Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Izik wrote:Betty bardzo mi przykro;-(
Hej dziewczyny co myślicie o farbowaniu włosów na tym etapie ciąży?
Izik ja farbowałam, bo już miałam okropne odrosty. Ponoć nie ma przeciwwskazań. Należy używać farb bez amoniaku. Ja farbowałam Loreal Prodigy. Jedyne co może się stać to kolor może wyjść inny niż powinien przez naszą burzę hormonów. Jednak u mnie było ok.
Okna myłam w tym roku razem z mężem. W sumie on umył więcej ode mnie, ale dobrze nam wyszła ta współpraca.
Galaretka wrote:Dziewczyny czym różni się kwas foliowy z rossmanna za nie całe 4 zł 60 szt. A folik z apteki z 8,90 za 30 szt. Szok przeżyłam jak płaciłam . A i do kiedy bierzemy kwas?
Buffy, wg tego co przeczytałam to w Rossmanie jest właśnie 0,4mg, czyli tak jak folik…
P.S. Co z tymi zdjęciami?
-
nick nieaktualny
-
Będę pierwsza
Może komuś się przyda:
Jak dodać zdjęcie?
Wchodzimy na stronę http://pl.tinypic.com/
Naciskamy Przeglądaj i wybieramy zdjęcie
Wybieramy rozmiar: 640x480
Naciskamy Prześlij teraz
(czasem trzeba przepisać tekst z obrazka)
Następnie kopiujemy Kod IMG forów i paneli dyskusyjnych
i wklejamy na forum ten link [ IMG ]..........[/IMG]Buffy, szczesciara25, ~~Ania~~, agulla03 lubią tę wiadomość
-
Moja oponka tez jeszcze nie zmieniła formy;))
coś mnie pobolewa dzis dół brzucha, wrpce z pracy i chyba złapie za no spe..
Dziewczyny, zaraz zacznie mi lecieć 11 tydzień.. to za ile on mnie na te usg genetyczne zapisze? Jak tk jest? Pytam bo wiem ze niektóre z was mają juz zaklepane terminy tego usg..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 19:45
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/714bed7abdcd.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d03480aa14ff.jpg
To będę druga
Z płaskiego brzucha sprzed 2 miesięcy mam wystający, któy sprawia, że wolę po domu z rozpiętymi jeansami chodzić :p A jeszcze dwa miechy temu spadały!Izzy, Ona_89', agulla03, perelka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzi4aam wrote:
Dziewczyny, zaraz zacznie mi lecieć 11 tydzień.. to za ile on mnie na te usg genetyczne zapisze? Jak tk jest? Pytam bo wiem ze niektóre z was mają juz zaklepane terminy tego usg.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czyli za jakies 2-3 tyg znow zobacze gliste:) dziewczyny, a czy decydujecie się na test pappa? Mi lekarz sugerował ze powinniśmy zrobić wszystkie badania prenatalne przez te moje poronienia..
Pchelka czekamy na informacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 20:48
-
Uff.. 15 minutek i Was nadrobiłam
Gratuluje wszystkim szczęśliwym po dzisiejszych wizytach.
Fajnie, że napisałyście o tym malowaniu paznokci, że można bo już się zastanawiałam czy wdychanie lakieru nie szkodzi.
Póki co leżę po całym dniu, ale jak się ruszę to zrobię też zdjęcie brzuszka. Wasze są słodziutkie!
Galaretka, mam tak samo, nie wierzę jeszcze że jestem w ciąży. Jakoś przeszła mi ta pierwsza euforia, nie myślę już o tym tak cały czas. Ale dalej to do mnie nie dociera. Póki ruchów nie poczujemy to chyba nie uwierzymy.
~~Ania~~, Ona_89' lubią tę wiadomość