaja gadanie mojej poloznej tutaj! Nie sluchaj innych Nadia wyjdzie wtedy kiedy bedzie Jej czas,a inni moga sobie gdybac
IZULKA Ty to sie nameczysz,dzielna z Ciebie mama moze warto bys umowila wczesniej wizyte z gin, bo sie bedziesz niepotrzebnie martwic! MICIA kochana jestes, dziekuje za wsparcie :-* jeszcze tak bedzie ze Jasio i Przemcio tego samego dnia sie urodze i nie bedzie to wczesniej jak w listopadzie
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Cos czuje ze w polowie pazdziernika bedzie goraco u nas;-) oby tylko nie wczesniej!!!
Mala_Czarna_89, Ona_89' lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan