Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Znowu my te co dostalysmy sterydy jak urodzimy w 36 tc to tak jak w 38 tc to znaczy że już donoszone
izulkaa lubi tę wiadomość
-
Ania. nie słuchaj koleżanek jak trafisz szybciej trochę dostaniesz a jak nie dostaniesz to i tak to już 36 tc i dzidziuś duży więc nie masz się co martwić na zapas na prawdę :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 14:28
-
Właśnie nie mam pojęcia bo ja akurat się z pierwszym i drugim dzieciątkiem załapałam że ja dostałam. Popytaj .
-
Nie mam pojęcia. Pewne jest to, że kazde dziecko rozwija się inaczej i najlepiej niech siedzą w brzuszkach jak najdłużej
No i dzidzia Ewy zdrowa wszystko ok a zabrali do kliniki żeby kontrolować. Ja tak nie chcęApeluję gorąco do mojej córci, by siedziała w brzuszku!
-
Ewa była bardzo aktywna. Najważniejsze że mały zdrowy i z Ewą wszystko ok.
Ja negocjuje codziennie termin narodzin z córką. zobaczymy co z tych negocjacji wyjdzie.
Puki co w domu szpital, Adam chory, Nati leci z nosa,teściowa chora. Trzymam się ja i teść. -
Bo właśnie coś wychodziło na ktg że coś nie tak z serduszkiem
Ania pamiętasz ze obiecalysmy sobie że damy radę do terminu ? i tego się trzymajmyMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
My cały czas powtarzamy Nikolci że ładnie w brzuszku ma siedzieć do listopada mój dodaje że ewentualnie 31 października bo wtedy ma urodziny ale na pewno nie szybciej
-
nick nieaktualny
-
Wydaje mu sie ze,jak,dzidziuś sam oddycha to nie ma potrzeby
A jak nie radzi sobie z oddychaniem to siedzi w inkubatorze z tym sprzętem calym.. Ale nie wydaje mi się żeby podawali dziecku sterydy po urodzeniu..ale to moje gdybanie
Dziewczyny co na bol pleców !? Pomóżcie !
Ja dopiero 31tc skończony wiec zazdroszczę wam tygodni:)
W ogole mam pierwszy rozstep na brzuchua u was ja sytuacja ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się już późną pora...żołądek mi odpuścił wczoraj po północy. Jelita bolą nadal. Przez nie brzuch się spina ale nie ma tragedii. Katar dalej dokucza no i pogoda do dupy...jutro mam wizytę o 17:00. Już się boję, że znów strasznych skurczy dostanę od jazdy samochodem...no nic zobaczymy...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
nick nieaktualnyMała mój mąż
wraca z pracy i odbiera go ze świetlicy
Antek juz grzecznie czeka na nas w domu sam w razie potrzeby, wczoraj jak pojechaliśmy na IP to grzecznie się umyl, przegrał w pizamki i ogólnie spokojnie czekałma telefon wiec jak ma potrzebę to zawsze wie, że jest kontakt. Jakby nie patrzeć to ma 9 lat i powoli może jakiejś samodzielności nabierać
a pochwałę go ze z zielonej szkoły wrócił super ogarnięty, w walizce porządek taj jak prosiłam i przywiózł dyplom 2 miejsca za kulturę osobistą i grzeczność oraz wiedzę o Tatrach
A mi teskno do nich. Siedzę na łóżku i w sumie to się nudzę, ale wiem ze to dla LeonaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 15:06
skarb15, haen, Ona_89' lubią tę wiadomość