Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Buffy no to ładnie
moja też jedzie na zieloną szkołę już w tym roku. Pani wymyśliła, żeby zamiast jechać nad morze w 3 klasie, pojechać w 2 i 3 klasie w pobliskie góry na 5 dni. Zgodziliśmy się.
Mój brzuch jakoś nie rośnie ostatnio. Przez ponad miesiąc ani 4cm nie przybyły, więc nadal mam mniej niż pod koniec I ciąży.
Oj nie chciałabym rodzić ostatniamam wrażenie, że ostatnie listopadówki są w grudniówkach
-
nick nieaktualny
-
izulkaa wrote:
Dziewczyny co na bol pleców !? Pomóżcie !
W ogole mam pierwszy rozstep na brzuchua u was ja sytuacja ?
Izulka na bol plecow - masaz poprosc meza i zobaczysz bedzie lepiej!
Ja poki co nie mam rozstepow, a smaruje raczej raz dziennie jak pamietam olejkiem ze slodkich migdalow. Ogolnie to duze znaczenie maja predyspozycje, moja mama np. nie miala rozstepu po ciazy.
Mala ja jestem z konca listopada i jestem z wami, a jak wyjdzie zobaczymy, poki co nie wybieram sie nigdzie
Jestem w szkoku ze juz dzidzia z listopada jest na swiecie!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ti ja bym mogla w 36 -37 Tc
tzn wole wczesniej niż miec wywoływany
Madzia masował mi juz 2 razy i tylko na chwile lepiej..teraz go nie ma a mnie znowu boli
najbardziej chyba tam,gdzie zapięcie stanika..
Mala i jak tu stanik nosić jak tu takie ciężary
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Natali fajnie i tanio- pokoje 5-6 osobowe, łazienki wspólne, koszt trochę ponad 200zł + przejazd. I zakaz brania komórek
Buffy ty to wiesz, że lada moment, ja słyszałam dzidziusie, gdy w 11tc leciała ze mnie żywa krew, taka znieczulica.. ale było minęło
Madziu cieszę się niezmiernie, że jesteś z nami -
nick nieaktualnyJa wiem, to jest straszne przeżycie dla każdej matki aż ciężko o tym myśleć
na tym etapie to rozczula a przed 30tc odechciewa się wszystkiego. Ja teraz tez wiem, że jest trochę wcześnie o mimo wszystko ciesze się, że Leon siedzi
wczoraj podczas usg ważył 2159g także niech jeszcze trochę nabierze ciałka
a ja na płacz poczekam hehe
-
nick nieaktualny
-
Ja bym też wolała żeby mieli komórki choć na pół godziny
ale wiem, że pani chce ich nauczyć samodzielności. Tylko nie mogę nadążyć, dopiero co rodziłam moją laleczkę, a teraz ma 7,5 roku i pojedzie sobie bez rodziny hmm..
No a co do pieniążków.. wiadomo, że to nie tylko opłata za pobyt, dziecko trzeba też ubrać i dać kieszonkowe. I się robi sumka. U nas na wywiadówce pani mówiła, że jeśli mamy coś przeciwko, to oczywiście tylko propozycje, najbagatsi mówili, niech jadą jak najwięcej, a biedni siedzieli bez słowa. No więc w tym roku, mamy komunię, zieloną szkołę, park rozrywki, zoo, kino lub teatr, kulig i coś tam jeszcze. -
A moje malutkie niech siedzi sobie tak do 38 tygodnia - tak się już nastawiłam że na pewno nie szybciej.
Znowu moja matka ma praktycznie takie same ciąże jak ja ,pierwszego synka ur w 21 tc.. Lekarze mówili że mam obciążenie genetyczne po niej, tylko szkoda że stwierdzili to tak późno.. Znowu przy mnie i przy drugim bracie też miała ciąże zagrozona tez bardzo podobnie wszystko jak i ja a jesteśmy donoszeni brat urodził się w 38 tc miał 3500 a ja w 40 i miałam 4100, jeszcze 2 dni po terminie chodź mi się bardziej spieszylo bo już Matka na porodowce ze mną wyladowala po 20 tc.
Ciekawe kiedy moja corunia zaplanowała sobie wyjść
Raz babka do mnie ze jak się na mnie patrzy to jakby Martę widziała ( bo tak się moja matka nazywa), jakby to wszystko działo się od nowa. - ach te wsparcie duchowe rodziny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 16:14
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mała tak to jest w szkole. Ciągle jakieś wyjścia i opłaty. Jednak jestem za tym aby jak najwięcej wychodzili do teatru czy na wycieczki. Z rodzicami tyle nie zwiedzi.
Z czystym sumieniem ile razy byłaś z Laura w teatrze?
Ja w tym roku nie byłamrok temu dwa razy tylko.
-
Normalnie od rana próbuje pójść się ogarnąć przed wizytą ale od rana są takie emocje ze do tej pory się nie wybrałam do łazienki w tym celu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 16:29
-
Skarb, nie spie lobuzie
Czytalam Was,ale przyznam sie z reka na sercu,ze mialam lenia do pisania.
Wlasnie wyszla ode mnie kolezanka,wiec po pogaduszkach
Pytalas o koszule to ja na allegro dorwalam za 18 zl jakos,ale taka zwykla z jakims motywem bajkowym na klacie
Jednak to na chwile w sumie,wiec nie patrzylam na wyglad bo w sumie na wybieg w niej nie ide
Mala, ale masz czadowy brzuszek
Widac,ze kawal dziewuszki zamieszkalo w brzuszku.
Aga,ciesze sie,ze juz wszystko dobrze i bedziesz mogla wypoczywac we wlasnym domku
Buffy, trzymaj sie dzielnie Kochana
Ahhh pierwszy porod mowicie za nami
Fajnie wiedziec,ze jak dzieci sie wczesniej rodza to tak naprawde sa rownie mocno silne.
Noi nie zrobilam dzisiaj obiadu taka bylam zagadana
Jednak nie placze z tego powodu bo mam lenia i brzuszek juz zada wypoczynku
Dzisiaj na nogach od 6 z groszami,wiec nie taki ze mnie spioch jak myslicie hihi.
Bylam na badaniach krwi,wiec jedno z glowy.
W piatek wizyta u gina ta dammm.Jestes juz z nami