Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
HIACYNTA życzę Ci wszystkiego najlepszego i szybkiego staranka;) ja poronilam 23 grudnia, kąpalam się i nagle skurcze i pecherzyk wyleciał, wylam z bólu i bezradności.. a 23 lutego zobaczyłam II kreseczki ) i tego również ci z całego serduszka życzę ;*
CZARNA u mnie było to plamienie bardzo ciemne i z takimi nitkami jeszcze ciemniejszymi, taka dosłownie stara krew..
A ja może pojechałam dzis do hm a tam przeceny;) koleżanka nie mogła znaleźć kombinezonu przejściowego na rozm 56, dlugo nie myśląc kiedy ona nie odbierała tel kupilam go, później okazało się, że akurat dziś kupiła małemu. Także mam pierwszą rzecz dla malucha, kominezon MIŚ za 30 zł z 80zł schowałam głęboko, bo podobno nie powinno się kupywac jeszcze ubranek;))
A w czwarteczek o 13.40 wizyta;)) -
nick nieaktualnymadzi4aam wrote:HIACYNTA życzę Ci wszystkiego najlepszego i szybkiego staranka;) ja poronilam 23 grudnia, kąpalam się i nagle skurcze i pecherzyk wyleciał, wylam z bólu i bezradności.. a 23 lutego zobaczyłam II kreseczki ) i tego również ci z całego serduszka życzę ;*
CZARNA u mnie było to plamienie bardzo ciemne i z takimi nitkami jeszcze ciemniejszymi, taka dosłownie stara krew..
A ja może pojechałam dzis do hm a tam przeceny;) koleżanka nie mogła znaleźć kombinezonu przejściowego na rozm 56, dlugo nie myśląc kiedy ona nie odbierała tel kupilam go, później okazało się, że akurat dziś kupiła małemu. Także mam pierwszą rzecz dla malucha, kominezon MIŚ za 30 zł z 80zł schowałam głęboko, bo podobno nie powinno się kupywac jeszcze ubranek;))
A w czwarteczek o 13.40 wizyta;))
Dziękuję za nadzieje u mnie najpierw były takie brązowe plamy tak troszkę a na drugi dzień rano ból brzucha i plemienia juz różowe i położyłam sie do luzka i tak z 5 godz przeleżałam troche dzymalam co chwile sie budziłam. Z bólu no i kolo 13 juz jak okres i za pól godz skrzepy i jak wodospad.. -
Olcia zaszalalas obys miała spokojna noc maz w końcu cię przyłapał?
skoro w ciąży mamy smaki na to czego brakuje w organizmie to skąd ciagotki do tych śmieci?
Jak juz przeczytałam wczoraj wszystkie historie o poronieniach po krwawieniu to spotkałam się z kilkoma stronkami które dawały powody do plamien. Od różowych przez pomarańczowe żółte brązowe beżowe po czerwone. Oczywiście wszystkie warto skonsultować z ginem ale nie trzeba lecieć na gwałt bo najprawdopodobniej to nic złego. Żywej krwi rzeczywiście bym się wystraszyła. Cieszę się bardzo ze was też to nie dotyczy
No i ja pierwszy raz o tej porze na nogach kolorowych snow kobitki jutro już kwiecień za 7 miesięcy zaczyna się NASZ listopad -
Witajcie, dawno mnie tu nie było, niestety nie dane mi zagoscic z Wami na dłuzej. Co prawda na @ wciąż czekam ale moja beta prawie nie rosła, na usg gdzie powinno byc juz serduszko nie widac nawet zarodka tylko cialko żółte takze nie pozostaje mi nic innego jak czekac na @. Juz przebolalam to z tydzien temu jak zrobilam bete i staram sie zyc z dnia na dzien.
Życzę Wam wszystkim spokoju i zdrówka aby wszystkie listopadowe groszki przerodziły sie w wspaniałe bobaski Ściskam.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
mi się też wydawało ze boli mnie brzuch po minimalnym plamieniu ale to ze stresu teraz jest ok jak wiem ze jest dobrze
Dziewczyny które jechały do szpitala przy plamieniu (przepraszam nie pamiętam juz które to): jakie dokładnie to było plamienie? Chodzi mi o kolor obfitość i długość plamienia.
u mnie po rannym podtarciu ...rozowe...podchodzace pod czerwone..na papierze
pozniej na wkladce brazowe,pozniej kawa z mlekiem i bol brzucha jak na okres.....do okolo 15tej
pozniej nic wiecej
czas szykowac sie na usg....ale mam stracha
kurde 36 lat a boje sie jak dziecko klasowki[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Betty strasznie mi przykro, trzymaj się..
Monia powodzenia dzisiaj na usg. Ja w panice pojechałam za izbę z minimalnym plamieniem. Kolor kawy z mlekiem i było tego pare kropli.. Zanim mnie zbadali w szpitalu szyjka była już czysta.
Za równe 3 tygodnie mam badania prenatalne! Tydzień temu miałam usg i już wariuje czy wszystko dobrze. Nie wiem jak wytrzymam jeszcze tyle czasu..
A co do zdjęć brzuszków to świetny pomysł, jestem za!monia35 lubi tę wiadomość
-
ttzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, ja tez dzis na 12 mam, strasznie sie stresuje, spacnie moglam.
Dziewczyny mylyscie okna na swieta? Mi wczoraj maz zdjal firanki i dzis jedno umylam, jeszcze 4 przede mna, mam nadzieje ze nie zaszkodze malenstwu. -
olcia88 wrote:Haha Czarna to nieźle Wy mnie za to namówiłyście do bardzo złego.
Wszystkie pisały o chipsach, fast foodach. A ja tu bezglutenowo, lekkostrawnie, na parze. I co.... ? I mąż ma dziś trening do późna a ja po zajęciach o 19.30 w nagrodę pojechałam 10 km do KFC bo kubełek jest w promocji we wtorki i zamówiłam kubełek 10 kawałków i ten duży kubełek frytek, tłumacząc sobie, że przecież na razie schudłam 2 kg i coś trzeba z tym zrobić. Wróciłam do domu, usiadałam jak dziecko przed TV i po kryjomu zjadłam, ale zmieściłam tylko połowę. I do tego puszka pepsi ! Szczyt szczytów !! Teraz resztki ukryłam na balkonie, ale mieszkanie chyba pachnie całe. Jelita mnie zabiją. Nie dość że tłuszcz to jeszcze gluten. Minęły już 2 godziny a ja się czuję dobrze hihi 100% gorzej się czułam dziś po zupce na gęsince z odrobiną śmietany... horror w toalecie. I weź tu zrozum organizm...
Nadal mam brudzenie jasnoróżowe. Jutro wizyta.
Wiem cos o tym.... ale odkad zaczelam miec mdlosci przestalam patrzec na to co jem bo nic mi nie smakowalo z tego co moglam jesc. Generalnie brzuch mam caly czas jak balon i tez mnie gania do toalety no ale coz musze cos jesc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 09:50
-
Zytka ja mylam tydzień temu w piatek w sobotę mialam plemienia nie wiem czy od tego bo umylam tylko dwa a ze mieszkanko na poddaszu to i okna wysoko wiec na krzesełku musialam stać i wysoko ręce.. Dwóch kolejnych juz nie umylam bo mnie pogoda przepedzila.
-
Betty bardzo mi przykro (((
No wysyp wizyt dziś. Oby Prima Aprillis było udane! Liczę na dużo zdjęć groszków i brzuszków. Też wstawię jak wrócę. Wczoraj byłam wypukła że hoho, ale już dziś nie. Ja też się denerwuje dzisiejszą wizytą przez to cholerne przeziębienie. Nadal mocno kszale. Jak się budzę w nocy/rano to mocno mnie brzucho boli. No ale może wtedy rośnie.
KFC przyswojone a mąż się niedomyślił hihiIzzy lubi tę wiadomość