Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już po wizycie Jestem przeszczesliwa i przynajmniej dzisiaj będę spokojna. Mój maluszek ma 2,2 cm, wyprzedza termin z OM o 3 dni. Słuchaliśmy serduszka bije jak dzwon;). Szyjka ok, plamien nie widać więc kamień z serca:)
Izzy, ewulek lubią tę wiadomość
-
czyli lepiej bym odpuscila sobie tabletki prenalen na gardlo tak ?
gratuluje masz sporego dzidziusia juz :*Nala85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jesteście bardzo dzielne!
Ja dziś znów od 8 do 20 w pracy i jutro na 8..po prostu padnę!
Do tego wkładka żółta raczej od moczu ale i sikam dalej często ale mniej i wydaje mi się mój mocz bardziej żółty pomarańczowy...pije dużo 1,5 - 2 l dziennie.
Mam też katar od jakiegoś czasu taki ropny i suchy kaszel ale to chyba reakcja alergiczna bo co roku to przechodzę podobnie niestety suchy kaszel męczy mój brzuszek i odruch wymiotny się pojawia ;(
Uciekam się myć i spać,żeby moja kruszynka sobie odpoczęła. -
nick nieaktualny
-
natali101 wrote:Hiacynta bardzo mi przykro.
Dziewczyny, a ja dopiero w sobotę rano wizyta. Plamienie jak wczoraj. Tylko odrobinę. Troszkę boli w dole brzucha. Jeszcze dwa dni do pracy i wolne. Plus, że dopiero za tydzień zadzwoni budzik o 6:30
Dziewczyny które jechały do szpitala przy plamieniu (przepraszam nie pamiętam juz które to): jakie dokładnie to było plamienie? Chodzi mi o kolor obfitość i długość plamienia.
Nala super wiadomościNala85 lubi tę wiadomość
-
Madziara tak jak pisałam strona tinypic.com super się sprawdza w zdjęciach.
Co do kaszlu to leczyłam ost moja Laurę dwa tygodnie różnymi syropami i nic nie pomogło dopiero syrop z cebuli dal radęWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 21:50
-
Paniki nie ma, bo i wkładka nie jest brudna tak strasznie. Czekam do soboty. Nawet do gin nie pisałam,bo po co zawracać jej głowę. Mąż wybiera się ze mną na usg. W ciąży z Nati nie udało mu sięani razu ddojechać na usg. Dzielnie przeciął za to pepowine on chce drugą córkę, a ja myślę że będzie syn. Zobaczymy
-
Nala85: wlasnie widze ze dzidzia jest spora jak na ten tydzien ale to dobrze , jak jest wszystko w parzadku i dobrze to ulga
wlasnie ja stosuje wszystko syrop z cebuli tez ale wszystko - domowe sposoby od dzisiaj mozna powiedziec tak to ten syrop a nad teblatkami na gardlo sie wacham -
Mala czarna u mnie bylo plamienie taka kawa z mlekiem od soboty do niedzieli nir bylo tego dużo lekarz stwierdził czop sluzowy o takim zabarwieniu i prawdopodobne poronienie.. Konowal po paru dniach beta wzrosła i pęcherzyk urosl póki co biorę luteine i jest ok wizytę mam 8.04
Moj mąż ogląda wlasnie wozki na allegroWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 22:00
-
Haha Czarna to nieźle Wy mnie za to namówiłyście do bardzo złego.
Wszystkie pisały o chipsach, fast foodach. A ja tu bezglutenowo, lekkostrawnie, na parze. I co.... ? I mąż ma dziś trening do późna a ja po zajęciach o 19.30 w nagrodę pojechałam 10 km do KFC bo kubełek jest w promocji we wtorki i zamówiłam kubełek 10 kawałków i ten duży kubełek frytek, tłumacząc sobie, że przecież na razie schudłam 2 kg i coś trzeba z tym zrobić. Wróciłam do domu, usiadałam jak dziecko przed TV i po kryjomu zjadłam, ale zmieściłam tylko połowę. I do tego puszka pepsi ! Szczyt szczytów !! Teraz resztki ukryłam na balkonie, ale mieszkanie chyba pachnie całe. Jelita mnie zabiją. Nie dość że tłuszcz to jeszcze gluten. Minęły już 2 godziny a ja się czuję dobrze hihi 100% gorzej się czułam dziś po zupce na gęsince z odrobiną śmietany... horror w toalecie. I weź tu zrozum organizm...
Nadal mam brudzenie jasnoróżowe. Jutro wizyta.Ona_89' lubi tę wiadomość