Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
madzi4aam wrote:Czyli za jakies 2-3 tyg znow zobacze gliste:) dziewczyny, a czy decydujecie się na test pappa? Mi lekarz sugerował ze powinniśmy zrobić wszystkie badania prenatalne przez te moje poronienia..
Pchelka czekamy na informacje
Madzi4aam,
a ile razy poroniłaś? Nie wiedziałam, że po poronieniach jest wskazanie do tych testów.. -
Dziewczyny po in vitro coś Wam powiem. Przyjaciółka męża po in vitro urodziła synka. Cudowny maluch. Lekarze nie dawali szans na ciążę naturalna. A tu po pół roku, mówi, że nie może schudnąć. Dieta, ćwiczenia i przybiera na wadze. Zażartowalismy z mężem, że w ciąży, a oni kazali nam się puknac w głowę. Na drugi dzień już o 6 rano telefon, że w ciąży obecne maluch kończy 2 latka. Wierzę, że Wam się uda i będziecie szczęśliwe,bo zaslugujecie na to.
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Ponoć jest taka zależność, że kobiety po ciąży z InVitro potem zachodzą naturalnie, bo coś się w organizmie odblokowuje . Oczywiście, nie każdy przypadek ma szansę (jeśli np brak nasienia u partnera itp).
Ja sama jestem bez naturalnej owulacji - nawet stymulacja CLO nie przyniosła rezultatów w postaci fasolki i też miałam przeboje z owu po niej. Lekarz zabrał mi clo, lek nagromadzony w organizmie w następnym cyklu wywołał niespodziewanie owu i jestem w ciąży. Nawet w tym cyklu nie miałam monitoringu. Taki mały cud po 3 latach starań ).Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 21:16
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
madzi4aam wrote:Suzie 2 razy i 1 biochemiczna..
Ja tez nie wiedziałam, dlatego szukam jakiś informacji. tylko ten lekarz tak zasugerował, nikt więcej.
Ja też jestem po jednym poronieniu
Jeszcze to przemyślę, ale pewnie skłaniałabym się ku tym testom.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny"Juz" po wizycie:-) poki co widac pecherzyk:-) termin na 29.11, a wedlug OM 27.11:-) ta wizyta bardzo mnie uspokoila:-) dzidzia pieknie umiejscowiona w macicy:-) nastepna wizyta 20.04, bedzie widac serduszko:-) mam do zrobienia badania, przepisana luteine 2x1 i bromek w dalszym ciagu lykac:-) ale jestem szczesliwa:-)
Izzy, Nuffeq, ~~Ania~~ lubią tę wiadomość
-
Pchelkaa wrote:"Juz" po wizycie:-) poki co widac pecherzyk:-) termin na 29.11, a wedlug OM 27.11:-) ta wizyta bardzo mnie uspokoila:-) dzidzia pieknie umiejscowiona w macicy:-) nastepna wizyta 20.04, bedzie widac serduszko:-) mam do zrobienia badania, przepisana luteine 2x1 i bromek w dalszym ciagu lykac:-) ale jestem szczesliwa:-)
To super, że wszystko w porządkuszczesciara25 lubi tę wiadomość