Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale mam dzisiaj lenia... Nawet machać łyżeczką mi się nie chce do jogurtu.
Muszę wyniki odebrać i muszę iść pieszo.
Moja kochana kuzynka naszykowała dla mnie mnóstwo rzeczy dla mojego Malucha po jej synku i właśnie mi napisała, że już wyprała ciuszki, a jak się wysusza, to mi je wyprasuje. Trochę mi głupio, ale w głębi duszy jestem jej mega wdzięczna, bo nie mam siły póki co wyprasowac nawet tych swoich, które mam.
Tez tak macie, że trochę stoicie i od razu Wam słabo? Bo jeśli o mnie chodzi, to to jest najbardziej uciążliwe. Brzuch mi się nie spina gdy stoję czy chodzę, ale właśnie jak trochę postoję, to zaraz mam odpływać. Musze się położyć i poczekać aż przejdzie. Tym sposobem wszelkie prasowanie, gotowanie trwa u mnie trzy razy dłużej... -
Olcia gratulacje
. Dwa malutkie szczescia
Kitaja wszystkiego, czego tylko sobie wymarzysz Kochana :*
My nawet urodziny mamy w podobnym terminie bo ja 30.09ale u mnie juz 31 stuknie
.
Kitaja lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Cebulka wrote:Skarb z tym hbs to coś pomieszalam...normalnie możesz robić, ale zapewne to droższe badanie...
Hbs już miałam badany, wr też ale to musi być tuż przed porodem jeszcze powtórzone i to mam zlecone...
Ja właśnie też to miałam, teraz kazał powtórzyć. Cebulka no co mnie straszysz -
A mi się snilo ze mogłam dotknąć raczki dzidziusia z brzuszka...byla taka mala raczka...ale miała paluszki wszystkie...
mam jakis fetysz z tym..
Rozmarzona tez dzisiaj mojemu daje luzy dzisiaj bo ma imieniny i na obiad jemy pizzeRozmarzona, Kitaja lubią tę wiadomość
-
U mnie też obiad juz prawie gotowy pieczeń w piekarniku. Moi pojechali kupić buty do piłki i ochraniacze a teraz do szkoły. Tylko kto mi go kurcze odbierze:(
Przed chwila przyszedł materac;) poczekam na pościel od aparatki i wstawię łóżeczko. -
A jak to z prasowaniem kocykow ochraniacza i kombinezony darować sobie zeby nie spalić??
Ja póki co tylko piore i susze wczoraj padlam i nie prasowalam jednak a dZisiaj było w planach prasowanie ale jest taka ładna pogoda ze żal było odmówić spaceru na lody do miasta siostrze i szwagrowi
Witam się w 33 tygodniu -
Ona_89' wrote:Moodliszka mi tez ostatnio brakuje sił i juz te ciuszki prasuje na raty od początku września.
Mala, Ginger to wy od razu będzie przykrywac maluszki kołderką?
Mikado prasowałam wszystko poza kombinezonem.
TO nie było głupie żeby poprasować w sierpniu, bo teraz już by mi się nie chciało
A u wrześniówek jeszcze nie wszystkie rozpakowane -
Hmm to może ja jednak też pościel od razu wypiore, mialam sie wstrzymać i dziecko wkładać do rozka lub śpiworka a teraz to juz nie wiem :p
Mikado ja prasowalam tylko niektóre kocyki, bo na dwóch na metce było przekreslone żelazko. Kombinezon prasowalam, oczywiście na lewej stronie
Mala dobrze zrobiłaś ze w sierpniu zaczelas bo naprawdę coraz gorzej stać przy tym żelazku.
-
Kitaja : 100 lat , dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa
madzi4aam: tak chodzi mi o hbs z krwi
Olcia : Jakie wiadomosciJak tu nie na fb poród to tu
Śliczne masz córeczki gratulujemy Ci z Nikolcia :* Dużo dużo zdrówka dla Ciebie i maleństw :*
Normalnie się poplakalam
Rozmarzona: Pilnuje kochana pilnuje go
Rozmarzona, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Haen, mi się samej z siebie chce śmiać przez tą niemoc co mnie ogarnęła
Kurde, nawet jak siedzę, to mi ciężko oddychaćjedyna najlepsza pozycja dla mnie, to leżenie na lewym boku. Dziwię się, że jeszcze odleżyn na nim nie mam
No i jeszcze w ruchu jest ok, gdy idę. Wrrrr. Jestem zła sama na siebie, że nie ma ze mnie takiego 100% pożytku
Dzisiaj muszę się zmobilizować i zacząć prasować te ciuszki, bo za chwilę będę je musiała jeszcze raz prać jak tak będą leżeć.
Kurde powiem Wam, że przymierzyłam te majtasy poporodowe i już wiem, że będę musiała kupić większe. Niby wchodzą na tyłek, ale jak później mam jeszcze włożyć te ogromne podkłady, to będzie raczej ciężko. Dobrze, że coś mnie natchnęło by je na tyłek wciągnąć