Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aparatka pochwal sie tez szkatulkami jak skonczysz
-
No tak na wysokości pępka też się mierzyłam
Aparatka tylko pozazdrościć chociaż ja ostatnio na swojego też nie mogę narzekać ale nie ma co przechwalaćwłaśnie przesadza mi storczyki, niestety ostatniego, miałam 5 i wszystkie szlag trafił
a tak bardzo je lubię, pewnie teściowa uroczyła.
Ostatnio w niedzielę na wizycie strasznie mnie umordowała, najpierw ustawiała pokój dla Adasia, później męczyła opowieściami o jej porodach a wszystko to słyszałam już kilkanaście razy, a na koniec powiedziała, że nie muszę już kupować ubranek tych najmniejszych dla Maluszka Bo ona kupiłam. Owszem kupiła, ale najmniejszy rozmiar 68-74. Nie dość, że nie w moim typie to jeszcze rękawy musiałabym wywijać i nogawki. Ale nie skomentowałam... oddam potrzebującym, może chociaż im się przydadzą.Paolka _25 -
Mala_Czarna_89 wrote:Madalena ja byłam że tak powiem cienka w obwodzie
i niska. A teraz ważę najwięcej w całym swoim życiu i czuję to na każdym kroku
To pocieszylas mnie bo ja nie nalezalam do cienkich w pasie i niskich
Ale waze rowniez najwiecej w swoim calym zyciu, no nic tak jak Izulka mowi bedziemy zrzucac, a teraz niech nasze maluszki rosna zdrowo! -
nick nieaktualnyDlaczego jak ja biorę się za sprzątanie to powstaje większy bałagan niż był! !!
Paolka nas na naukach przedmalzenskich uczulali , że bierzemy ukochaną osobę z reszta rodziny gratis a jak to gratisy czasem fajne czasem do du..biedroneczka1910, Paolka_25, moremi lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie do doswiadczonych mam w zakupach na allegro..
W zeszlym tyg. wrzucilam sobie sporo rzeczy do koszyka, wlasnie chcialam usiasc i skonczyc zamowienie - a tu koszyk pusty !!!
WTF?
Czyli moja praca poszla na marne? -
aparatka wrote:dzwonek do domofonu otwieram a tu informacja dzien dobry kurier.
Zdziwiona bo jzu byl dzisiaj i przyniósł to co mial przyniesc.
Otwoeram drzwi i pytam co to a on do mnei ze nei wie ale sporo przesyłka
Podpisalam i zabralam do srodka duza ale lekka mysle kurde co to jest
Patrze moje dane wiec otwieram a tam posciel do łózeczka???/
Nie zamawialam bo sama uszylam sobie
Pokazuje mojemu a on na to o wkoncu doszlo zamowilem bo sie wystraszylem ze nie zdarzysz uszyc a dziecko musi miec ładnie.
Otwieram szafe i pokazuje isiu zobacz sa tu juz dwa komplety uszyte a on ups nie wiedzialem dla kogo to.
To było słodkie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 18:42
-
nick nieaktualnyMadaLena30 wrote:Mam pytanie do doswiadczonych mam w zakupach na allegro..
W zeszlym tyg. wrzucilam sobie sporo rzeczy do koszyka, wlasnie chcialam usiasc i skonczyc zamowienie - a tu koszyk pusty !!!
WTF?
Czyli moja praca poszla na marne?
MadaLena, też tak miałam tzn. mnie akurat tylko kilka rzeczy 'zginęło' z koszyka. Okazało się bowiem, że aukcja się już skończyła i musiałam szukać jeszcze raz to co mi zaginęło -
biedroneczka1910 wrote:MadaLena, też tak miałam tzn. mnie akurat tylko kilka rzeczy 'zginęło' z koszyka. Okazało się bowiem, że aukcja się już skończyła i musiałam szukać jeszcze raz to co mi zaginęło
Kurde no nie wierze ze wszystkie aukcje sie skonczyly - wszystkie 35
Pieknie jeszcze raz musze siedziec i wybierac... wrrrr
Shibuya bylam zalogowana- jedyne co to moze sie nie wylogowalamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 18:52
-
o zesz wchodzę na watek październikowy,a tam już 13mamusiek się wypakowalo <szok> wdech wydech,bo do listopada jeszcze daleko ...
co do facetow,po ostatniej wspolnej wizycie u poloznej i moim omdleniu po tych newsach u niej i mój szanowny troszkę się przejal z jednej strony to milo,ale z drugiej czuje się jeszcze gorzej,mam wyrzuty sumienia,bo on tyle pracuje i jeszcze obowiązki domowe,a ja siedze w domu.Czuje się jak stara babcia chociaż i one maja więcej wigoru jak ja teraz.Wszyscy chcą mnie wyreczac i pomagać, nawet sasiadka przed chwila przyszla by wziasc mojego psa na spacer,to już drugi raz w tym tygodniu...a ja zamiast być wdzieczna to jeszcze narzeka i zrozum to kobiete w ciąży
Aparatka pochwal się zdjecjami ,uwielbiam ogladac Twoje cudeńka:)
Micia jak tam po wizycie ?perelka89, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Galaretka ale mnie rozbawiłaś
!!! Po prostu siedzę i śmieję się do tableta!!!
ja jeszcze w pełni sił ale mąż ostatnio okna pomył, firanki zawiesił ale dzisiaj musiałam jedną zdjąć, wyprasować i dopiero zawiesić
Ale widzę, że tu każda jedna perfekcyjna pani domu
perelka89 lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Perelka, wlasnie tez chcislam zapytac czy tp baby design lupo? To tez moj typ;) ja jeszcze czekam z zakupem, bo w sklepir w ktorym znalazlam na alegro czeka sie tylko 2dni na ptzesylke wiec im pozniej zamowie tym lepiej:) a od narodzin to przez pierwszy tydz raczej nie jest potrzebny:0
Dzis za to kupilam lozeczko i materac i juz jestem spokojnoejsza, ze w razie czego, najwazniejsze jest:)
Shibuya - tez tak mam z segregowaniem ubranek, ze nie wiem jak je ukladac, zeby o czyms nie zapomniec!!!perelka89 lubi tę wiadomość
-
Kurcze:( pudelka które zamowilam na allegro dla malucha - okazalo sie ze ich nie ma:((( to po co wystawiaja na aukcji skoro nie maja towarow...a tak sie cieszylam ze znalazlam cos tanszego niz home&you...