Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No to mamuśki mi ułożyło myślałam że dalej coś zepsułam
Ja na słodkie mam ochotę jak tylko Was przeczytam
Anula i Izulka śliczne zdj brzuszków
Piersi coś mnie bolą a mówiłam mężowi wczoraj by pobawil się czym innym -
A zastanawiałam się co do awatarów nad tym co mam i jak ziewa - bo tamto mnie tak zauroczylo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 21:37
Micia lubi tę wiadomość
-
alus21: Też mam takie jak się uśmiecha
Pochwal się nam
Cieszę się z dobrych wieści
alus21 lubi tę wiadomość
-
Aparatka po cc pionizują po 12g - wstajesz robisz 2-3kroki. Pozniej samemu mozna powoli wstawac. Tak wygladało to u mnie
Caly czas jestem z Gabi wpadam do siebie na oddzial tylko jesc. Chcieli mnie dzisiaj wypisac ale zgodnie z prawem pacjenta moge byc do 7 doby wiec korzystam.
Poddczytuje Was wieczorami ale robicie taki apetyt na smakołyki o których moge teraz zapomniećbiedroneczka1910, Kitaja, Nymeria, skarb15, Ginger84, Cebulka, moremi, Rozmarzona, Paolka_25, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0815d05d77fe.jpg
Moje szczęście:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 22:16
Nymeria, biedroneczka1910, Shibuya, Kitaja, Buffy, skarb15, Ona_89', justa1234, Rozmarzona, Sajgonara, Paolka_25, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
alus21: jejku kochana jaka dziecinka słodka
Normalnie na sam widok micha mi się cieszy
Aga : Dołączam się do pytań Małej
Aniu: ja nie wiedziałam jak go opisać słowami aż zdj wstawiłamMamy taki ani nie wklęsły ani wypukły ha ha
alus21, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość
-
szczesciara : Dobranoc
ale z Ciebie pracuś no no
Jeszcze października nie ma a już 17 pazdziernikowek rozpakowanychszok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 22:58
-
Coś mi niunia po szyjce szmyra, takie uczucie miałam jak była miednicowo ułożona mam nadzieję że moje dziecię nie przekrecilo mi się bo była ładnie glowkowo ulozona, mam nadzieję że tak rączkami robi
Oo mamusie już spać poszły -
Widzę Izulka, że zmieniłaś avatara:)bardzo ładny
Olcia!!! co u Ciebie słychać??? Wszystkie się tu martwimy!!! Odezwij się
Aga nic dziwnego że tak rzadko tu zaglądasz jak masz już swoją Kruszynkęaż nie mogę w to uwierzyć że ta ciąża tak szybko zleciała. Jak się czujesz? Jak Malutka?
Alus piękne zdjęcie z USG, mnie niestety córunia w ogóle nie chce pozować do zdjęć
Skarb - kiedy masz kolejną wizytę u gina (czytaj sesję fotograficzną Nikolci:))?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 23:39
skarb15, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Cebulka a myślałam już że jednak udało Ci się zasnąć
Shibuya: Mam to samoShibuya lubi tę wiadomość