X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam u Ciebie perelka? Wyciszyli Ci skurcze w szpitalu?

perelka89 lubi tę wiadomość

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • perelka89 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 22:11

Paolka_25 lubi tę wiadomość

klz920mm8wuzprdr.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala czarna jak to wszystko przeczytasz, to plisss nie zacznij z tych wrazen rodzic:)!!

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia śliczne dziewczynki :)
    Gratuluję serdecznie i życzę duuuuuużo zdrowia dla ciebie i maleństw :)

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia tak czułam ze jak się pojawisz to już ze zdjęciami panienek;) są śliczne! Gratulacje dla dzielnej mamy;*

Kitaja kochana wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń i lekkiego porodu;)
    Tak mąż kupił czopki biorę od wczoraj ale na razie nie widzę poprawy i zaczynam się martwić bo dziady są tak wielkie ze boję się że nie pomoże. Dalej ani chodzić bo taki ból:( jak do jutra nie będzie lepiej to dzwonie do lekarza bo jestem sama z Patrykiem praktycznie cały dzień i musze jakoś funkcjonowac. Tak źle jeszcze nie miałam no jedynie po porodzie

Shibuya ja odstawilam w 34tc i nic się nie działo. Po 34tc luteina i tak już nic nie daje wiec spokojnie. Nie wiem czy u mnie to zbieg okoliczności ale teraz czuję się pod względem skurczy i brzucha dużo lepiej bo częstotliwośc ibolesność zmalała bóle brzucha tez minęły wiec nawet nospy nie biorę od piątku.tfu tfu żeby nie zapeszyc. Więc nie wiem czy to przez odstawienie czy młody się lepiej ułożył i tak mi nie daje popalic. Choć znowu mnie martwi bo malo się rusza:(

Shibuya, Kitaja lubią tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa Olcia i miałaś racje, rano mamy będą w szoku! Gratulacje kochana, jesteś bardzo dzielna!

Haen haha co byście sobie nie gadaly to u mnie wszystko się wyciszylo i nie mam natchnienia na poród ;) nie mogę sobie wyobrazić jak to jest bez dziecka w brzuchu :)

Ciekawe ile u nas w październiku będzie maluszków :) chyba ze ktoś jeszcze chętny na wrzesień? ;)

Jak tu gorąco w nocy.. Ja jak się położyłam wieczorem tak rano obudziłam w tej samej pozycji. Kto będzie wstawał do mojego dziecka?

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D
    Dobrze, ze sie wyciszylo...:)

Ja to chyba jestem dziwna, mimo, ze jest okej, za ciaza chyba nie bede tesknic, traktuje to jako droge do urodzenia dziecka, wreszcie nie bede analizowac swojego ciala, tylko cialko 2ego czlowieka:P
    A juz w ogole kompletnym nieporozumieniem jest to, jak niektore kobiety pisza, ze moglyby non stop w ciazy, ale to moje odczucia:)

Sajgonara, Kitaja lubią tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia, woooow!!! Gratulacje!!!! :-D Czułam,że wpadniesz do nas już z takimi wieściami :-)

Perełka, bardzo się cieszę,że u Ciebie lepiej. Dbaj o siebie i Maleństwo i siedźcie grzecznie w dwupaku :-)

Ale miłe wieści na otwarcie oczu :-D

Synuś :-)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia, szczęka mi opadła z wrażenia...

Gratuluje rodzicom, a kruszynkom życzę dużo siły i zdrowia.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia gratuluję <3 życzę dużo zdrówka dla Ciebie i Twoich Gwiazd

Kitaja spełnienia marzeń,szczęśliwego rozwiązania w terminie :-*

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • madzi4aam Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia gratulacje największe! !:)) dochodz do zdrowia i pełni sił bo dziewczynki potrzebują siiilnej mamy!:)

km5supjy0xczfwah.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitaja, sto lat, sto lat

Kitaja lubi tę wiadomość

Synuś :-)
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia serdeczne gratulacje dużo zdrowia dla Ciebie i dziewczynek!Kitaja sto lat i lekkiego porodu!

Kitaja lubi tę wiadomość

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • Sajgonara Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpałiłam kompa dopiero i aż mnie w gardle ścisnęło. Olcia GRATULACJE!!!! One już SĄ! Teraz musisz odpoczywać sił nabierać i o nic się nie martw bo po nich widać że to fajterki! Są cudne!!!!

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • Paaula84 Przyjaciółka

Wysłany: 29 września 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia ale emocje od rana!!!GRATULACJE!!! śliczne te Twoje córunie. Widzę, że już "solarium zaliczają" (mój starszy syn też wylegiwał się w tym ciepełku pod lampami. Pomodlę się w Waszej intencji:)

Kitaja Wszystkiego najlepszego - kurcze wczoraj jakoś nie załapałam - ahhh to ciążowe kojarzenie spraw....

Kitaja lubi tę wiadomość

zFZwp1.png
  • Sajgonara Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haen wrote:
    :D
    Dobrze, ze sie wyciszylo...:)

Ja to chyba jestem dziwna, mimo, ze jest okej, za ciaza chyba nie bede tesknic, traktuje to jako droge do urodzenia dziecka, wreszcie nie bede analizowac swojego ciala, tylko cialko 2ego czlowieka:P
    A juz w ogole kompletnym nieporozumieniem jest to, jak niektore kobiety pisza, ze moglyby non stop w ciazy, ale to moje odczucia:)
    Z głowy mi to wyjęłaś. Ja w sumie też narzekać jakoś nie mogę bo jakoś to mija, ale ciąża też nie dla mnie. Wiem że musiałam to przejść ale już się nie mogę doczekać żeby w ciąży już nie być tylko tulić Basieńkę. I sory może ktoś się oburzy ale nigdy więcej!

Kitaja lubi tę wiadomość

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • anet Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż się popłakałam z rana jak zobaczyłam te dwa szczęścia Olci, Olcia gratulacja a przede wszystkim duuużo siły dla Ciebie i dziewczynek :) są piękne
    Mała a pamiętasz jak wszystkie na forum przepowiadałyśmy Ci poród jako pierwszej jeszcze we wrześniu, a będzie jeszcze tak, że inne dziewczyny Cię przegonią ;)
    Mnie od kilku dni bolą plecy, choć jak leżę to znacznie lepiej się czuję, brzuch się mniej spina i już nie marudzę, mam kilka książek do przeczytania i mam zamiar przez najbliższe 4 tyg odpoczywać, by dotrwać do terminu
    Podajcie jakieś fajne przepisy na obiad ze szpinakiem

f2w3rjjgeh3gw66n.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co prawda jeszcze wisienka na torcie czyli porod, ale moze kiedys pokusze sie o rodzenstwo, majac nadzieje, ze ciaza bedzie laskawym czasem.
    Basia ladne imie:)

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zorro lub Natali, wrzucicie przepis na sernik? Chce na nd upiec.

A i kiedys byl tutaj wrzucany przepis na poledwiczki, gdyby ktoras z Was tez ponownie podala link, bede wdzieczna:)

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w pierwszej ciazy własnie mówiłam ze mogłabym cały czas bo nic a nic nie czułam tej ciazy dopiero w 9mc juz mi było trochę ciężko ale tak to funkcjonowalam tak jak przed ciążą. I tak też się nastawilam na drugą ciążę a tu psikus i teraz tez juz mowie ze nigdy więcej:/ na poród czekam jak na zbawienie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 08:51

Kitaja lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
‹‹ 1414 1415 1416 1417 1418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ