Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kitaja : Wszystkie zdj takie śliczne ale przyznam że właśnie to mnie najbardziej ujelo jest takie słodkie
A nie dawno nasze kruszynki miały po parę mm a teraz nóżkami po zebrach nas kopią hehe
Mała : Mogę przybic piątkę z mdlosciami, jeszcze nic nie zjadłam bo przez nie nie mam siły wstać nawetWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 12:16
-
ROZMARZONA oj biedna ja tez wczoraj wzielam sie za prasowanie po godzinie myslalam, ze kregoslup mi w tylek wejdzie
i jeszcze brzuch sie spinal dzis zrobie drugie podejscie
a co do gosci ja jestem antysocjalna teraz najlepiej mi samej lub z mezem i psiakiem! Mamy impreze w pracy 9.10 i dziewczyny mnie namawiaja, a mi sie tak nie chce
zobacze moze rusze swoje 4litery i pojde na godzinke! Musze sie wam pochwalic dostalam miniaturki ze sesji ciazowej jeszcze nie obrobione bo musze z nich wybrac 20 , jak tylko dostane gotowe po obrobce to sie pochwale, ale i tak juz sa mega
po mimo tego, ze wygladam jak slon
Rozmarzona, Micia, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Mala u nas dzis mielone z buraczkami ja wlasnie motywuje sie by wstac z lozka i jechac do sklepu, zeby mi sie tak chcialo jak nie chceCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Mala na zdrowie
zaraz bedziemy musialy jesc "zdrowo" bo bedziemy karmic takze trzeba korzystac teraz
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Mam nadzieję, że to lenistwo po porodzie minie
I ja też jestem aspołeczna.
E, co tam
A co do zdrowej diety to jestem jak nabardziej za- i dziękuję Kitaja za komplementy ale już w I trymestrze nie wchodziłam w udach w spodnie.
I nie mam ciuchów na jesieńmąż chce mnie zabrać na zakupy a ja myślę, że szkoda kasy, bo i tak nie mam zamiaru udzielać się towarzysko haha.
No dobra, lecę do tego sklepu i po Laurcię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 12:21
Micia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie wpadłam do was aby zadać wam pewne pytanie.
Chodzi o to ze od jakiegos czasu zaaobserwowałam na piersiach a dokładnie obwódce brazowe krawedzie.
Dokłądnie opisze o co mi chodzi.
No bo jak wiadomo kobieta w ciaży z czasem zauważa na piersiach zmiany...
Obwódka brązowieje...problem w tym że ja zauwazyłam że tez mam brazowe tylko nie całe a krawedzie obwódki srodeczek jest jeszcze jasny ...
Nie wiem jak jasniej to wam opisać
Czy któraś z was miała to na początku ciaży taką brozowe krawedzie obwódki sutka? -
nick nieaktualny
-
Skarb Twoja coreczka jest przesliczna
Az przez chwile zapragnelam usg w 4d ... ale stwierdzialam ze wytrzymam bo nie mam takiej mozliwosci jak ty zeby miec na wizycie..
Aparatka Twojemu mezowi nalezy sie medal za pomysl i jego wykonanie - widac ze sie martwi o Ciebie! A co do siostry i mamy no coz.. szkoda mowic..a Ty sie nie denerwuj tym tak bo zaszkodzisz sobie i malutkiej!
A u mnie remont... jeden z majstrow strasznie mnie denerwuje... taki madralinski zamaist wytlumaczyc mi jak krowie to mowi tak fachowo/ksiazkow ze nic nie rozumiem a on chyba mysli ze madrzejszy jeszcze jest przez to.. zaraz tam jade i cos czuje ze powiem mu co mysle...
Do tego maz mnie wkurza bo chodzi jak ciapa... wiem ze nie ogarnia remontow bo nigdy sie tym nie zajmowal/interesowal ale kur... moglby sie troche wczuc ewentualnie podpytac mojego brata ktory sie na tym zna... a teraz wyglada to tak ze ja sie z bratem kontaktuje w roznych kwestiach!
Zastanawiam sie kto to portki nosi a do tego dzieci rodzi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 12:24
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Mała zadziwiasz mnie
Wiesz co też mam gdzieś zachomikowane cheetosy, bo co do słodkości to pustka ale mam pół lodówki owocow i jogurtów tak mezus o nas zadbał
MadaLena30: Dziękujemy :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 12:33
Micia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja niunia wczoraj w 33t2d - 2 kg, w 3 tyg przebrała 600 gram czyli po 200 gram w tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 12:42
Mala_Czarna_89, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Kitaja, dokladnie tak jak piszesz tak samo wczoraj chodzilam polamana
Tez chce dzisiaj drugie podejscie robic,ale zobaczymy czy pranko doschnie noi czy sily pozwola.
Shibuya, pisalas cos o pieczeniu.
Ja mialam takie lekkie tez zapowiedzi pieczenia i kupilam jak mi Ginger polecila sok z zurawiny w aptece.
Jesli nie masz jeszcze infekcji tylko cos sie dopiero "Zaczyna" to powinno pomoc jak mi
Gorzej jakby juz cos bylo to pewnie lek bedzie potrzebny.
Madzia, mowisz walka z Mezem w kwestii remontow nadal trwa.
No tak czasami to kobiety musza nosic spodnie za facetow zanim sie opamietaja
Aparatka, to Cie Twoj urzadzil jak trzeba
Pogratuluj mu od nas pomyslowosci i skutecznosci.
Jeszcze niech Cie tylko wyrecza z noszeniu corki i bedzie idealnie hihi.Shibuya lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Nie ma za co trzeba sobie pomagac
Kolejna mamusia dzisiaj walczy z prasowaniem hihi.
Zazdroszcze tym,ktore maja to za soba choc male ciuszki prasuje sie w miare przyjemnie,ale gorzej z tym goracem i brzuszkiem
Jak przyjemnie za to bedzie sie patrzylo na zapelnione w pelni przygotowane polki z ciuszkami.perelka89, moremi lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
aparatka wrote:w miejscu odkurzacza karteczka : masz lezec!!!
W miejscu miotły : haha mnie tez nei dostaniesz
w miejscu zelazka : miłego wypoczynku
No kopne go nornalniealus21, perelka89 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
U nas ubranka to w głównej mierze poprasował mąż. Muszę mu przyznać
Oczywiście jak się pochwalił w pracy to stał się idolem wszystkich dzieciatych koleżanek
Od kilku dni bardzo dużo śpię... Też tak macie? Zaległam pod kocem i obudziłam się chwilę po 13. Nie wiem co się ze mną dziejeperelka89, moremi lubią tę wiadomość
Synuś
-
Zorro to ja też dużo śpię. Wioze Nati na 8 do szkoły, wracam i do łóżka. Wstaje 10-11
Jak ja uwielbiam patrzeć jak moje dziecko wciąga obiad i wydaje odgłosy moje ukochane pulpety, mój sosik. Wola o dokładkę - normalnie miód na moje serce. Kochana córcia. Nawet mąż dokładkę poprosił
Niestety daleko mi do kuchni teściowej,bo ona gotuje zaje......
haen, Zorro, Ona_89', Kitaja, moremi lubią tę wiadomość