Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No aż się instynkt włącza gdy się ogląda te maleństwa
to już za chwilkę
też nieraz zastanawiam się ile waży moje szczęście i też obstawiam ponad 3kg
jak nie zrobi mi usg teraz na wizycie, to umówię się prywatnie, żeby psychicznie się nastawić
Co do seksu to mi się marzy porządne bzykanieskarb15, biedroneczka1910, anet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała a kiedy masz teraz wizytę?
Paaula, nie ma na stronie mojego szpitala nic o wyprawce, którą muszę zabrać
Jak myślicie, jak napiszę maila do szpitala to mi odpiszą czy raczej nie zajmują się takimi sprawami?
IZulka, ja mam jakąś listę z netu i z takiej książeczki wyprawkowej ale tam jest to samo w sumie. Nie wiem czy czasem Olcia zdjęć tej książeczki nie wstawiała. I masz rację, te wkłady już mnóstwo miejsca zajmują a gdzie reszta? Albo pampersy? Przecież to też dużo miejsca zabierze
Jak mówiłam Mojemu, że Aga i Olcia rozpakowane to męczy mnie teraz żebym czym prędzej torbę spakowała -
ojj mała szczerze mówiąc jakoś nie korzystaliśmy z dobrodziejstw tego lustra - zresztą to nie jest duże lustro - tylko takie małe - toaletkowe, poza tym moja ulubiona pozycja jednak uniemożliwia mi patrzenie w to lustro
my mamy abstynencję, choć nie ukrywam męczy mnie to trochę, ale po tym szpitalu to się boję
aa no i dziękuję za wszystkie komplementy, i tak mi się wydaje że na tym zdjęciu wyglądam strasznie grubo - mam taaakie udziskaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 15:42
-
Mi to się kiedyś lustro w sypialni na suficie nad łóżkiem marzyło
A wizytę mam w czwartek, ale ja z nfztu chodzę, więc z usg bywa różnie...
Ciekawa jestem, czy jakbym odstawiła dupka, magnez itd to coś by się działo, czy na tym etapie przepisują to, że by psychicznie nam lepiej byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 15:50
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Molcia wow wyglądasz bardzo seksi;)
Oj tak lustro jest jak najbardziej wskazane:) my mamy wmontowane w łóżko;)
Ehh wy znowu o tych Seksach
Biedroneczka ja też ostatnio pytałam o zafarbowane pranie bo zniszczyłam Patrykowi koszulkę ale nie znalazłam sposobu wiec jakbyś cos znalazła to się podziel;)
Ja biorę jedna torbę ale podobnie jak u Małej u nas w szpitalu mało co wymagają dla maluszkawiększość zapewnia szpital. A jak czegoś braknie to mąż dowiezie. No i ciuszki na wyjście dopiero w dniu wyjścia mąż przywiezie
Izulka każdy szpital wymaga czegoś innego wiec może zorientuj się co trzeba wziąć do szpitala w którym zamierzasz rodzic? -
Ginger no poważnie - masakra, a to zdjęcie to robione "kalkulatorem" także wiesz, nie ma co się nim sugerować..
uff od rana nie robię nic innego tylko pieniądze wydaję - zamówiłam drewnianą nakładkę na komodę, przewijak miękki na tę nakładkę, koszulę do karmienia i szlafrok, jak się dzisiaj uda dostać odpowiedzi od sprzedawców to jeszcze zamówię firanki do pokoju młodego i wieszak do przedpokoju (ale to już bez związku z moim stanem) jak mi to wszystko przyjdzie razem z rożkami, które zamówiłam wczoraj to zostaną mi w sumie "tylko" te rzeczy apteczne i stanik do karmienia - ale z tym czekam do połowy października, no i takie dekoracyjne rzeczy do pokoiku typu obrazki etc.. wózek i fotelik pomijam, bo wózek pewnie w pt zamówimy, a fotelik to pewnie za tydzień - dwa bo na to się tak długo nie czeka, normalnie zaczęłam czuć presję czasu
-
nick nieaktualnyBiedroneczka ja pakuje się w dwie torby. Jedna dla małego kupiłam ta co jest teraz w biedronie w promocji i myślałam , że one są większe ;-/ ale Maleństwo moje się zmieściło z całą paczka pampersow i rozkiem. A sobie kupię chyba jednak większą sama nie wiem. Bo torby które mam w domu są albo duże albo już nie reprezentatywne
Koleżanka dala mi laktator , poogladalam, podtrzymałam i stwierdziłam , że nie mogę używać używanego. Mam jej cycki przed oczyma. Wiem , że może wymyślam i jakaś to moja paranoja ale nie dam rady.
Mała chyba masz dziś zberezne myśli hihihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 17:15
perelka89 lubi tę wiadomość