Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ha łącze się z Wami bólu i rozpaczy bo też nie mam nic słodkiego.. A mam ochotę na kukułki
Mała : a teraz widzisz? -
U mnie w zaopatrzeniu tylko budynie i kisiel zostaly jakby ktos preferowal
Budyn zle mi sie kojarzy bo na poczatku ciazy jak go zjadlam to o malo sie to zle dla mnie nie skonczylo hihi.
Kisiel moze bym zjadla,a moze jednak nie sama nie wiem.Jestes juz z nami -
Rozmarzona wrote:Skarb, zwracam honor widzisz jak ja kontaktuje hihi
Kochana, wiesz że ja po przeczytaniu swojego postu zrozumiałam to tak sano jak TyAch te roztargnienie jedno myślę drugie napisze
Nie no cholera... Ja chcę kukułki -
Rozmarzona wrote:U mnie w zaopatrzeniu tylko budynie i kisiel zostaly jakby ktos preferowal
Budyn zle mi sie kojarzy bo na poczatku ciazy jak go zjadlam to o malo sie to zle dla mnie nie skonczylo hihi.
Kisiel moze bym zjadla,a moze jednak nie sama nie wiem.
Mam to samo i ani chęci na jedno ani na drugieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 20:05
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja sie ratuje maca ze slonym maslem:D
a jutro moze zrobie wiecej sosu do spaghetti ze swiezych pomidorow (bez cebuli 1szy raz robilam i wreszie mi sie nie odbilo:P) i zamroze na czas po porodzie... macie takie plany, zeby cos ugotowac na te pierwsze dni po narodzinach? -
Haen ja mam plan ze jak mąż bedzie wracal z pracy to bedzie przejmował córkę i ja coś ugotuje na szybko... Ewentualnie jakies jedzenie na wynos albo mamusie wynajmę
nie będę raczej mrozić bo teraz,nawet ja nie robię obiadów bo nie daje rady wiec tym,bardziej nie zrobię na zapas
Amelka dostala czkawki na sama myśl o slodkimhihi moja krew
-
Rozmarzona a wiec ja polecam tantum rosa jest super na rane poporodowa i szybko ja goi.
DOstalismy wkoncu nowa maszyne do szycia i nie uwierzycie ale moj siedzi i szyje kocyk!?!?!?! Jest bardziej podjarany niz ja:P:P:P:P
Nymeria, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Skarb ja widzę 2 suwaczki - tylko trzeba przesunąć sobie z boku.
Wy tu o plackach a ja mam ochotę na słodkie - najlepiej ciasto domowej roboty - niestety brak więc chociaż czekolada (ale dzieci jeszcze nie śpią a ja nie chcę żeby tuż przed snem jadły słodycze)
Szczęściara - zasłużony odpoczynek - korzystaj:)
heheheh właśnie doczytałam że do słodkiego tez Was ciągnie.
Aparatka - to wspólny biznes teraz rozkręcacie??? heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 20:16