Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
u mnie spokojnie, jutro lub w środę do domu
Uczulenie powoli schodzi, dostaje magnez doustnie i brzuch jest taki jak przed przyjściem do szpitala tzn dla mnie normalny. Moja Gabi ułożona jest główkowo i ostatnio szaleje na dole, chyba spodobał jej się mój pęcherz bo od wczoraj bardzo duże parcie na pęcherz.
KTG bez skórczy, ostatnie skórcze miałam jak mnie przyjmowali.Mala_Czarna_89, haen, Molcia, Micia, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89 wrote:Ginger spokojnie, Laura mi się odwróciła niecałą dobę przed porodem
Kiedy chciałabyś rodzić? Domyślam się, że już
Hehe nie ukrywam ze tak ale wiem ze jeszcze musimy poczekać żeby mały był całkiem bezpieczny. Mam totalnie dośćale termin 17ty byłby idealny;) zobaczymy co mój gin na to;) u mnie jeszcze doszła jedna kwestia żeby rodzic przed listopadem a mianowicie od 1 wchodzi ustawa o in vitro i w urzędzie stanu cywilnego ma być zaznaczone ze to dziecko z ivf wiec się wkurwilam na maxa bo co to w ogóle ma być?
To mnie pocieszylas z tym obroceniem bo nie chciałabym cc. -
Buffy dobrze że u Ciebie się unormowało. Cebulka mam nadzieje,że juz się dobrze czujesz po tych przygodach jedzeniowych.
Opowiem wam jak mnie mąż dziś rano rozbawił.
O 5:30 dzwoni budzik męża. Nie słyszy, więc dotknelam go po plecach i mówię "Kochanie wstawaj" a ten się zerwał na równe nogi i mówi "Boże ale mnie przestraszyłas! Myślałem że rodzisz!"Mala_Czarna_89, haen, Micia, MadaLena30, olcia88, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Ona haha dobre
U mnie podobnie wczoraj:
Leżę sobie w wannie i wołam męża, żeby szybko przyszedł. Ten leci biegiem, bo myślał, że się zaczęło. A ja chciałam tylko, żeby mi podał mój żel pod prysznic, który stał pod prysznicem 2 metry ode mniehaen, Ona_89', Ginger84, MadaLena30, Nymeria lubią tę wiadomość
-
witam się i ja w 32 tyg
haha - mój się budzi w nocy jak się podnoszę do łazienki i pyta co się stało
ja tam się nigdzie nie spieszę, zresztą mam późniejszy termin niż większość z Was, no może trochę przyspieszony bo niby cc ok. tydzień wcześniej wyznaczają (dowiem się pewnie w środę co i jak), poza tym wyprawka nadal w lesie i mi się nie spieszy, o praniu nie myślę jeszcze nawet
Micia, ParasOlka:) lubią tę wiadomość
-
Ja ostatnio z moim miałam tak mnie mała w zebro kopnela że podskoczylam a mój do mnie kochanie nie mów że rodzisz taki wystraszony był
-
A u mnie znów skurcze tam na dole, gadam z moim przez tel i mówię, że pewnie to nie kwestia dni, ale już początek końca. A on zdziwiony.
Pójdę dziś chyba jakieś klapki kupić i spakuję torbę do szpitala. I co ma być to będzie, choć miło byłoby wytrzymać jeszcze miesiąc
Jakbym tak jednak nie zdążyła to wklejam naszą fotkę. Brzuszek wyraźnie ostatnio przystopował i wiele z was mnie przegoniło
Ona_89', izulkaa, skarb15, haen, Zorro, Molcia, mikado, Ginger84, Micia, Aga_502, Rozmarzona, MadaLena30, olcia88, perelka89, Shibuya, Nymeria, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
-
Moj tez się budzi jak wstaje do wc i sie pyta co się stalo
Pisałam wam tez kiedys ze zaczelam go budzic bi mi zabrał koldre a ten na równe nogi bo myślał ze coś sie stalo
Dzisiaj mowil zd chyba mnie bolalo bo jak się przebudził to jeczalam z bólu
Hehe... Niestety cos tam pod nosem gadalam w nocy bo miałam dośćOna_89' lubi tę wiadomość