Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
skarb teraz widzę
To ja przemycilam wcześniej w kieszeni ostatniego snikersa ale maz wrócił z zakupów i mam do wyboru do koloru nie będę opowiadaćżeby nie było tak dobrze to smaka mam na sekacz (!!!), sernik (składniki są ale robić się nie chce) lub placki (to już w ogóle się nie chce robić a tym bardziej sprzatac).
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89 wrote:skarb teraz widzę
To ja przemycilam wcześniej w kieszeni ostatniego snikersa ale maz wrócił z zakupów i mam do wyboru do koloru nie będę opowiadaćżeby nie było tak dobrze to smaka mam na sekacz (!!!), sernik (składniki są ale robić się nie chce) lub placki (to już w ogóle się nie chce robić a tym bardziej sprzatac).
Ostatnio jadlam sekacz, ale jakis lewy:P no za przeproszeniem "dupy nie urywal", takze moze to Cie pocieszy i przejdzie Ci ochota:PMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Perelka, nic straconego bo zawsze mozesz swojego poinstruowac co do plackow hihi
Moj nie potrafi gotowac,ale do starcia ziemniakow czy smazenia sie sprawdza haha
Aparatka, dzieki Kochana za rade na pewno skorzystam
A Twojemu chyba sie zalaczyl efekt szykowania rzeczy dla Maluszka.
Racja, mi Izulka to z awataru z Madzia sie mylila na poczatku jak zmienila nie wiem dlaczego
Moze wlasnie,ze tez bokiem ustawienie do zdjecia i sie postacie myla hihi
Co sierota to sierota zamoczylam koc w kubku z herbata.
Dobrze,ze tego na siebie nie wylalamperelka89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
MW tez tak mysle że są podłe
ale jakos sie do tego przyzwyczailam ze wokol mnie jedza slodycze i jakos sie powstrzymuje...
wczoraj jak moj maz jadl pizze to taaaaaaaaaak mi sie chcialo, tak mi pachnialo, ze az slinka ciekla, przez chwile myslalam ze moze zjem jeden kawalek, ale twrdo sie trzymalam, jeszcze miesiac..
pozstanowilam sie ciut ujawnic i wstawilam zdjecie awatara:) co prawda sprzed miesiaca bo swiezego nie mam na kompie, u was tez tak smiesznie pępek wystaje?MW26, perelka89, Mala_Czarna_89, moremi lubią tę wiadomość
-
Ja mam wklesly pępek ale mniej niż normalnie, nie mam też tej linii na brzuszku.
Ja zamierzam się odzywać, teraz porównujemy objawy, wyprawki i później płacz, kupki i minki maluszków
Ps o ile ktoś jeszcze będzie pisał heheShibuya lubi tę wiadomość
-
haen ja tez cale zycie mialam schowany pepek, i to tak bardzo ze nie bylo widac jego dna, a w ciazy, bardzo szybko mi wyskoczyl na zewnatrz, i nawet mam w środku "pieprzyka" o ktorym nie wiedzialam.
bardzo smiesznie on wyglądahaen, moremi lubią tę wiadomość