Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMala_Czarna_89 wrote:Na mdłości polecam zupkę koperkową, na mnie działa orzeźwiająco
A w ogóle (poza farbą do włosów) zapomniałam kupić drożdży, a miałyśmy dziś robić domowe hamburgery (jak już fast food to niech będzie zdrowy). Denerwuje mnie to moje roztargnienie.. Zmiana planów drugodaniowych, rozmrażam mięso ehh
Ja też jestem nie ogarnieta jak nigdy, w pracy mi nic nie wychodzi działam milion razy wolniej a jak ktoś mnie strofuje to spływa po mnie jak po kaczce a zawsze przejmowalam się opiniami i uwagami i działałam jak mały samochodzik.
Dziś kolejny okropny dzień cały ten tydzień zaczął się dla mnie źle i chyba tak się skończy.
Gratuluję zdrowych dzieciaczków i czekam na kolejne relacje z dzisiejszych wizyt. -
Ja jedną tabletkę muszę na czczo, druga zaraz po jedzeniu. Ogólnie biorę 5 tabletek w ciągu dnia. Dziś spokojnie. Trochę czuję dół brzucha, ale to już norma.
Gratuluję Aniu. Piękny prezent
Mój mąż dziś powiedział swojej mamie, że w ciąży jestem. Ona oczywiście,że dziś się nie da nabrać
To się zdziwi za jakiś czasmoremi, ~~Ania~~ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny ja farbowalam wlosy w ciazy,lekarz mi pozwolil,powiedzial ze teraz farby maja inne sklady niz kiedys i sa ok. w 1 trym robilam blond pasemka na odrostach i potem w 3 trymestrze przed prodem tydzien tez robilam,wszytsko jest ok z moja mala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 16:20
-
Dziewczyny zycze Wam Wesolych i spokojnych Swiat. Zebyscie sie nie stresowaly bo kropki na pewno spokojnie sobie rosna
Ja mykam na samolot i mam nadzieje ze nie przyjdzie mi spedzic nocki na lotnisku ze wzgledu na burze. Jak sie gdzies do netu podlacze to sie pochwale jak u lekarza poszlo.Galaretka, Nuffeq, ~~Ania~~ lubią tę wiadomość
-
Moje paznokcie prawdopodobnie przez CLO się mocno pogorszyły - do miesięcy miękkie i rozdwajające się. Od 2 tygodni nie mam nawet lakieru (bo jakoś przez mdłości nie chciało mi się malować xD) i widzę, że są mega grube i przestały się rozdwajać. Jak tylko włosy przestaną wypadać kilogramami, to chyba będę w 7 niebie ...
Też muszę pofarbować włosy, za dużo siwych (tarczyca...) -
Tak mam na imię Marta 28 lat U lekarza byłam ponieważ w 5 tyg dostałam plamień i wylądowałam w szpitalu ale nic nie znaleźli żadnej przyczyny z kąd te plamienia..I jeszcze od czasu do czasu pod plamiam ale to tylko tak minimalnie że na wkładce nic nie ma..
Obecnie maluch rośnie wzorowo i pięknie bije serduszko
Tak strasznie się boję o tę ciąże ponieważ już dwa razy poroniłam..Ale wierzę że tym razem będzie dobrze ,musi być
No i moja ciąża nie naturalna tylko po ivf bo naturalną nie mam szans..Aga_502, agulla03, paula1, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta1986 wrote:Tak mam na imię Marta 28 lat U lekarza byłam ponieważ w 5 tyg dostałam plamień i wylądowałam w szpitalu ale nic nie znaleźli żadnej przyczyny z kąd te plamienia..I jeszcze od czasu do czasu pod plamiam ale to tylko tak minimalnie że na wkładce nic nie ma..
Obecnie maluch rośnie wzorowo i pięknie bije serduszko
Tak strasznie się boję o tę ciąże ponieważ już dwa razy poroniłam..Ale wierzę że tym razem będzie dobrze ,musi być
No i moja ciąża nie naturalna tylko po ivf bo naturalną nie mam szans..
Marta witamy na naszym wątku
Moja ciąża też po IVF - nie ma innej opcji będzie dobrze.Marta1986, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy Cię Marto! Będzie dobrze )
Galaretka wrote:Dziewczyny a mi się marzy taka dzidzia która już będę czuć w brzuszku bo wciąż nie wierzę, że jestem w ciąży taka myśl moja na dziś
Marta1986 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki, jestem juz po wizycie na szczęscie wszystko z maluchem ok, w końcu widziałam serduszko , wg usg 6tydz5dzien, maleństwo ma 75mm, założył mi dzis karte ciąży i zlecił kolejne badania, a następna wizyta 24 kwietnia Jestem szczęśliwa W świeta ogłoszę radosna nowinę
Pytałam doktorka o mycie okien - mówił zeby tym razem to mąż umył, pytałam tez o współżycie to mówił że nie ma przeciwskazan ale jak sie wstrzymamy tak jeszcze z 2-3 tygodnie to na pewno dzidzi nie zaszkodzimy.
madzi4aam, paula1, ~~Ania~~, agulla03, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość
-
napewno będzie dobrze!! nawet się nie obejrzymy jak za 2-3 miesiące ktoś nam nóżki będzie wypychał do oglądania przez brzucho
I ja mam nadzieje ze jutro będę mogła wam się pochwalić dobrymi wiadomościami;) juz nie mogę się doczekać!~~Ania~~, agulla03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalaretka wrote:Dziewczyny czym różni się kwas foliowy z rossmanna za nie całe 4 zł 60 szt. A folik z apteki z 8,90 za 30 szt. Szok przeżyłam jak płaciłam . A i do kiedy bierzemy kwas?
Być może ilością kwasu w kwasie Ma być co najmniej 400 mikrogramów.
Dokąd lekarz każe Często do 3 trymestru.