Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Uuu tez fajny bajer
Chociaz najlepsze takie duze lustro, gdzie widac wszystkie pozycje hihih
Czyzby radyjko bylo tez tam wmontowane?
Skarb, trzeba miec jakies przyjemnosci w tym zyciu,a to jedna z moich ulubionych przyjemnosci hihiperelka89, skarb15 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Listopadowki drogie latwiej was nadrobić po weekendzie,jak w ciągu tygodnia,ale naskrobalyscie dziś-będę miała lekturę do poduszki
Micia mamy wiele wspólnego ze sobąTy moja bratnia duszo
jeszcze zostało mi trochę cidra bezalkoholowego to za 3,5 h wypije Twoje zdrówko:) musimy się kiedyś umowic na kawe i ploteczki- nie zartuje!!!Mam nadzieje,ze u Ciebie i Przemcia wszytsko dobrze.
Molcia wow ,ale zgrabna mamuska z Ciebie pozazdroscic tylko figury;)
Biedroneczka dzień minal za szybko;)byliśmy na wizycie u lekarza ,ale nie badala nic tylko wypisala zwolnienie do końca ciąży,potem pizza z mezem i spacer nad fjordem z mezem.Pelno telefonow i zyczen
Ginger mi po dwóch dniach pomoglo może jak nie będzie lepiej to skonsultuj to z lekarzem,biedna rozumiem doskonale Ciebie
Pozniej napisze cos więcej jak w końcu was nadrobięperelka89, skarb15, Micia, Rozmarzona lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Rozmarzona niestety z większym lustrem nie było hihi;) tak radio tez jest;)
Paula ta tapetę mam na tej jednej ścianie na reszcie mam ecru;) będzie się działo jak synuś pozwoli po takiej przerwieRozmarzona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKitaja, hmm... to fajnie spędzony dzionek
no i ta pizza! Sama bym zjadła
Ginger ale bajeranckie łóżkoja mam tylko podświetlany podgłówek, ale Ty z tym lustrem i wbudowanym radyjkiem bijesz wszystko na głowę
aha, i niestety też nie znalazłam sposobu na te ubrania. W necie bardzo dużo osób poleca odplamiacz dr Beckamanna, ale nie wiem czy się skuszę.
perełka, śliczny słonecznik. Bardzo lubię słonecznikiwiele razy to mówiłam przy moim ale on chyba nie zajarzył albo nie chciał zajarzyć
Bardzo się cieszę, że jesteś wreszcie w domku
Molcia, Mój Boże - gdzie Ty masz cellulit i udziska?? Ty chyba nie wiesz jak wygląda cellulita ja niestety muszę na niego patrzeć codziennie
Oj zazdroszczę figurki i w ogóle jaki biuścik
moje to właśnie takie duże, że sobie poradzić nie mogę.
Aha, jednak pakuję się w dwie torby, bo za nic się w jedną nie zmieszczę. Szperałam w necie, żeby znaleźć jakąkolwiek info.na temat wyprawki do tego mojego szpitala i znalazłam wzmiankę, że szpital nic a nic nie daje, wszystko trzeba mieć swoje
Galaretka a jakie są torby w biedrze teraz? Bo byłam w niedzielę ale żadnej nie widziałam.
Izulka mnie też tak pod biustem napiernicza czasem i dzięki Tobie wiem już co
Oo! mam do Was jeszcze jedno pytanieCzy Wy robicie sobie masaż krocza??? Ja niedawno się natknęłam na to, nawet nie wiedziałam, że takie rzeczy się robi
Kitaja, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Ginger : o ho ho fajny bajer
Rozmarzona : Hihi wiesz z tym przybije Ci piątkę, przez Was mi się igraszki zamarzyly i to takie konkretne
Perelka co do mojej wagi to do 27 tygodnia skonczonego miałam 4 kg na plusie od podania sterydow 7 kg - przez 6 tyg, czyli praktycznie 1 kg na tydzień i na plus łącznie jestem 11 kg, co do rozstępów powiekszyly się te po pierwszej ciąży, ale to bajka najważniejsze by dzidzia rosła zdrowoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 21:52
Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość