Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wróciłam z zakupów, kupiłam kilka ciuszków;)
Mamcie od jakiego rozmiaru zaczynałyście? Kupiłam tylko jeden komplecik (śpioszki, kaftanik, koszulka i body) na 50 a później od 56 wszystko jak leci. Tylko rozmiar rozmiarowi nierówny. Nie które 56 są jak 62 itd. Z resztą same wiecie.perelka89 lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Wlasnie poczytalam i taki bol moze byc powodowany rozrostem piersi i to jest dodatkowy ciezar dla kregoslupa.
Coraz ciekawsze bole sie zaczynaja ..
Ja mam bardzo malo ciuszkow na 56 bo stwierdzilam,ze beda tylko na chwile i pewnie wszystkich nawet nie znosi Mala.Jestes juz z nami -
Paolka, ja mam najmniejszy rozmiar 56. Mniejszych nie kupowałam. W szpitalu dają swoje ciuszki, więc stwierdziłam, że jeśli okaże się, że Mały urodzi się mniejszy, to wyślę męża, mamę czy teściową po kilka sztuk na początek dla Małego, a później się ogarnie resztę.
perelka89 lubi tę wiadomość
-
A kupowałyście w końcu leżaczki-bujaczki? Ja zrezygnowałam (zawsze to ponad 3 stówy w kieszeni).
Na 56 też mam masę po córce i już wiem, że nie oblatai w sumie od nikogo ciuszków nie wzięłam, choć kilka osób proponowało, bo już mi się w szafie nie mieszczą.
Shibuya pokażesz jakie krzesełko wybrałaś?
Ja miałam dwa dla Laury (jedno właśnie u moich rodziców stało), jedno dałam kuzynce dla jej córki na chrzciny (a teraz jej urodził się szkrab i na fb widzę, że jej siostra go używa, więc nie będę móić, że ma oddać) a drugie mi się nie podobaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 13:17
-
Mała, ja kupiłam leżaczek bujaczek
z tym, że nie kupowałam jakiegoś ze znanej firmy, a taki inny w sklepie z artykułami dla dzieci w moim mieście. Więc daliśmy 190 zamiast np.300 tak jak piszesz. No ale jak się będzie sprawować to zobaczymy. Babka polecała i mówiła, że zamawia do sklepu tylko te i klienci są zadowoleni
on jest do 18kg i można go przekształcić w takie krzesełko dla większego dziecka.
Mala_Czarna_89, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Izulka - ja mam około 12 sztuk - zostały mi po chłopakach - bardzo się ślinili więc żeby non stop nie zmieniać ubranek to zakładałam śliniaki.
Paolka - ja nawet nie wiem ile mam bo nic jeszcze nie mam poprane ani poprasowane - mam zamiar zabrać się za to albo w tym tygodniu albo najpóźniej w przyszłym
Mała - ja nie kupuję leżaczka bujaczka - nie miałam przy chłopakach - najlepiej dzieci się chowają na podłodze na macie, kocu. Od 2 miesiąca powinno się maluszki układać jak najwięcej na brzuszku na macie na podłodze ( tzn dywanie), co sprzyja prawidłowemu rozwojowi:) więc jak dla mnie leżaczki są zbędne - jak potrzebowałam wyjść np. do toalety, to wkładałam dzieci do łóżeczkaMala_Czarna_89, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Shibuya o której wizyta ? Trzymamy kciuki
W ogóle pokazałam,wiadomość od olci co pisala o swoim mężu ze taki dumny itd.. I sam sie uśmiechnął to czytając a ja się wzruszyłam.. Kurczę,urodzenie dzieci są tak zmienia życie, postrzeganie wszystkiego i czlowiek od razu się zakochuje w tak małych czlowieczkach..
Jest to niesamowite i cud ze możemy tego doświadczyćShibuya, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Dobra najwazniejsza czesc nadrobilam - czyli dowiedzialam sie ze Tosia i Zosia juz sa wsrod nas !!!
Olcia gratuluje Tobie i Tatusiowi!!
Poryczalam sie jak je zobaczylam, nie moge uwierzyc ze juz takie dzieciaczki mamy w brzuszkach!!
Szybkiego powrotu do pelni sil Kochana!
Perelka maz jak by nie bylo chyba sie zaangazowal bardziej po weekendzie- zobaczymy jak bedzie dalej od jutra ma wolne do niedzieli... Nie bede go chwalic za bardzo!
Co do papierosow, oj ja palilam tak jak Shibuya paczke na 2 dni to max. Probowalam desmoksanu - podzialal na 3 mce ale ze maz palil dalej to sie wciagnelam. Ciaza mi pomogla, maz nawet kupil desmoksan i nie palil przez tyien czy dwa ( a to duzy wyczyn), wierzylam ze mu sie uda ale niestety... caly czas mowi ze skonczy z tym, ja bym natomiast nie chciala wrocic po porodzie!!
Dobra lece pozniej was nadrobie dalej.
Rano Castorama teraz Leroy... ehh dobrze ze mam sile!!perelka89 lubi tę wiadomość
-
no a ja bylam u lekarza i mam angine?!?!?! Nie wiem skąd ona sie wziela jak ja w domu uziemiona jestem:/;/;/;/;/;/
No a tu jestesmy przed wyjsciem do lekarza (mialam Was nie straszyć ale co tam)
Baba jaga w roli glównej:P:P:P:P
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c74b886f72ba.jpg
A tu dzisiejsze juz uszytki:)
Szybko idzie na nowej maszynie:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a1ba6644e11.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f56e43bce774.jpg
i dostalam fotke od zadowolonej klientki:)
(skrzynka i poducha nie moja)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/af085f715e00.jpgMala_Czarna_89, biedroneczka1910, Rozmarzona, MW26, Nymeria, skarb15, Kitaja, Paolka_25, Ginger84, perelka89, alus21, Ona_89', justa1234, Aga_502 lubią tę wiadomość
-
Shibuya, fajne krzesełko, dizajnerskie
i do kuchni będzie ci pasowało
trzymamy kciuki za twoją szyjkę
Ja bym właśnie wolała, żeby inni nie kupowali mi takich rzeczy, wiadomo, każdy ma inny gust. Ciągle z Laurą się śmiejemy jak jakieś ubranko niefajne, że widać, że moja mama wybierała.
Ah i ja pół dnia przy garach i padam. A zrobione tyle, co kiedyś zrobiłabym w 3h ;/ na bank nie robię chrzcin w domu,o.Shibuya lubi tę wiadomość