Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała! Nati dobrze mówi, przestań się nakręcać. Brzuch masz w górze, pięknie sterczy
Ja na przykład powtarzam sobie, że urodzę dopiero po 2 listopada. Do tego czasu Basieńka ma czekać cierpliwie. To ze jedna urodziła nie znaczy, że wszystkie urodzą we wrześniu. My jesteśmy listopadówki, nawet mój M tak na mnie ostatnio woła
biedroneczka1910 lubi tę wiadomość
-
Micia : Dziękujemy z malutka
Moja córcia co wizytę taka nie wyspana jest hihi
Micia lubi tę wiadomość
-
Mala ja na zdjęciach widzę ze brzuch ti ty miałaś wiekszzy w pierwszej ciąży
o ile to ten sam tydzień ciąży
Skkarb sluczna córcia
Masaż krocza,.ja nie robię bo po 1 boje sie dodatkowych skurczy..po 2 a co jak będę robic a okaże sie w trakcie ze nagle cc będą robuc bo musza ? To po co te ćwiczenia wtedya ta pileczka too według mnie zbędny wydatek bi porodu sie nke przewidzi.. Mogę rodzic i sn, a dziecko się zaklinuje i będą musieli i tak naciąć i tak.. Bez sensu
Aparatka a nic siostrze,nke dolega? Nie usprawiedliwiam ale,ja no musiałam id 8tc iść na l4 ... Nie z własnej woli..to kiedy ona sie dowiedziała ze w ciąży jest ? W 5tc to,jeszcze nawet nie widac serduszka ...skarb15 lubi tę wiadomość
-
ona sie dowiedziala tydzien temu o ciazy i nic jej nei jest łazi na imprezy pije i nie chce wiedziec co jeszcze.
Ona poprosu lubi sie uzalac nad soba i byc w centrum uwagi.
Wiem ze sa kobiety co musza lezec od poczatku ciazy plackiem ale tu nie ma nic niepokojacego u niej.
-
dziewczyny mam dylemat, chodzi o aparatkowy kocyk:D
w jakim rozmiarze bierzecie? waham sie miedzy 50x75 a 75x100, te co mam to tylko te wieksze, zadnego takiego malego, planujecie kupic jakis maly?
ewentualnie mam rozek w takim mniejszym wymiarze (chyba 72x72) -
padne zaraz moj mi wszystkei sprzety do porzadkow schowal do pokoju i zamknal na klucz. No ale glupek bez kitu zeby nawet miotłe mi schowac.
Mala_Czarna_89, haen, MW26, Anulaa, Kitaja, Sajgonara, MadaLena30, Shibuya, moremi, biedroneczka1910, Nymeria lubią tę wiadomość
-
w miejscu odkurzacza karteczka : masz lezec!!!
W miejscu miotły : haha mnie tez nei dostaniesz
w miejscu zelazka : miłego wypoczynku
No kopne go nornalniehaen, mikado, izulkaa, Micia, Anulaa, moodliszka, Kitaja, Sajgonara, Shibuya, Rozmarzona, moremi, Ginger84, Ona_89', biedroneczka1910, Cebulka, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Aparatka :
siostra pije w ciąży, może lepiej nie będę tego komentować
Co do męża to ma poczucie humoru
Izulka : Dziękujemy :* -
Izulka nie, to pierwsze zdjęcie jest tuż przed wyjazdem na porodówkę
Z tą Ewą to mam na myśli to, że wszędzie piszą, że teraz już spokojnie, że dziecko zdrowe jak w 40tc a jednak zostaje dłużej w szpitalu, kontrola musi być. Jednak z każdym tygodniem czuję się bezpieczniej. I mam zamiar przynajmniej do 14 października przeczekać, a najlepiej jeszcze dłużej
Anet mogę zapytać z jakiego miasta jesteś? -
Aparatka : Żartujesz?
A jak przez nią cos maleństwu się stanie (tfu tfu) to co wtedy zrobi? Zresztą taka co nie chce i robi Bóg wie co urodzi zdrowe dziecko i tak będzie w jej przypadku.
-
Aniu: Ja pamiętam jak byłam z taką kobietą na sali przez 2 tyg a sala 2 osobowa więc rozmawialiśmy dużo o swoich maleństwach , ona urodziła w 34 tc skończonym, z dzieciątkiem było wszystko w porządku tylko miało niską wagę urodzinową bo 1.4kg i czekali aż dobije do 2 kg i do domku ,tylko że kruszynka za bardzo ulewala jeszcze po każdym karmieniu więc też dłużej musiala zostać, ale tak wszystko było jak najlepszym porządku, ale może to też miało znaczenie bo dostała sterydy na plucka bo wylądowała w szpitalu w 30tc.
-
haen - to zalezy do czego bedziesz uzywala ten kocyk:) ja od aparatki mam 100x75 i na poczatku kupowalam go z zamiarem "do wózka". ale jak zobaczylam, jest taki sliczny i przytulny (z wypelnieniem) ze uznalam ze bedzie sluzyl jako kolderka na poczatku
aparatka, niezly zgrywus z Twojego meza, mile z jego strony ze tak dba o Ciebie, w końcu!!!!!!!)))
-
anet wrote:Mała jestem z Bielska
Aparatka jak nie urok to sraczka, zawsze coś, nie ma co się przejmować
Mała a właściwie na kiedy ty masz termin?
hm najodleglejszy na 8 listopada, ale na usg w 29tc mała miała 2200g podobno więc podejrzewam, że wcześniej. Gin mówi że jest tydzień-dwa starsza. -
Micia czekamy na wiesci z dzisjejszej wizyty i oczywiscie na zdjecja Przemcia
super, ze z tym zelazem lepiej
powodzenia dzis :-* SKARB ale masz super foty Nikolci,bede nudna i powtorze to jak ziewa jest boskie, az ciezko uwierzyc, ze te fasolki juz takie duze
MALA ale z Ciebie zgrabna mamuska, tylko brzuszek Ci rosnie a nozki jak u modelki,tylko pozazdroscic
i brzuch masz wysko teraz takze spokojnie jeszcze zdazysz sie spakowac
a co do tego kojca to fajna sprawa sama sie nad tym zastanawiam tez ze wzgledu na psiaka. CEBULKA super wiesci z wizyty, no i maly juz dosc duzy, a jak tam Ty sie czujesz?mam nadzieje , ze juz przeziebienie przeszlo? APARATKA Ty to jestes kobieta torpeda. Tak mi glupio, bo nie dosc ze dopiero wyszlas ze szpitala masz dwojke dzieci, a ja cie mecze z moja przesylka<wstyd mi>! Bardzo dobrze zrobil Twoj maz, bo masz odpoczywac;-) a co do siostry nie bede komentowac, ale stare powiedzenie jest prawdziwe, ze z rodzina najlepiej wychodzi sie na zdjecjach
przykre, a jednak prawdziwe
Mala_Czarna_89, skarb15, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan