Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c2e7292c277.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/923e6bb0c6e8.jpg
biedroneczka1910, haen, Rozmarzona, MW26, Kitaja, szczesciara25, perelka89, mikado, Buffy, Ginger84, Mala_Czarna_89, Zorro, moremi, natali101, Anastazja85, madzi4aam, agulla03, alus21, Molcia, Sajgonara, justyna14, monia35, Shibuya, Paolka_25, Nymeria, moodliszka, Galaretka, Ona_89', izulkaa, aparatka, Pola_27, Ola_45, orientalna, Izzy, Micia, skarb15, ParasOlka:), MadaLena30, olimama, Asia1987, Nuffeq lubią tę wiadomość
-
27.09.2015
Antonina 20:34 42cm 1440g
Zosia 20:35 41 cm 1310g
Obie 8 pkt i same oddychaja.
Widzialam je przez chwile, moze jutro juz dam rade.
Przepraszam nie mialam sil, rodzinie nawet nie odpisywalam. Zycze Wam zebyscie nie przechodzily takich męk. Zazwyczaj pionizuja szybciej ale ze mna byly problemy. Boze ile kobiety sa w stanie zniesc...natali101, Anastazja85, Molcia, Ona_89', izulkaa, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/00572c641fe0.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/88f7460df43b.jpg
Teraz leżą na plaży maluszki. Przed nimi conajmniej miesiac w szpitalu.
Dbajcie o siebie dziewczyny a ja postaram sie informowac Was o tym co obserwuje u innych, bo wszystkie na sali maja swoje dzieciaczki. Ja natomiast dopiero walcze zeby dojsc na wlasnych nogach do moich.biedroneczka1910, Rozmarzona, MW26, Kitaja, szczesciara25, perelka89, mikado, Ginger84, Mala_Czarna_89, moremi, natali101, Anastazja85, Sajgonara, Shibuya, Nymeria, Ona_89', izulkaa, skarb15, MadaLena30, Izik lubią tę wiadomość
-
Jezu Olenka mam łzy w oczach...kochana modlę się za was żeby wszystko było dobrze a na pewno będzie. Dziewczynki podobne do Ciebie...odpoczywaj i zbieraj siły...jesteś już w pełni mamusią! Gratuluję!
olcia88 lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
nick nieaktualnyO matko! Olcia!!! Przede wszystkim gratuluje!!!!
Przekochane są Twoje panienki! Jak zobaczyłam te zdjęcia to się poplakalam, takie jeszcze malutenkie istotki i takie kruchiutkie. Cieszę się,że same oddychają i mam nadzieję, że szybko wszystko będzie z nimi na tyle dobrze, że będziesz je miała przy sobie.
Tobie Olcia duuuuuuuuzo sił życzę! Jesteś dzielna, pamietaj o tym! A Twoje kruszynki niech Ci o tym przypominają. Kurcze, ale jestem wzruszona, z tych emocji to Nie zasne. Zaraz pomodle się za te dwa cudenka kochaneolcia88 lubi tę wiadomość
-
Olusia ja też mialam problem z pionizowaniem. Jak mnie podnieśli i nagle jelita wróciły na swoje miejsce to prawie przytomność straciłam...nie wiem jak u ciebie było, ale zobaczysz jutro już będzie dużo lepiej...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Dziekuje za wszystkie slowa. Reszta listopadowek dozna szoku rano.
Ksiezniczki to 100% dwa Adasie, mam nadzieje ze sie troszke pozmienia z czasemTatus dumny unosi sie nad ziemia i otworzyl sie bardzo. Mowi ze jego zycie nabralo ogromnego sensu a mnie podobno bardziej kocha za to ze wyhodowalam w brzuszku takie cuda. Ja natomiast na te romantyczne slowa narzygalam do smietnika bo tylko to stalo a ja okazalo sie ze mam uczulenie na morfine. Puszczajac kolejnego pawia i ryczac ze szew mi peka zakrwawilam pol korytarza. Ale takie rzeczy na porodowce to norma podobno
Oby jutro bylo lepiej bo chcialabym sie umyc i zjesc cos! Nie jadlam nic od niedzielnego obiadu...biedroneczka1910, natali101, alus21, Sajgonara, Paolka_25, Nymeria, Shibuya, Galaretka, Ona_89', izulkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj na pewno dziewczyny doznają szoku, tak jak my z Cebulka
Olcia podobno dziewczynki najczęściej podobne są do tatusiow, wcale nie dziwie się że Adam pęka z dumy. Ja sama już jestem zakochana w tych malenstwach i zastanawiam się jak to zrobiłas, że nosilas te DWIE [!] panny w brzuszku
I mimo tego bolu to jeszcze potrafisz obrócić pewne rzeczy w żart,normalnie jesteś niesamowita
tak trzymaj kochana! A teraz odpoczywaj, żebyś miała siłę dla swoich cudeniek.olcia88, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Ola gratulacje!!
Duzo duzo zdrowia dla Ciebie i dziewczyn:* Ty i one spokojnie dochodzcie do siebie.
Ponoc po urodzeniu wszystkie dzieci sa do ojcow podobne, zeby nie zwatpili
Jesli bedziesz miala sile, to napisz jak to sie potoczylo.
I jak sobie wyobrazilam twoja krotka wymisne zmian (i nie tylko) z mezem nad wiaderkiem, to nie napisze nic madrego, jak dzielna babka jestes:*
No to zaczal sie teraz nowy rozdzial w Waszym zyciu:)
Sciskam cieplo.olcia88, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Ja tu cierpie na bezsennosc po nocnych siuskach i cos mnie natknelo zajrzec,a tutaj takie rzeczy
!
Olciaa szczere gratulacje wspanialych,slicznych coreczek :*!
Niech zdrowo sie chowaja i niech beda balsamem na bol, ktory przeszlas.
Nabieraj sil Kochana
Kitaja, najlepszego i samych pomyslnosci!
Haen, tez mam wklesly pepek co mnie mega wkurza jakos w tej ciazy ;/
Taki nieporeczny do utrzymania higieny.
Taka moja jazda ciazowa
Skarb, pilnuj swojego zeby za bardzo sie nie bawil twoimi skarbami bo jeszcze coreczka bedzie chciala szybciej po pobudzeniu wyjsc hihi
Masakra i ta zgaga jeszczeolcia88, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Kitajka najlepszego ! U nas dziecieca dyskoteka, biedne mamy nie maja pomyslu o co ten placz. Tak jak na 600 gramow szczescia mamusie dostepne maja mimi buteleczki roznych firm. 40ml. Tu enfamil i bebiko- mieszasz i podajesz.Ja wstawalam w nocy te podklady zmieniac bo leci i leci i leci. Takze juz teraz upewnijcie sie ze macie dobre. Nam polozna na SR mowila ze zadne majtki poporodowe sztuczne, ze jakies swoje galopajce - tak tylko jak nie jestes w stanie ruszyc dupka do gory gdy przy Tobie robia pierwszy raz to nie wiem jak niby wsadzic ogromna pieluche w zwykle majty. Ja mam siateczkowe i to 2 pary na sobie. Do wymiany calkowitej jak maz sie zjawi. Kazalam mu wziac jego gatoly zeby konczyly sie nad blizna a nie na.
Cebulka moje jelita chyba zaczynaja rozumiec, bo robia duze, nieprzyjemne skoki...Kitaja lubi tę wiadomość
-
Olcia kochana gratulacje zycze byscie wszystkie trzy nabraly szybko sil i wrocily razem do domu! Dziewczynki sa cudowne i bardzo dzielne te ceche maja po mamie ,niech rosna zdrowo nasze blizniaczki, sciskam was mocno:-*
perelka89 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan