Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
haen wrote:Zorro lub Natali, wrzucicie przepis na sernik? Chce na nd upiec.
A i kiedys byl tutaj wrzucany przepis na poledwiczki, gdyby ktoras z Was tez ponownie podala link, bede wdzieczna:)
Był na stronie 1317, potem dziewczyny pisały,że przeniósł się na 1316. Piszę z telefonu,więc ciężko mi sprawdzić, ale pewnie w tamtych okolicachhaen lubi tę wiadomość
Synuś
-
Olcia, serdeczne gratulacje :* dużo zdrowia i sił dla cudownych Księżniczek i Ciebie!
Kitają, najlepszego! Spełnienia wszystkich Twoich marzeń
Ale mi serducho wali z podekscytowania... Zaczęło się u nas na dobre. Aż mi jakoś tak dziwnie. Dopiero co każda z nas przejmowała się prenatalnymi, chciała poznać płeć...A teraz? Teraz jesteśmy coraz bliżej wyściskania naszych skarbów... Jeju... Się wzruszylam. Aż do mnie niepodobnePaolka_25, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Ale wieści!!czytam i własnym załzawionym oczom nie wierzę! Chyba każdej dziś łezka w oku się zakręciła!!
Olcia jesteś bardzo dzielna i Dziewczynki też! Dużo zdrówka dla Was i już samych radosnych, przyjemnych chwil!!
Chyba mojego Adasia dzisiejsze wiadomości bardzo pobudziły, bo coś troszkę szaleje;) cieszy się z nowych wirtualnych koleżanek
Perełka zdjęcia wrzucę wieczorkiem, teraz mam troszkę spraw do załatwienia a poza tym chciałabym wrzucić razem z pościelą i ochraniaczami ale czekają w kolejce do prasowania
Szczęściara ja praktycznie w drugim m-cu ciąży byłam już na l4 i uwierz, nie miałam czasu się nudzićalbo gdzieś wychodziłam z koleżankami, albo one wpadały do mnie, dobrze dały o mój czas
z resztą miałam zawirowania z ZUSEm więc nie było tyg. Żebym tam nie była, ZUS też martwił się żebym nie miała czasu na nudę :p
Kitaja spełnienia marzeń, lekkiego łatwego porodu i dużo radości
Kitaja lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Mała , Skarb moja niunia urodziła sie z wa 2470g i mierzyła 46cm. Na pierwszym zdjeciu wydawała sie taka grubiutka a w rzeczywistości to mała kruszynka. Od samego poczatku oddychala samodzielnie i parametry w normie. Wczoraj zaczęłam karmic swoim mlekiem ale odciagałam zeby sprawdzic ile je. Dzisiaj zamierzam przystawić - zobaczymy jak pojdzie.
Shibuya, Molcia, Ona_89', Sajgonara, Kitaja, Mala_Czarna_89, mikado, skarb15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlcia gratuluję:-* ♡♥♡♥
Na fb kolejny dziewczynka w drodze ! Ale tempo narzucone !!!
Spałam do 9! Ja nie śpię nigdy tak długo! !! Szok.
P.S. Nie wiem jak, gdzie układać rzeczy maluszka nie mieszczą się w komodzie nie wiem jak to podzielić A aaa. Musze dziś torbę spakować bo mąż powiedział , że jak ja tego nie zrobię to on to zrobi wiec wiecie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 09:31
-
Super wieści z rana, a coś czułam żeby szybciej po telefon sięgnąć.
Olcia gratulujędziewczynki śliczne, zacalowac tylko :-*
Trzymajcie się cieplutko we trzy, zdrówka i pełnej radości we czwórkę w domku
Kitaja stowka i zdrówka
Kitaja lubi tę wiadomość
-
natali101 wrote:Długo szukałam za nim trafiłam na taki.
Składniki :
500 sera 3 krotnie mielonego ( może być w wiaderko)
5 jaj
200 ml śmietany 12-18%
2 łyżki mąki ziemniaczanej
Szkl cukru
Zapach waniliowy
Przygotowanie:
Białka oddzielamy od żółtek. Ubijamy białka na sztywną pianę. Żółtka ucieramy z cukrem na jasny kolor. Następnie do żółtek dodajemy ser,śmietanę,zapach,mąkę i mieszamy wszystko na jednolitą masę. Na koniec dodajemy pianę i mieszamy. Wylać do tortownicy 20-26 cm i wstawić do piekarnika nagrzanego do 135 stopni. Piec 70 min, po czym wyłączyć i zostawić jeszcze na godzinę.
Smacznego
Dla mnie najlepszy sernik. Można zrobić spod Ale ja robię bez. Wczoraj Adam sprzedał cały w kawiarence i musiałam robić nowy.
Haen, znalazłamSynuś
-
Olcia wielkie gratulacje!!!!
Już się wczoraj martwilam o Was i się modlilam żeby z Zosią było wszystko dobrze, a tu widzę panny dostały po tyle samo punktów wiec Zosia dala radę dorównać siostrze.
Kitaja wszystkiego najlepszego!
Widzę na fb ze kolejna listopadowka się rozpakowala przez nadciśnienie. Teraz to juz takie atrakcje pewnie przynajmniej raz w tygodniu będziemy miały :p
A ja byłam wczoraj w ramach zajęć ze szkoły rodzenia na oddziale. Położna prezentowala na jednej z nas pozycje do porodu na prawdziwym łóżku. Widziałysmy tez dwa malenstwa... Jakie słodkie byly... Zaciumalabym!Kitaja, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy się udało, Domek mojego Adasia
33+6 tc.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/adab5de0b885.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/18ef76ac2e64.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e4e8da4204b.jpgBuffy, haen, monia35, Zorro, Shibuya, Ginger84, izulkaa, Kitaja, biedroneczka1910, Mala_Czarna_89, Rozmarzona, MW26, Ona_89', Nymeria, justa1234, Micia, mikado, Galaretka, Cebulka, alus21, skarb15, MadaLena30, perelka89 lubią tę wiadomość
Paolka _25