Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A pierzexie tez,ochraniacze ? No ja mam zamiar gupiwac 56-62 i większe osobno..ale wiadomo ze rozmiarowki sa różne wiec,trzeba przykladac chyba i porównywać a nie patrzeć na metki..
Paolka my się na święta wybieramy właśnie do teściowej
a ostatnio moj jej oiwiedzial czy zdaje sobie sprawę ze beezie musiała specjalne menu dla mnie zrobic
czyli bez kapusty i smażonego
lekko ja zmrozilo
bo wszystko w święta ciężkostrawne
moremi, Paolka_25 lubią tę wiadomość

-
Perelka zawsze loguje sie na tym samym kompie. Oswoilam sie juz z mysla ze wyprawke bede kompletowac jeszcze raz ... ale to za jakies 2 tyg w takim razie ..
Izulka wlasnie mnie uswiadomilas ze na wigili nie zjem pysznych pierogow z kapusta i grzybami ..
Natali dorosla juz ta Twoja cora... ja po dzieciach znajomych widze ze czas szybko plynie, a teraz bede widziec po swojej kruszynce
-
A tu moja pierwsza praca. Kocyk,poduszka i literki dla Ali

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/05ab283524ee.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c60b2be01294.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/046537d87342.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 20:22
Kitaja, perelka89, szczesciara25, Mala_Czarna_89, justa1234, MW26, Ona_89', moremi, Nymeria, Paolka_25, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
a u mnie mam a piecze ryby i powiedziała, ze zrobicos dla mnie specjalnie. Mąż też pomyślał juz i mam wymyśleć co bym chciała zjeść w święta, to mi przygotuje. W gości jadąc zabiorę swoje. Ciotka i tak ma dużo pracy przy babci, a nie wyobrażam sobie aby nie pokazać Alicji prababci
Paolka_25 lubi tę wiadomość
-
To Amelka nie zdarzyła sie urodzić żeby poznać prababcie..
wczoraj odeszła druga w tym roku...
Jeszcze taka dziwna sytuacja ...bo tamta jak umarła to miesiąc później zaszlam w ciaze po wielki staraniach..wiec ciekawe czy jak ta odeszła we wrześniu to j a urodzę w październiku idąc tym tokiem myślenia.. Ale nie zamulam juz..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 20:39

-
nick nieaktualnyIzulkaa cholera jasna przypomniałas o wigilii !!!! Ja bez barszczu z uszkami nie mogę żyć , hmmm...może w tym wyjątkowym dniu miś mój dostanie mm

I przykro mi z powodu babci.
Ja skręcam komodę , jak mąż wróci rano to mnie zabije ale to w sumie nie jest ciężka robota w moim wykonaniu prawie cały czas siedząca. Jeszcze szuflady ale synek tak fajnie się bawi , że szkoda mi się ruszać.
A zaraz kto poslubi mojego syna to muszę się wczuć w rolę ;-P
-
Izulkaa ja od zawsze powtarzam, że żałobę nosimy w sercu,a babcia rozumie i wie, że teraz Amelka najważniejsza.
Moja gwiazda szaleje w brzuchu, a kicia przygląda się na falujacy brzuch
Natka u siebie kolejne bazgroły robi.
Ja czekam na męża i może uda mi się go na mówić na wyprawę jutro ze mną na tą nieszczęsna glukoze.
Już dziś nie będę Was zasypywac fotkami. -
Shibiya u mnie wszystko jest podzielone na 3 kupki:
Pierwsza te najmniejsze zaraz po wyjściu ze szpitala 56 i pojedyncze sztuki mniejszych
Druga 62-68
Trzecia bo kilka większych mi się zaplatalo.
Też miałam właśnie problem z ocena na kiedy to
Perełka co do wagi mojego dzieciatka- zobaczymy. Ale nawet gdyby pol kilo pomyłki bylo to była dość duża. Generalnie liczy się to mierząc różne części ciała (do kończyn, obwod główki itd) a te były proporcjonalne wiec wg wskazań gina- nie martwię się
perelka89 lubi tę wiadomość

- 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g