Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie noc straszna.. Ja nie wiem jak to wszystko bedzie dalej..
skurcze, młoda znowu po szyjce kopie..spalam z poduszka pod tyłkiem ..
Bol w pachwinach,bol okresowy, ud..do wc chyba z 5razy bylam...
Mam taka zagwozdkę...bo jak dziecko jet glowka do dolu i macica sie obniza to wtedy lepiej odychac ponoc..a jak dziecko jest miednicowo to jak poznać czy się obnizylo? Zwłaszcza ze u mnie ciągle jest nisko...glowa jakby nizej ale może dziecko taj się ulozylo...czy jak na wizycie gin stwierdził zd dziecko jest nisko to miał na myśli ze juz się obniżylo?
-
nick nieaktualnyTez mam większość drukowanych i nikt nie robił problemu
jedynie grupa krwi ma być oryginalna.
No właśnie dziewczyny powiem wam, że to, że Ewę zostawili w szpitalu przekonało mnie by jechać do szpitala, bo moje objawy były jak jej, a tu rano czytam, że wody odeszły! No szok.
U mnie póki co spokój, ktg wyszło ok, brzuch po magnezie miękki, skurczy brak.
Co do szpitala - jestem w tym, gdzie chciałam rodzic i jeśli chodzi póki co o personel to jest miło. Pielęgniarki są sympatyczne, Panie od cateringu tez. Czekam na poranny obchod by ocenić lekarzy, ale ta co przyjęła mnie wczoraj była chłodna, acz miła -
Izulka coś mamuśki pisały że wody odeszły jej o 6
normalnie w szoku jestem tak wszystko to z Wami przeżywam że się poryczalam i czekam na jej wieści
-
MW26 wrote:Skarb, chyba na Facebooku to nasza Buffy
Musi być dobrze, dzieciaczki są silne.
Nie nie to nie BuffyBuffy nam szybciej posta skrobnela
Tej mamusi nie ma chyba na belly, ale to już praktycznie 34 tc u niej więc musi być dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 09:26
-
nick nieaktualny
-
Nie, biffy swoja droga
ale jest jeszcze Ewa której odeszły wody
ale,ona nie,jest w Polsce
Buffy to dobrzea czujesz jakues skurcze ?
Ja pojadę chyba do mojego,gin w środę ..nie będę czekać jeszcze 2 tyg na wizytę.. Bo boje się ze szyjka,mu sie skurci ..bo przez te kopniaki tam mam tak obolale wszystko tam ze szok.. -
nick nieaktualny
-
Buffy wrote:Tez mam większość drukowanych i nikt nie robił problemu
jedynie grupa krwi ma być oryginalna.
No właśnie dziewczyny powiem wam, że to, że Ewę zostawili w szpitalu przekonało mnie by jechać do szpitala, bo moje objawy były jak jej, a tu rano czytam, że wody odeszły! No szok.
U mnie póki co spokój, ktg wyszło ok, brzuch po magnezie miękki, skurczy brak.
Co do szpitala - jestem w tym, gdzie chciałam rodzic i jeśli chodzi póki co o personel to jest miło. Pielęgniarki są sympatyczne, Panie od cateringu tez. Czekam na poranny obchod by ocenić lekarzy, ale ta co przyjęła mnie wczoraj była chłodna, acz miła
Ja mam kopie grupy krwi ale naszczescie mi przyjmują.
Najważniejsze że wszystko się unormowalo, niech maleństwo posiedzi jeszcze trochę. -
nick nieaktualny