Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mezu wstal i mowi tak:
-straszysz mnie tymi smsami w nocy
Ja takie oczy na niego i usmiech
-patrze trzy smsy i mysle tak pierwszy,ze rodzisz, drugi jestes w szpitalu,a trzeci,ze urodzilas
haha,ale sie usmialam
Mowie do niego i co zalowales pewnie na pierwszy rzut oka,ze Cie by przy tym nie bylo?
-a z drugiej cieszylem,ze mialbym to za soba i poszedl ogladac malutka
Faceci
Do tej pory mi sie micha cieszy takie to bylo zabawne z taka powaga i przejeciem mi to mowil hihi.Mala_Czarna_89, skarb15, Kitaja, Ginger84, perelka89, Ona_89', MadaLena30 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
nick nieaktualnyDziewczyny, mam do Was 2 pytania
1. Czy znacie jakieś sprawdzone sposoby na zafarbowane pranie?? Wsadziłam do pralki nowy ręcznik, który mi wszystko zafarbowal i nie umiem teraz tego odbarwic
2. Czy Wy pakujecie dwie torby do szpitala? Jedną dla siebie a druga dla maluszka? Czy wszystko razem? Jeśli osobno to czy w dniu porodu będziecie zabierały obie te torby do szpitala czy może ktoś Wam ma potem dowieźć tą dla dziecka? Kurcze, bo ja to się w jedną na bank nie zmieszcze
Moodliszka, a może sprobuj prasowac na siedziaco? Ja tak teraz robię i jest o wiele lepiej. Do tego wlaczam TV i jadęna stojąco już nie daje rady.
Paolka_25 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka co do farbowania to nie wiem.
co do toreb- biorę jedną, bo u nas niewiele rzeczy dla maluszka potrzeba (w pierwszą też się nie zmieściłam). Ale jakbym musiała jeszcze ubranka dla maluszka brać, to wzięłabym dwie.
No i od razu, bo np trzeba mieć pampersy, a jeden trzeba założyć jak tylko maluszek się urodzi
Patrzę na swój falujący brzuszek i staram się sobie wyobrazić takiego maluszka jak widzę na zdjęciach (np Olci). Taki mały cudale trudno w to uwierzyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 14:43
Rozmarzona, skarb15, Kitaja, Shibuya lubią tę wiadomość
-
jako, że dawno nie wrzucałam fotek brzuszka - oto my w 33 tyg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 10:37
haen, moodliszka, Rozmarzona, Mala_Czarna_89, Nymeria, biedroneczka1910, skarb15, Zorro, izulkaa, Kitaja, Ginger84, Paolka_25, Shibuya, perelka89, justa1234, Ona_89', ParasOlka:), Micia, MadaLena30, agulla03 lubią tę wiadomość
-
biedroneczka1910 wrote:Dziewczyny, mam do Was 2 pytania
1. Czy znacie jakieś sprawdzone sposoby na zafarbowane pranie?? Wsadziłam do pralki nowy ręcznik, który mi wszystko zafarbowal i nie umiem teraz tego odbarwic
2. Czy Wy pakujecie dwie torby do szpitala? Jedną dla siebie a druga dla maluszka? Czy wszystko razem? Jeśli osobno to czy w dniu porodu będziecie zabierały obie te torby do szpitala czy może ktoś Wam ma potem dowieźć tą dla dziecka? Kurcze, bo ja to się w jedną na bank nie zmieszcze
Moodliszka, a może sprobuj prasowac na siedziaco? Ja tak teraz robię i jest o wiele lepiej. Do tego wlaczam TV i jadęna stojąco już nie daje rady.
Na pyt. 1 nie pomoge.
Na pyt. 2 nie wiem. W szpitalu, ktory mam wybrany nic nie zapewniaja, ale mysle sobie, ze takie reczniki papierowe czy podklady zuzyje i wyjde z mniejsza:P
Same pampersy, podklady, recznik, szlafrok zajma cala walizke:P Pewnie jak dojde do etapu pakowania, to wtedy bede sie glowic i zobacze jak to wyglada. Na pewno spakuje do swojej torby pierwsze ciuszki, w ktore dziecko bedzie ubrane. -
Ja tu próbuje Was nadrobić a tu koleżanka dzwoni do mnie z pierdolami ech
Aga : kochana super wieściMam nadzieję że tu pochwalisz się nam swoją kruszynka, żeby nas zazdrość jeszcze bardziej zżerala
Paolka_25 i Molcia : śliczne brzuszki
Aparatka : Ładna mamcia z Ciebie
Shibuya: Trzymam kciuki
Mi się marzy poród za 4 tyg akurat skończymy 38 tygodni, czyli spokojnie mogę się rozpakować końcem październikaMój do mnie: kochanie ja bym się cieszył jak byś mi taki prezent zrobiła na urodziny - bo on ma 31 października
Co do następnej dzidzi, mimo mojej ciąży chciałabym mieć następne, ale po 2 latach tak okoloWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 14:55
Molcia, Shibuya, perelka89, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Molcia, boski brzusio
super figurka
Biedroneczka, na siedząco tez mam problem, ale myślę, że dam radę dłużej niż na stojącomusze spróbować.
Dziewczyny, ależ się wkurwiłam. Poszłam po tę wyniki. Wychodzę i widzę, że nie ma wyniku z HIV. Wracam i pytam, a one, a nieee to dopiero niech pani po nie w piątek przyjdzie, bo my te badania robimy raz na tydzień tylko w piątki. No kurwa, a wczoraj mi powiedziały, że mam przyjść dzisiaj, żeby niepotrzebnie chodzić tyle razy. Ręce mi opadły i zachciało mi się wyć. Ledwo i tak doszłam do tej przychodni, bo zaraz mnie kłuje i brzuch jednak zaczął się spinać. Teraz leżę i staram się uspokoić. Wrrrrrr. Z dobrych wieści, to tyle, że CRP pierwszy raz w tej ciąży mam 2. Zawsze miałam 5 lub nawet powyżej normy. Zdziwiłam się, zwłaszcza, że dopiero pozbyłam się przeziębienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 14:52
Molcia, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Rozmarzona wrote:Racja seks przed lustrem zajebisty, tez lubie hihi
Ale juz w sypialni tak centalnie ustawione lustro na wyro to mega fajna sprawa.
HA ha i jaMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Mała i Haen
no właśnie ja chciałam się spakować w jedną ale zniechęciłam się po tym jak włożyłam tam tylko ręczniki, koszule i podkłady i prawie pełna torba
będę musiała jednak dwie spakować, bo niestety nie mogłam znaleźć żadnej informacji odnośnie tego czy szpital w którym będę rodzić cokolwiek zapewnia
Jakby jednak któraś dziewczyna znała jakiś sposób na to pranie będę wdzięczna
Łał, jaki brzuszolek słodki
Mała, my ostatnio zakupiliśmy z mężem szafę do sypialni aby mieć miejsce dla malutkiej i też jest z lustrem (stoi na przeciwko łóżka) ale nie próbowaliśmy jeszczeodkąd ją mamy. No ale skoro twierdzicie, że jest to taka fajna sprawa to pora najwyższa to sprawdzić
perelka89, Micia lubią tę wiadomość
-
No kurczę tak nadrabiam i zamiast wszystko w jednym poście to mi się przypomina po czasie
Co do snu wszystko mnie boli za cholerę się nie idzie wyspać i zasnąć ciężko ;/ -
Biedroneczka super sprawa
my mamy jakąś niepisaną abstynencję
już prawie coś było, ale jak przychodzi wieczór to padam i nic z tego
Nie mogę się napatrzeć na te szkrabki OlciA dopiero ją strofowałyśmy, żeby wyluzowała, nie goniła tak. A dziewczyna już ogląda swoje maleństwa
biedroneczka1910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala_Czarna_89 wrote:Biedroneczka super sprawa
my mamy jakąś niepisaną abstynencję
już prawie coś było, ale jak przychodzi wieczór to padam i nic z tego
Nie mogę się napatrzeć na te szkrabki OlciA dopiero ją strofowałyśmy, żeby wyluzowała, nie goniła tak. A dziewczyna już ogląda swoje maleństwa
No my mamy tak samo, ale już niedługo będziemy na takim etapie, że sex będzie wręcz wskazany i wtedy nie ma, że bolitrzeba działać
Oj prawda,ja też sobie wchodzę na te zdjęcia i się rozczulam jak patrzę na te małe księżniczki. A one jeszcze takie malusieńkie i kruche! Moja miała 3 tyg, temu 2 kg to teraz to już pewnie ma z 3, więc jest 2x taka jak one, albo inaczej mówiąc taka jak one we dwie- niesamowite!
Jak tam Kitaja urodzinki spędzasz?
Ja byłam dziś na grzybach z mamuśką i ja ledwo zakryłam dno koszyczka a mama uzbierała cały. Hmmm... nie wiem jak to się stało
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab33bf04a28e.jpgMala_Czarna_89, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Molcia Jaki malutki śliczny domek:)
Aparatka oczywiście Twoje dzieła to majstersztyk:) Ty nie powinnaś leżeć w łóżku z tą anginą? Dostałaś antybiotyk?
Biedroneczka - Ja miałam jedną dużą torbę. Sprawdzałaś na stronie szpitala, w którym będziesz rodzić, co wymagają dla dziecka - mnie przy chłopakach mąż donosił ubranka na wyjście, ale musiałam mieć pampersy, chusteczki nawilżane i krem do pupci do szpitala. Teraz nie wiem jeszcze, bo zamknęli oddział ginekologiczno - położniczy w tym szpitalu i muszę się zdecydować na inny szpital.Molcia lubi tę wiadomość