Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga pewnie ze mozesz:)
Ej szycie to przyjemnosc i odpoczywam przy tym:) Młoda dzisiaj jakis ma dzien kij wie o co jej chodzi. Ma sucho jest najedzona, picie stoi i zawsze wziasc sobie moze. Zabawki wysypane na podłoge no nic ja nei interesuje dzisiaj.
Gdyby nie te pierniczone skurcze byloby ok wszytsko a tak jeszcze one mnei draznia -
dzien dobry
ja o masazu krocza nic nie slyszalam, myslalam ze to podczas porodu robi polozna, nie wiedzialam ze mozna samemu sobie wczesniej???
chociaz im blizej porodu, coraz bardziej sklaniam sie ku cesarce....mimo braku wskazan ;/ -
hean tak tak, pracuje na umowie od kilku lat i już mam drugą kontrolę, na szczęście mam fuksa i już drugi raz zastały mnie w domu, więc nie muszę nigdzie chodzić, nic wysyłać, żeby wyjaśniać nieobecność
Anulaa jak nie masz wskazań do cc to możesz ją miec? myślałam, że to nie jest takie chop siup, żeby załatwić -
dzwonie do mojej siostry czy nei chcialaby wpasc do mnei na godzinke pobawic sie z mala zebym mogla wyprasowac pare rzeczy. Jej odpowiedz no coś ty przeciez ja jestem w ciaży i jestem zmeczona.
Uwaga jest w 7 tygodniu !!!! -
Miałam kiedyś porównać brzuchy tuż sprzed pierwszego porodu i z teraz. No i wydaje mi się, że wtedy było widać, że brzuch był na dole, teraz jeszcze nie
Zorro, Aga_502, mikado, Sajgonara, perelka89, Rozmarzona, Galaretka, Ginger84, Kitaja, Shibuya, Marta1986, agulla03, olcia88 lubią tę wiadomość
-
anet, niestety nie ma CC na żądanie, ale ja od poczatku chodze do lekarza prywanie i mam zamiar rodzic w prywatnej klinice i tam teorytycznie mozna sobie wybrac (czyli zaplacici za to...)
z ta kontrola z zusu to rzeczywiscie niezle, ja tez jestem na umowie o prace...w ogole nie slyszalam nawet wsrod najomych zeby kontrolowali ciężarne...
ja jadlam kiedys lody "slodki karmel" - pycha!!!!!!!!!!! -
Zaczynamy dziś z synkiem 36 tydzień
Hurrra
Jutro wizyta i już nie mogę się doczekać :-)Muszę koniecznie zapytać o to bolące spojenie łonowe.
Powiedzcie, czy do szpitala trzeba zabrać już ze sobą laktator?Micia, Molcia, moremi, biedroneczka1910, Marta1986, agulla03 lubią tę wiadomość
Synuś
-
Witam mamusie
Dziekujemy z Nikusią jeszcze raz :*
Cieszę się ze w końcu trafiłam na dobrego lekarza wszystkiego pilnuje i bada i dobrze ze postanowiłam go zmienić z tamtej wiedzmy, bo przy nim jestem spokojnaMój gin jest genetykiem i co wizytę maleństwo dokładnie bada i dostaje śliczne zdjecia córci
Cebulka : Mój oczywiście mówi że to caly on jak był mały
Co do koszul raczej nie będę w nich chodzić po domu bo teraz już śpię w getrach bo mi zimno, myślę jeszcze jedną zakupić ale właśnie tańsza bo po co mam przepłacać jak to tylko do szpitala.
Co do biustonoszy mam do karmienia 2 , miałam 3 ale tego trzeciego znaleźć nie mogę
Aniu brzuszek śliczny, widać że na tym 2 zdj jest ładnie u góry, więc jeszcze nie czasWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 10:33
-
Mala z 1ej ciazy wyglada jakby byl nizej, takze moze sobie jeszcze troche pochodzisz w ciazy;)
Zorro u nas na SR polozna mowila, ze nie ma potrzeby brac laktatora...ze czesto mozna wypozyczyc taki szpitalny i polecila tylko kupic moze takie torebki do sterylizacji do mikrofalowki, zeby na oddziale w specjalnych mikrofalowkach moc je wysterilizowac.
Aczkolwiek jako niedoswiadczona kobieta akurat taka rzecz wolalabym miec swoja prywatna i pewnie trzeba by sie dowiedziec czy na pewno mozna wypozyczyc/skorzystac ze szpitalnego lub miec wybrany i maz kupi na szybko gdzies stacjonarnie.