Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz bedzie nas kulo bolalo i wszystko naraz skurcze przepowiadajce itp, a po 37tyg wszystko ustapi i bedziemy narzekacz, ze cisza i spokoj do godziny 0Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Cebulka oj cos kiepska kucharka z tej Twoje tesciowej ostatnio Misi cos dala do jedzenia, co Jej zaszkodzilo teraz Tobie!! Mi pomaga na dolegliwosci zoladkowe wygazowana szklanka koli, ale Ty masz chore jelita takze nie wiem czy Tobie to pomoze. A jak sie czujesz? Jeszcze przeziebiona? Mam nadzieje ,ze juz lepiej?Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Tak o tej godzinie myślę o takich rzeczach zamiast iść spać
Buffy : kochana będzie dobrze, trzymaj się nam tam ładnie w dwupaku
-
Cebulka : Właśnie pytam co potrzeba dla mnie i dla maluszka do torby do szpitala bo myślę pisać listę
Normalnie zasnąć nie mogę bo tak intensywnie myślę o porodzie i wglWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 00:29
-
Dzień dobry;)
Niedziela spokojna ale widzę ze w nocy się rozkręcilyscie z pisaniem;)
Ja juz od 4.30 nie śpię
Buffy trzymajcie się tam dzielnie myślę że jak do środy będzie wszystko ok będzie to cie puszcza do domku;)
Ja się nie odzywam bo samopoczucie do bani. Czuje się fatalnie. Na tym etapie mam już brzuch spiety non stop i się zastanawiam czy tak już do końca będzie? Dzisiaj wizyta po południu to się dowiem czegoś więcej. Skurcze bolą coraz bardziej:( i mam mega problemy z oddychaniem. Czekam aż mały się obniży bo naprawdę ciężko mi oddech złapać. Kolejna sprawa to chyba się jeszcze nie obrócił główkowo i martwię się ze teraz już mniejsze szanse na to?
I żeby było mało to młody chyba zawinąl całe wapno z mojego organizmu bo zaczęły mi się zęby kruszyc help?
No to wpadłam pomarudzilam sorki;)
Jutro mam wywiadówke i juz mam stres czy w ogóle dam rade pojechaćehh
-
A na październikowkach się dzieje;) kolejne dwie dziewczyny się rozpakowaly;) jeszcze trochę i u nas zaczną się takie emocje;)
Powiem wam że mimo że ten nasz wątek jest taki ciężki pod względem boli skurczy wizyt na ip i pobytach w szpitalu to odpukać wszystkie dzielnie się trzymamy;)
haen, skarb15, Ona_89', Micia, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry, wyspane?
Niby spokojna niedziela a Buffy w szpitalu-pisz jak tam u was ale mysle ze po 3 dniach bedziesz w domku.
Aga jak u was, uczulenie Ci przeszlo Gabrysia spokojna?
Aparatka a ty dzis wychodzisz?
Szczesciara dopisuje Cie do listy sab simplex:)
Olcia jak cos to piasz.
Zorro a ty jestes dalej zainteresowana czy bedziesz stosowac zamienniki?
Mala rozumiem ze chcesz na 100%
U mnie dzis wielki dzien -fachowcy w koncu zjezdzaja i rusza remont -
nick nieaktualny
-
Masz racje Ginger u nas z przebojami caly cAs, ale jeszcze w 2paku
Ja srednia noc, w ogole jakis sredni humor mam, troche odespie w ciagu dnia.
Magda mocno trzymam kciuki za remont:)!! Niech sie dzieje.
Ps.pytanie chyba do Natalii (albo Cebulki), no tej ktora rodzila na Kasprzaka, na stronie IMiDz jest napisane:
- wyniki badań przeprowadzonych w okresie ciąży (wyniki badań muszą być potwierdzone pieczątką pracowni oraz osoby wykonującej badanie)
Beda robic problemy jak wyniki badan typu ostatnia krew/mocz/toxo/wir.zapalenie watroby mam wydrukowane z internetu? Czyli bez podpisu recznego i pieczatki tylko dane osoby badajacej krew?
Ktos sie orientuje???
Grupe krwi, hiv, kila mam oryginaly wreczone osobiscie, wiec spelniaja ww.wymog...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 07:38
-
Haen to musisz dowiedzieć się w szpitalu. Ja tam rodzilam ale to było 11 lat temu. A nie masz wpisanych tych badań do karty ciąży?
Teraz robię wszystko w poliklinice na Karowej i nie mam żadnych wyników. Dopiero będę występować o wydanie badań.
Dziś Adam zawiózł Nati do szkoły. Noc spokojnie ale poranek brzydki, zimno, szaro-buro. Kończę herbatkę i jeszcze kładę się do łóżka.
-
Mam wpisane (przez moja gin.). Jestem ciekawa czy robia jakies problemy z takimi wynikami, musze sie dopytac, bo teraz jeszcze mam sile, zeby w razie czego pobiegac za podpisami, chocisz w przypadku takich zwyklych badan wydaje mi sie przesada.
Jeszcze sprawdzilam Hiv i kile: tam jest podpis pracownika jak odreczny ale jakby nadrukowany... (No na pewno nie przebija dlugopis) -
Haen dzieki
Ps. Masz wiadomosc
Z tymi odrecznymi podpisami to byla by chyba przesada. Ja tez mam druokowane wszystkie badania oprocz tych poufnych ktore odbiera sie osobiscie.
Ja dalej nie jestem zdecydowana co do szpitala... smieje sie ze po co mam wybierac skoro mojego m moze nie byc a do najblizszego dojde piechota -
Cebulka: No to u mnie mały problem bo nie wiem gdzie chcę i jeszcze nie wiadomo czy M będzie w domu.
Wogole nic nie spałam tak się czuje że masakra jak bym z pod tira wyszła