Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak tam u Ciebie perelka? Wyciszyli Ci skurcze w szpitalu?
perelka89 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny
-
Olcia tak czułam ze jak się pojawisz to już ze zdjęciami panienek;) są śliczne! Gratulacje dla dzielnej mamy;*
Kitaja kochana wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń i lekkiego porodu;)
Tak mąż kupił czopki biorę od wczoraj ale na razie nie widzę poprawy i zaczynam się martwić bo dziady są tak wielkie ze boję się że nie pomoże. Dalej ani chodzić bo taki ból:( jak do jutra nie będzie lepiej to dzwonie do lekarza bo jestem sama z Patrykiem praktycznie cały dzień i musze jakoś funkcjonowac. Tak źle jeszcze nie miałam no jedynie po porodzie
Shibuya ja odstawilam w 34tc i nic się nie działo. Po 34tc luteina i tak już nic nie daje wiec spokojnie. Nie wiem czy u mnie to zbieg okoliczności ale teraz czuję się pod względem skurczy i brzucha dużo lepiej bo częstotliwośc ibolesność zmalała bóle brzucha tez minęły wiec nawet nospy nie biorę od piątku.tfu tfu żeby nie zapeszyc. Więc nie wiem czy to przez odstawienie czy młody się lepiej ułożył i tak mi nie daje popalic. Choć znowu mnie martwi bo malo się rusza:(Shibuya, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Aaaa Olcia i miałaś racje, rano mamy będą w szoku! Gratulacje kochana, jesteś bardzo dzielna!
Haen haha co byście sobie nie gadaly to u mnie wszystko się wyciszylo i nie mam natchnienia na poródnie mogę sobie wyobrazić jak to jest bez dziecka w brzuchu
Ciekawe ile u nas w październiku będzie maluszkówchyba ze ktoś jeszcze chętny na wrzesień?
Jak tu gorąco w nocy.. Ja jak się położyłam wieczorem tak rano obudziłam w tej samej pozycji. Kto będzie wstawał do mojego dziecka? -
Dobrze, ze sie wyciszylo...
Ja to chyba jestem dziwna, mimo, ze jest okej, za ciaza chyba nie bede tesknic, traktuje to jako droge do urodzenia dziecka, wreszcie nie bede analizowac swojego ciala, tylko cialko 2ego czlowieka:P
A juz w ogole kompletnym nieporozumieniem jest to, jak niektore kobiety pisza, ze moglyby non stop w ciazy, ale to moje odczucia:)Sajgonara, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Olcia ale emocje od rana!!!GRATULACJE!!! śliczne te Twoje córunie. Widzę, że już "solarium zaliczają" (mój starszy syn też wylegiwał się w tym ciepełku pod lampami. Pomodlę się w Waszej intencji:)
Kitaja Wszystkiego najlepszego - kurcze wczoraj jakoś nie załapałam - ahhh to ciążowe kojarzenie spraw....Kitaja lubi tę wiadomość
-
haen wrote:
Dobrze, ze sie wyciszylo...
Ja to chyba jestem dziwna, mimo, ze jest okej, za ciaza chyba nie bede tesknic, traktuje to jako droge do urodzenia dziecka, wreszcie nie bede analizowac swojego ciala, tylko cialko 2ego czlowieka:P
A juz w ogole kompletnym nieporozumieniem jest to, jak niektore kobiety pisza, ze moglyby non stop w ciazy, ale to moje odczucia:)Kitaja lubi tę wiadomość
-
Aż się popłakałam z rana jak zobaczyłam te dwa szczęścia Olci, Olcia gratulacja a przede wszystkim duuużo siły dla Ciebie i dziewczynek
są piękne
Mała a pamiętasz jak wszystkie na forum przepowiadałyśmy Ci poród jako pierwszej jeszcze we wrześniu, a będzie jeszcze tak, że inne dziewczyny Cię przegonią
Mnie od kilku dni bolą plecy, choć jak leżę to znacznie lepiej się czuję, brzuch się mniej spina i już nie marudzę, mam kilka książek do przeczytania i mam zamiar przez najbliższe 4 tyg odpoczywać, by dotrwać do terminu
Podajcie jakieś fajne przepisy na obiad ze szpinakiem -
A ja w pierwszej ciazy własnie mówiłam ze mogłabym cały czas bo nic a nic nie czułam tej ciazy dopiero w 9mc juz mi było trochę ciężko ale tak to funkcjonowalam tak jak przed ciążą. I tak też się nastawilam na drugą ciążę a tu psikus i teraz tez juz mowie ze nigdy więcej:/ na poród czekam jak na zbawienie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 08:51
Kitaja lubi tę wiadomość