Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ginger ja wczoraj liczyłam tabletki to zostało mi dupka na 12 dni zobaczymy czy każe mi jeszcze wykupić ale wątpię. A jak ty masz to lustro w łóżko wmontowane?
Galaretka oczywiście ze mam zberezne myśliale wiesz jak to jest- kto dużo mówi ten mało robi
Galaretka lubi tę wiadomość
-
Molcia wrote:haen - tak z tego linka oni mają str internetową bezpiecznyprzewijak.pl, zaraz po zamówieniu dzwonili do mnie żeby potwierdzić, no zobaczymy co mi tam przyjdzie
daj znac i bede wdziecza za foto na komodzie:)
ja dalej nie mam komody, ale trzeba spiac dupke i sie ogarnac, bo do tego momentu nie rusze z praniem itd. (proszku tez zreszta nie mam:D) -
Mogę się pochwalić, że mam już prawie całą wyprawkę, brakuje mi tylko pampersów. Jak kupię jedną paczkę MINI i dwie paczki MIDI to na początek wystarczy? Jakiej firmy polecacie?
Jutro zostają ostatnie dwa prania, prasowanie i chyba mogę się spakować, ale z tym jakoś mi się nie spieszyi problem w tym, że zupełnie nie wiem co zabrać a mój szpital raczej nic nie zapewnia. :p
Perełka nie wrzuciłam zdj łóżeczka bo przecież wypełnień nie mam wypranych i ubranych :p ale jutro wszystko nadrobię
A teraz plecy dają o sobie znać strasznie i zgaga... zgroza moja;/ nawet mleczko nie pomaga
perelka89, skarb15 lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
Ojjj ja juz po gosciach i jakos opadam z sil.
Za dlugo siedzialam i brzuszek boli,a wiec zaraz lezakowanie
Perelka, swietna wiadomosc,ze jestes juz w domu i jaki mily gest spotkal Cie po powrocie
Az mojego zganilam kiedy mi kwiatka kupi hihi.
Mala, tez mnie zaciekawilo to lustro w lozku Ginger hihi.
Molcia, no to Maz musi byc wniebowziety szczegolnie z tym lustrem przed wyrkiem.
Faceci sa szczegolnie zadowoleni bo z reguly uwielbiaja ogladac swoje partnerki.
Jednak zaskoczylas mnie,ze z niego nie "korzystacie"
Tez tak w przyszlosci chce bo my lubimy igraszki przed lustrem, mega podniecajaca sprawa hihi
Czym sie roznia pampersy mini od midi?
Wielkoscia? Jak tak to te wieksze tez odrazu trzeba?
Obzarlam sie na wieczor nalesnikami z jablkami (moja zachcianka stala ciazowa) i padam na cyckiperelka89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
perelka89: mi po sterydach dzieciątko przybralo gdzieś 1 kg przez 6 tyg , czyli normalnie
Znowu ja z waga szybko nabieram
Cieszę się ze Wy już w domu, teraz dużo odpoczywaj
Cholercia mamusie ja chcę kukułki i co ja mam biedna zrobićzapomniałam mężowi powiedzieć by wziął po drodze jak wraca z roboty, ech
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Ja też jestem ciekawa tego lustra w łóżku Ginger
i tak czekam aż coś wspomni na ten temat haha
Aaa Mała coś na seksy wzięło, ale i tak największym zboczkiem tu jest Rozmazonahihi
Nagadajcie koleżanka nagadajcie, a Wy nie dobreRozmarzona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny