Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie kręgosłup boli już od dawna . Mi się wydaje w moim przypadku ze to zwiastun boli krzyżowych bo w pierwszej ciąży miałam tak samo, ale mogę się mylić.
A Ty kochana nie koniecznie sugeruj się mną tylko lepiej byś skonsultowala to z ginekologiem. -
Hej hej
mnie też kilka dni nie było ale wyprawka idzie pełną parą, pranie, prasowanie, jeszcze nigdy prasowanie nie było dla mnie tak przyjemne;)
Całą ciążę nie miałam parcia na słodkości a od wczoraj chce mnie pokręcić!! I co zrobić żeby powstrzymać pokusę? Ale macie ładne brzuszki może pochwalimy się obwodami?? Tak żeby chociaż porównać?
Zaczynam u mnie 96 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 16:02
perelka89 lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
no ma ten mój pomysly i wkońcu jest taki jaki powinien byc. Kurcze gdybym wiedziała ze tak sie przejmie to bym wczesniej chociaz poudawala ze cos mnie boli.
Wrocił z pracy i sie smieje co nie mialas co robic dzisiaj wiec mu odparlam mialam bo pralki nei schowales:P:P:P
Wypralam dwie pralki naszych ciuchów bo moj zrobi wszytsko procz prania. No ale to nie meczy wkoncu samo sie pierze:) A wywyiesic to chwila moment.
I wkoncu zaczelam malowac moje szkatułki bo zapomnialam o nich całkiem:)
Dzisiaj wymaluje jutro polakieruje i beda gotowe:)
Wieczorkiem do maszyny dzisiaj dzien sówek i kostek:)
moremi lubi tę wiadomość
-
To mnie nikt nie przebije - jedyne 136 cm w obwodzie
Karmel słony już gotowy - czekam aż ostygnie,co by zobaczyć konsystencję. Jedynie co bym zmieniła to mniej soli. Zobaczymy co Adam powie wieczorem,bo to prawdziwy tester.
Wczoraj komin dla Nati, teraz siadam do opaski i komin dla przyjaciółki Nati. -
dzwonek do domofonu otwieram a tu informacja dzien dobry kurier.
Zdziwiona bo jzu byl dzisiaj i przyniósł to co mial przyniesc.
Otwoeram drzwi i pytam co to a on do mnei ze nei wie ale sporo przesyłka
Podpisalam i zabralam do srodka duza ale lekka mysle kurde co to jest
Patrze moje dane wiec otwieram a tam posciel do łózeczka???/
Nie zamawialam bo sama uszylam sobie
Pokazuje mojemu a on na to o wkoncu doszlo zamowilem bo sie wystraszylem ze nie zdarzysz uszyc a dziecko musi miec ładnie.
Otwieram szafe i pokazuje isiu zobacz sa tu juz dwa komplety uszyte a on ups nie wiedzialem dla kogo to.
To było słodkie.
perelka89, Ona_89', moremi, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
A ja mam 113 cm w obwodzie ( na wysokosci pepka tak dla uscislenia), a nie wydaje mi sie zebym miala wiekszy brzuch od Twojego Mala
No ale ja nie startowalam z 62 tak jak Zorro
Ehh troche dzis pobiegalam, postalam w kuchni i efekt jest taki ze boli mnie podbrzusze... no ale obiad musze skonczyc bo chyba raz z glodu padne - wiec nie wiem co gorsze.
Oj Rozmarzona zebys wiedziala... ten moj M to naprawde Kochany facet,ale takie sytuacje jak te pokazuja mi ze jednak to ja musze sie naglowic. Denerwuje mnie to bardzo bo u mnie w domu to Tato ogarnia bardziej z koleji u niego Mamuska i do tego jest przyzwyczajony... ale nerw na niego rosnie od kilku dnia juz!
Zapiekanka juz w piekarniku - mhh ale glodna jestem - wiec teraz poleze
-
Aparatka no ten Twoj coraz bardziej zaskakuje i chyba nie tylko mnie
Tak to jest jak chlop sie troszke przestraszy to zaczyna myslec-dzialac itd!!
Pochwal sie posieciela zamowiona przez niegoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 17:42
moremi lubi tę wiadomość