Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej melduje sie po wizycie
. Przemcio wazy 1690 g. Wszystko dobrze jestem na telefonie to fotki nie wstawie. Szyjka zamknieta i dluga
. Ułożony jest Mały w poprzek i tak czulam ostatnio. Niby ma jeszcze czas to wierze ze sie obroci. Morfologia dosyc dobra za to w moczu bakterie jutro robie posiew by sprawdzic czy to zanieczyszczona probka czy jakas infekcja. Oby wyszedl posiew ok. Dzis bylismy jeszcze w szkole rodzenia jestem bardzo zadowolona z tych zajec
. Dopiero co wrocilismy. Spokojnego wieczoru.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 21:16
haen, Mala_Czarna_89, izulkaa, perelka89, Kitaja, moremi, biedroneczka1910, skarb15, Rozmarzona lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Hej dziewczeta
Wczoraj miałam wizyte i u nas oki jedyne co pani doktor powiedziała ze szyjka juz sie skraca i pewnie urodze przed terminem z czego sie bardzo cieszę oczywiście;-) bo bardzo bym chciała zobaczyc maluszka mojego;-) tylko nie wiem czy mam sie czym przejmowac moja szyjka w 33ty i4 dniu miała 30 mm. co Wam lekarze mówia na wizytach moze ona ma juz tyle miec w tym czasie ???
Mala_Czarna_89, izulkaa, Shibuya, perelka89, moremi, biedroneczka1910, skarb15 lubią tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
aha czyli nie jest jakos tragicznie u mnie, dzieki za odpowiedź4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
A kojarzycie czym sie rozni lupo comfort od lupo new?
-
Perelka swietny wozek, super sie prezentuje
MICIA to z Przemcia juz spory chlopczyk , gratulacje z udanej wizyty, ciocia Ada i Jasio czekaja jutro na zdjecje;-) MOLCIA 17.11masz planowana cc to moj termin porodu ciekawe czy dotrwam jak tak to dwa Jaski urodza sie tego samego dnia
Izulka sciskam mocno i moje wyrazy wspolczucia-tule mocno! Natalia ale masz duza i sliczna core, a tak poza tym to nie sprawiedliwe nie dosc ze pieczesz takie smakolyki to jeszcze szyjesz takie cuda, ja ani tego ani drugiego nie potrafie
natali101, Molcia, Micia, perelka89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Dobry wieczór...Mój synek ma dziś dzień znęcania się nad moim zbolalymi jelitami. Chwilami myślałam, że zejde...skurcze się trochę wyciszyly...oczywiście jak leżę bo jak nie to są co chwilę ale do tego już się przyzwyczaiłam...cóż taka moja uroda...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Kitaja dziękuję ale szycie to dopiero raczkuje. Uszylam kocyk i poduszkę. Obiecalam Nati,że jej coś szyję i tak dziergam jak mąż jedzie do kawiarenki. Natka szczęśliwa,że i dla Niej coś robię.
Będziesz mieć Jasia to sama znaczniesz robić różne rzeczy.
Jutro to dzień konia mnie czeka. Adam wymyślił tyle nowości do kawiarenki,że szok. Na fanpage już zapowiedź poszła i chętni czekają na wypieki. Będzie sernik i do tego polewa z karmelu słonego,fruzeline truskawkowa,mini serniczki oraz deser z ciasta dyniowego z kremem pomarańczowym i fruzeliną truskawkową. Jeszcze ciasteczka owsiane.szczesciara25 lubi tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt
Perełko : Dziękujemy :*
Natali Jaka śliczna ta Twoja córa
U mnie była koleżanka i nie dawno poszła jak zawsze ta sama co siedzi do późna po parenaście godzin, powtarza mi te same historie 100 razy jakby opowiadała 1 . No ale już dzisiaj się wyprowadzila z tad bo od października idzie na studia więc ostatni raz tak mnie męczyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 23:42
Micia, natali101 lubią tę wiadomość
-
Natalia udusze ! Czytam Twojego posta i slina mi leci, Boze jakie Ty tam cuda pieczesz, w jakim miescie masz ta kawiarenke? Ide szukac czegos slodkiego, bo przez Twoj wpis az mnie skreca w zoladku
natali101 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Cebulka mój m wrócił po północy z pracy i zawitał do mnie razem ze zgaga i się rzucalam na całego wiedziałam zr ty tu będziesz! Ale się bronilam rękami i nogami by na forum nie wchodzić bo juz wcale bym nie zasnela
Natali jaka ja jestem teraz glodna mam ochotę na wszystkie!
MW kciuki zaciśnięte!natali101 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry. Natka w szkole, zakupy już zrobione. Teraz chwila odpoczynku i do kuchni.
Kitaja Warszawa, a kawiarenka w szkole tańca Egurrola w Blue City.
Jak zrobimy kiedyś zlot dzieci listopadowych 2015 to Wam przygotuje słodkości. Chyba, że któraś będzie w Wawie to zapraszam - tylko info wcześniej poproszę.Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Najlepsze jest to, że ja mogę nie jeść tych wszystkich ciast, ciasteczek,babeczek
Mąż stwierdził, że karmel pyszny. Szkoda, że nie schował do lodówki i kicia się poczestowala.
Nie wiem co jej odbiło, bo nigdy nie rusza nic ze stołu. Tak więc idę karmel robić