Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam sie
Kitaja sto lat !!
Olcia piękne dziewczynki :)kazda z nas chyba przeczuwała ze coś jest na rzeczy..bo nie dawalas znaku życia.. A cos się pogorszyło ze zdecydowali,sie na cc? Miałaś miec planowo cc?
Gratuluje ci i współczuję bólu jaki musialas przejść..
Ja spalam jak zabita do godziny 4..pozniej nie mogłam usnac.. Usnęłam kolo 7 i obudziłam,sie niedawno
To juz mamy 2 dziewczyny z fb które urodzily tzn mag i ewe.. I 2 z forum age i olcie..
Ale wam się spieszy... Umówmy sie ze,następne dopiero we wrześniu.. Ok?
Ja mogę jeszcze 4tyg i rodzic
W nocy miałam znowu co chwile skurcze... Te miesiączkowe...Kitaja lubi tę wiadomość
-
Olcia wielkie gratulacje juz mnnie kusilo zeby dziewczyna napisac wczoraj ze w niedziele mialaś cc ale na szczęscie sie odezwałaś
Dziewczynki są przepiękne i jakie dzielne:) NAwet duzej róznicy nei ma wagowej między nimi:) Super ciesze się że wszytsko sie dobrze skońzyło:)
Kitaja sto lat sto lat sto lat. Najlepszego z okazji urodzinek:) Szybkiego i bezbolesnego porodu:)
Kitaja lubi tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny za zyczenia :-* u nas w domu wszyscy wrzesniowi ja, maz a nawet pies maz sie glupio smieje ze szkoda, ze maly nie bedzie wrzesniowy
napewno nie bedzie, bo ja zamierzam byc w dwupaku do listopada;-)
izulkaa, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
anet pamiętam
ale ja o wrześniu nawet nie myślałam haha i chętnie posiedzę dalej w dwupaku
Mnie również ciąża meczy ale z drugiej strony chce się nacieszyć tym stanem bo to ostatni raz. Więc na spokojnie
Kitaja sto lat!Kitaja, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
To byla najgorsza jak do tej pory noc w ciazy -.-
Tyle czasu nie moc zasnac po przebudzeniu to juz przesada.
Lezalam bo nadal nie moglam usnac i zaczelam mojemu eski wysylac (byl na nocce) i sobie mysle jak odczyta po pracy to spanikuje co ja o tej porze pisze haha.
Przychodzi z pracy przed 7 (nadal spac nie moglam) i mowi co go strasze hihi ciekawe na ile czasu serducho mu sie w pracy zatrzymalo zanim przeczytal wiadomosci
Ten dzien bedzie meczacy bo taki niewyspany ;/
A jeszcze kolezanka chce wpasc aaaaaaa.
Nie moge sie wywinac bo juz dlugo nie byla.Jestes juz z nami -
apartka ja juz podziekuje
śmiejemy się z mężem ze jak będziemy czterdzieche mieć na karku to nasze dzieci wyfruna z gniazda a my będziemy zwiedzać
chyba ze na 40 urodziny przytrafi się niespodzianka
Aparatka twój kocyk mogę wyprać w pralce? Ile stopni jak coś?
Ja dzis nie włączam komputera bo potem nic nie robię
Wspomniałam wczoraj ze zjadlabym sernik i moi mi żyć nie dają wiec trzeba będzie upiec
-
Jeszcze raz dzieki dziewczyny!
Aparatka nawet sprawdzalam czy im cos powiedzialas a Ty widze twardo. Na razie mam zapieprz bo obchody i mam siare do strzykawki probowac odciagac takze zrobie to i moze wejde. Ogolnie moge miec wpis jeszcze dzis. Mam zalatwic szybko kocyki i balsamy emolianum lub mustelli- czytalam tyle ze maja PEGi i inne ale neonatolozki mowia ze mialy przerozne i te dzialaly najlepiej... wiadomo, to co ma wiecej swinst mocniej dziala wiec pozostaje mi kupic..kazda ma miec swoja butelke. -
no twardo twardo ale juz pekac zaczynałam jak widzialam jak sie martwia dziewczyny.
Mala Czarna one sa prane i traktowane para na zabicie bakteri ale prac mozesz normalnie ja piore w 40 stopniah tylko miejsze wirowanie ustawiam.Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość