Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie nowe mamy
My dzisiejsze popołudnie spędziliśmy u księgowej na załatwianiu spraw zawodowych mojego męża i tak się wczulam w te wszystkie zusy urzędy skarbowe itd ze zapomniałam o wszystkich ciążowych dolegliwościach. Fajnie było też głowę zająć czymś innym niż dom i mdlosci. Będę mu teraz więcej w papierkach pomagać wiec odswieze trochę głowę bez chodzenia do pracy
Piszecie ze nie umiecie się przyzwyczaić do myśli ze jesteście w ciąży. A ja to się zadomowilam w tej wiadomości na dobre, ciężko mi sobie wyobrazić ze tak nie jest.
Śliczne brzucholki dziewczyny (Nala zazdroszczę tego lustra w sypialni;) ). Ja też zdarzylam dzisiaj pstryknąć zdjęcie ale mój teraz korzysta z komputera wiec obiecuje jutro wkleić.Nala85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Dziewczyny ja z rana mam problemik do rozgryzienia, coś mi się przypomniało i kombinuję...Nie długo idziemy na ślub znajomych po ślubie będzie "impreza" dla znajomych w klubie a dla rodziny w innym miejscu obiad. Dwa Piwa i obiad są opłacone reszta jak ktoś ma większe potrzeby płaci potem sam ,no i ile ja mam Parze Młodej wręczyć w kopercie? Dodam ,ze oni na mój ślub nie przybyli ponieważ byli świeżo po kredycie i mówili ,że nie mają kasy i nie pomogły moje prośby ,że przecież nie o hajs chodzi. Do tego chcą za miast kwiatów karmę dla psów i o ile nie mam nic do biednych zwierzą to nienawidzę takich próśb na ślub ...
I przepraszam,że na ciążowym forum o innych sprawach ale mąż się nie przejmuje w ogóle.
-
nick nieaktualny
-
Madziara, nie musisz za każdyn razem wklejać suwaczka na koniec wiadomości. Ustaw go sobie w stopce. Wchodzisz w ustawienia, wybierasz zakładkę społeczność i link do suwaczka wklejasz w twój podpis na forum. Strasznie się meczysz kobieto
Ona_89' lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyForum jest po to zeby pisac tez i o takich rzeczach...
Wiesz co ciezko pow bo ja na normalne wesele daje 500 z mężem bo jakos tak zazwyczaj 200 od talerzyka plus to tamto ...ale nam dawali 300-500 z tym ze to bylo wesele 8 dan gorących ...mysle ze 300 to juz maksymalnie...z reszta nie każdy ma kase teraz zeby tak dawać jak mieliśmy 7 jednego roku to wiesz i sama najbliższa rodzina ...a oni tez u was nie byli... A przeciez wiesz ze pójdziecie to tez nie skończy sie na obiedzie tylko ...Galaretka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Madziara, nie musisz za każdyn razem wklejać suwaczka na koniec wiadomości. Ustaw go sobie w stopce. Wchodzisz w ustawienia, wybierasz zakładkę społeczność i link do suwaczka wklejasz w twój podpis na forum. Strasznie się meczysz kobieto
O super;-) o tym nie pomyślałam:-(
A jak te zdjęcia zeby nie były do góry nogami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 08:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Galaretka zależy dużo od tego jacy znajomi, też uważam że 300-500 zależnie od możliwości ale na standardowe wesele bo tak płacą młodzi. Jak za obiad dla znajomych to nie wiem. Niestety niektórzy robią wesela tylko po to żeby wydębić kasę. Ja przyjaciółce która nie miała kasy powiedziałam żeby mi dała poprostu kartkę z życzeniami i ja zrozumiem a inni nie zauważą że nic nie dała ale to zależy od waszych relacji.
-
Galaretka Skoro oni nie byli u was bo nie mieli kasy to chyba głupio by się czuli jakby dostali 500zl. Słyszałam ze daje się przynajmniej tyle ile kosztuje miejsce/os x 2- bo idziecie we dwoje.
My dostawaliśmy od znajomych od 300zl ale byli na weselu razem z rodzina. A np kuzynom którzy dali niewiele z uwagi na brak kasy 'zwracalismy' tyle samo w kopercie na ich ślubie + jakiś fajny alkohol -
ładnie wam widać brzuszki ja nie mam co pokazywać bo brzuszek mam (i miałam przed ciążą ;P) sporo większy niż wy... nie wiem czy kiedyś zacznie wyglądać na ciążowy ale w sumie ostatnio koleżanki z pracy się dziwnie przyglądały więc może akurat coś
-
celine89 wrote:ładnie wam widać brzuszki ja nie mam co pokazywać bo brzuszek mam (i miałam przed ciążą ;P) sporo większy niż wy... nie wiem czy kiedyś zacznie wyglądać na ciążowy ale w sumie ostatnio koleżanki z pracy się dziwnie przyglądały więc może akurat coś
Mam dziś mnóstwo latania po urzędach a tak mi niedobrze ze nie umiem wstać z łóżka. A dopiero wczoraj się martwilam ze mam mało mdlosci hehWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 08:38
-
nick nieaktualny
-
Popieram dziewczyny, ja bym dała max 300 zł. Z resztą ja mam bardzo niefajne doświadczenie związane z kasa na wesele i od tamtej pory w ogóle się tym nie przejmuje. A co do lekarza, to teraz Ty i maluszek jesteście najważniejsi, wiec robisz bardzo dobrze.