Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMala_Czarna_89 wrote:Na mdłości polecam zupkę koperkową, na mnie działa orzeźwiająco
A w ogóle (poza farbą do włosów) zapomniałam kupić drożdży, a miałyśmy dziś robić domowe hamburgery (jak już fast food to niech będzie zdrowy). Denerwuje mnie to moje roztargnienie..Zmiana planów drugodaniowych, rozmrażam mięso ehh
Ja też jestem nie ogarnieta jak nigdy, w pracy mi nic nie wychodzi działam milion razy wolniej a jak ktoś mnie strofuje to spływa po mnie jak po kaczce a zawsze przejmowalam się opiniami i uwagami i działałam jak mały samochodzik.
Dziś kolejny okropny dzień cały ten tydzień zaczął się dla mnie źle i chyba tak się skończy.
Gratuluję zdrowych dzieciaczków i czekam na kolejne relacje z dzisiejszych wizyt. -
Ja jedną tabletkę muszę na czczo, druga zaraz po jedzeniu. Ogólnie biorę 5 tabletek w ciągu dnia. Dziś spokojnie. Trochę czuję dół brzucha, ale to już norma.
Gratuluję Aniu. Piękny prezent
Mój mąż dziś powiedział swojej mamie, że w ciąży jestem. Ona oczywiście,że dziś się nie da nabrać
To się zdziwi za jakiś czasmoremi, ~~Ania~~ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny ja farbowalam wlosy w ciazy,lekarz mi pozwolil,powiedzial ze teraz farby maja inne sklady niz kiedys i sa ok. w 1 trym robilam blond pasemka na odrostach i potem w 3 trymestrze przed prodem tydzien tez robilam,wszytsko jest ok z moja mala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 16:20
-
Dziewczyny zycze Wam Wesolych i spokojnych Swiat. Zebyscie sie nie stresowaly bo kropki na pewno spokojnie sobie rosna
Ja mykam na samolot i mam nadzieje ze nie przyjdzie mi spedzic nocki na lotnisku ze wzgledu na burze. Jak sie gdzies do netu podlacze to sie pochwale jak u lekarza poszlo.Galaretka, Nuffeq, ~~Ania~~ lubią tę wiadomość
-
Moje paznokcie prawdopodobnie przez CLO się mocno pogorszyły - do miesięcy miękkie i rozdwajające się. Od 2 tygodni nie mam nawet lakieru (bo jakoś przez mdłości nie chciało mi się malować xD) i widzę, że są mega grube i przestały się rozdwajać. Jak tylko włosy przestaną wypadać kilogramami, to chyba będę w 7 niebie
...
Też muszę pofarbować włosy, za dużo siwych(tarczyca...)
-
Tak mam na imię Marta 28 lat
U lekarza byłam ponieważ w 5 tyg dostałam plamień i wylądowałam w szpitalu ale nic nie znaleźli żadnej przyczyny z kąd te plamienia..I jeszcze od czasu do czasu pod plamiam ale to tylko tak minimalnie że na wkładce nic nie ma..
Obecnie maluch rośnie wzorowo i pięknie bije serduszko
Tak strasznie się boję o tę ciąże ponieważ już dwa razy poroniłam..Ale wierzę że tym razem będzie dobrze ,musi być
No i moja ciąża nie naturalna tylko po ivf bo naturalną nie mam szans..Aga_502, agulla03, paula1, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta1986 wrote:Tak mam na imię Marta 28 lat
U lekarza byłam ponieważ w 5 tyg dostałam plamień i wylądowałam w szpitalu ale nic nie znaleźli żadnej przyczyny z kąd te plamienia..I jeszcze od czasu do czasu pod plamiam ale to tylko tak minimalnie że na wkładce nic nie ma..
Obecnie maluch rośnie wzorowo i pięknie bije serduszko
Tak strasznie się boję o tę ciąże ponieważ już dwa razy poroniłam..Ale wierzę że tym razem będzie dobrze ,musi być
No i moja ciąża nie naturalna tylko po ivf bo naturalną nie mam szans..
Marta witamy na naszym wątku
Moja ciąża też po IVF - nie ma innej opcji będzie dobrze.Marta1986, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy Cię Marto! Będzie dobrze
)
Galaretka wrote:Dziewczyny a mi się marzy taka dzidzia która już będę czuć w brzuszku bo wciąż nie wierzę, że jestem w ciążytaka myśl moja na dziś
Marta1986 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki, jestem juz po wizycie
na szczęscie wszystko z maluchem ok, w końcu widziałam serduszko
, wg usg 6tydz5dzien, maleństwo ma 75mm, założył mi dzis karte ciąży i zlecił kolejne badania, a następna wizyta 24 kwietnia
Jestem szczęśliwa
W świeta ogłoszę radosna nowinę
Pytałam doktorka o mycie okien - mówił zeby tym razem to mąż umył, pytałam tez o współżycie to mówił że nie ma przeciwskazan ale jak sie wstrzymamy tak jeszcze z 2-3 tygodnie to na pewno dzidzi nie zaszkodzimy.
madzi4aam, paula1, ~~Ania~~, agulla03, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość
-
napewno będzie dobrze!!
nawet się nie obejrzymy jak za 2-3 miesiące ktoś nam nóżki będzie wypychał do oglądania przez brzucho
I ja mam nadzieje ze jutro będę mogła wam się pochwalić dobrymi wiadomościami;) juz nie mogę się doczekać!~~Ania~~, agulla03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalaretka wrote:Dziewczyny czym różni się kwas foliowy z rossmanna za nie całe 4 zł 60 szt. A folik z apteki z 8,90 za 30 szt. Szok przeżyłam jak płaciłam . A i do kiedy bierzemy kwas?
Być może ilością kwasu w kwasieMa być co najmniej 400 mikrogramów.
Dokąd lekarz każeCzęsto do 3 trymestru.