Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cebulka to samo lekarz mi mówił, ja mam nadzieję że tak tydzień po zdjęciu bo wtedy będzie już 38 tc skończony .. Wiem marzy mi się
-
Cebulka : A lekarz już mówił Ci kiedy będzie go ściągal? Mi już za 3 tyg, będzie to 37 tydzień skończony
-
Cebulka : Ale Ci mała zrobiła psikusa.
Będziesz miała cc a z jakiej przyczyny? Z Michalinka też miałaś?
Fufka30: Kochana bardzo mocno trzymam kciuki ! :*
Już mamuski na czerwiec się pojawiły, współczuję im tych początków -
Ogladalam porody na polsat cafe i laska nie chciala znieczulenia,a pozniej dostala takich boli,ze nie dala sie zbadac lekarce
Tak sie darla z bolu,ze az ja zaczelam to przezywac i myslalam,ze zaczne z tego wszystkiego rodzic.
Nie moge takich panicznych programow chyba ogladac hihi
Wlasnie pojadlam sobie plackow ziemniaczanych (mezu starl ziemniaki i bitwe z cebula bo blender nam padl), a na koniec zrobil mi niespodzianke mowiac,ze zamowil parownice do prasowania
Najlepsze bylo jak mi to powiedzial "na dniach bedzie kurier".
Odrazu sie zagotowalam,ze znowu odzywki zamowil i zjebka na niego,a on mowi,ze to moja parownica
Zamowil tylko jakas inna niz patrzylam bo ponoc tamta slaba moc ma.
Szalu modelowego nie bylo,ale wazne aby byla i dzialala,a to zawsze jakies ulatwienie
biedroneczka1910, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Cebulka Kochana masz rację Wasze zdrowie jest najwazniejsze .
Rozmarzona : Jak mogłaś no jak mogłaś? Wiedz że się nigdy do Ciebie nie odezwęJa chcę placki ziemniaczane!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 17:40
Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Jak ja bym oglądała jakiś poród to sama bym urodziła, taka emocjonalna jestem
Więc na 9 msc mam szlaban
-
Ochraniacze wyprane, nawet wyschły przy dzisiejszej pogodzie
jutro znowu prasowanie
A teraz siedzimy z Adasiem, pijemy mleko bo zgaga znów potworna a Gelatum mi się skończyło i dopiero jutro kupię
Przywieźliśmy właśnie łóżeczko i zaraz mężu będzie składać
perelka89 lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Buffy nie:P bardziej w rachunkowość
teraz myślałam na kadry i place badz cos w podobie
Mala no moj teraz nie raz pali w kuchni ale ostatecznie ma czas do listopada bo ma zapowiedziane ze później niestetyi mu dziecka nie da,jak bedzie tak palil i smierdzial
Na poczatku ciąży miałam,odruch wymiotny ..wystarczylo ze stanął kolo mnie
Skarb spoko aż tak szybko to mysle ze nie,urodzisz po zdjęciu
Ja,sie,zastanawiam czy e,ogóle,poznam,ze to,juz
Aaaa włączyli ogrzewanie !!! CudownieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 18:06
-
Też mojemu powiedziałam że ma czas do listopada żeby papierosy rzucić, ciekawe co z tego wyjdzie, bo ja narazie nie widzę by jakoś się ograniczyl.
Izulka : Za pewne zaczniemy rodzić w najmniej spodziewanym momencie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 18:19
-
Jestem właśnie ciekawa jak już urodzimy, co nasi mężowie zrobią, czy faktycznie dotrzymają obietnicy czy będzie jakaś wymówka