Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tylko mowilam tez co slyszalam od kolezanek bo ja nie maluje wlosow wcale i sie nie znam tez i na tym
Kobiete w ciazy nie dlugo za szybe postawia bo w sumie jak kazdego by sluchac to by nic nam nie wolno bylo . fast fudow nie jadam a co do paznokci maluje zawsze tylko przed porodem zmyc musialam. .Madziara, szczesciara25 lubią tę wiadomość
-
Na mdłości polecam zupkę koperkową, na mnie działa orzeźwiająco
A w ogóle (poza farbą do włosów) zapomniałam kupić drożdży, a miałyśmy dziś robić domowe hamburgery (jak już fast food to niech będzie zdrowy). Denerwuje mnie to moje roztargnienie.. Zmiana planów drugodaniowych, rozmrażam mięso ehh -
szczesciara25 : gratuluje kochana
Co do mdlosci nie jest tak tragicznie jak bylo .. ale rano to bylo cos strasznego . wzielam tabletki chwile pozniej ciagnie mnie na wymioty ledwo co to opanowalam bo wiadomo 2 razy tabletek nie mozna a one pomagaja mi na moje bole brzucha .
I mam nastepna wizyte 13 kwietnia .szczesciara25 lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89: w ciazy nie ktore kobiety tak maja wlasnie ja mialam tak przy 1 ciazy teraz.nie wiem zobaczymy
-
skarb15 wrote:Ja tylko mowilam tez co slyszalam od kolezanek bo ja nie maluje wlosow wcale i sie nie znam tez i na tym
Kobiete w ciazy nie dlugo za szybe postawia bo w sumie jak kazdego by sluchac to by nic nam nie wolno bylo . fast fudow nie jadam a co do paznokci maluje zawsze tylko przed porodem zmyc musialam. .
Do zabiergow nie mozna chyba tylko kolorowych lakierow w razie jakby zsinialy paznokcie. Swoja droga moje rosna jak glupie. Nie nadazam ich skracac aciezko mi w pracy z dlugimi szponami.
Mnie tez rzuca po tabletkach i sie zastanawialam czy moze nie lepiej rozgniatac, zmieszac z odrobina wody i zawiesine pic... Na studiach na kacu tak robilam jak nie moglam nic jesc po imprezie, a po tabletce na czczo mi sie niedobrze robilo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 16:25
-
nick nieaktualnyJa farbowałam włosy i wszystko ok, to tak jak z malowaniem paznokci - bezpieczne tylko trzeba poprosić by fryzjerka otwrzyła okno celem wentylacji pokoju
Gdyż farba czy lakier nie przenika do krwiobiegu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 14:40
-
Cześć
Przybywam się pochwalić Dzisiaj wizyta Mój Prima Aprilisowy Dzidziuś ma 12 mm, wg USG to 7t3d, a wg OM 7t1d I słyszałam serduszko Co za uczucie! Co za wzruszenie!Mala_Czarna_89, ewulek, Shibuya, Aga_502, skarb15, Nala85, Izzy, Nuffeq, agulla03, olimama, szczesciara25 lubią tę wiadomość
-
~~Ania~~ wrote:Cześć
Przybywam się pochwalić Dzisiaj wizyta Mój Prima Aprilisowy Dzidziuś ma 12 mm, wg USG to 7t3d, a wg OM 7t1d I słyszałam serduszko Co za uczucie! Co za wzruszenie!
Cudownie!
Gratulacje!~~Ania~~, Miu95, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
ewulek wrote:Do zabiergow nie mozna chyba tylko kolorowych lakierow w razie jakby zsinialy paznokcie. Swoja droga moje rosna jak glopie. Nie nadazam ich skracac aciezko mi w pracy z dlugimi szponami.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ufff
juz po wizycie
malenstwo wpozadku ma......WZROSTU HAHHAHAHA.... 1,22mm t-7 d-3 dwa dni mlodsze od om ,serduszko bije
jest jak najbardziej w normie i rozwija sie prawidlowo jak na ten wiek
CIESZE SIE BARDZO
ewulek, Nala85, Izzy, Nuffeq, agulla03, olimama, celine89, ~~Ania~~ lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]