Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
W środę muszę jechać na krew , mocz i hbs bo inaczej brat się nie dopisuje przed wizytą bo ma na następny tydz 1 zmianę , a mój to już wogole jak pracuje od rana do wieczora, no i jeszcze dowód wybrać, bo zlamalam
Dobrze ze do gminy 5 min drogi , bo wiecie ostatnio odkryłam że u nas w ośrodku można porobić te wszystkie badania, a ja głupia tluklam się do Jarosławia przez 8 miesięcy
czasem się zadziwiam
Wiecie może ile te badanie prywatnie mnie wyniosa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 23:36
Paolka_25 lubi tę wiadomość
-
Cebulka ja też co do Olci mam takie przeczucia , zawsze zostawiła nam jakiś znak a dziś, O wieści . Chodź nie chce krakac, bo ja czasami jak jakas czarownica. Mam nadzieję ze wszystko u nich w porządku.
Bidulka jesteś z tym spaniem -
Cebulka moge smialo przybic piatke nocnej zmiany;-) wchodzilam dzis na forum co chwile w nadzieji,ze Olcia sie do nas odezwie mam nadzieje,ze wszystko u niej i dziewczynek dobrze,pomodle sie za nie dzisCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
hehhe To Skarb czekamy na kolejne zdjęcia do albumu:)
Kurcze mam nadzieję że jednak Olcia nadal jest w 3-paku i się do nas zaraz odezwie.Modlitwa zawsze się przyda o zdrowie jej i córeczek - także dziewczyny działamy:)
Ja robię wszystkie badania na nfz więc nawet nie wiem ile co kosztuje - nie pomogę. Ja z kolei muszę w piątek jechać na pobranie bo wizytę mam we wtorek 6.10 i potem już co tydzień - także trochę jeszcze tego kłucia przede mną...skarb15 lubi tę wiadomość
-
Skarb milo widziec Ciebie znowu aktywna na forum
tesknimy za Toba jak rzadko tu zagladasz.GINGER kupil maz Ci czopki?sprobuj tak jak Ci pisalam czopki i masc mi to pomoglo mam nadzieje,ze i Tobie przyniesie ulge.IZULKA ale sliczne dwa avatary mialas dzis,piekny domek ma Amelka:-)
skarb15, perelka89, izulkaa lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Skarb ja też właśnie w najbliższej przychodni będę robić badania bo jazdę dalej przyplace skurczami. Właśnie będę jutro dzwonić do przychodni i zapytam o ceny...co do hbs to mój gin mówi, że przy pesarze nie pobiera dopiero po zdjęciu. Dopytaj może...
skarb15 lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
A ja za 15minut otwieram cidra bezalkocholowego oczywiscie ,bo lata leca;-)
moremi, perelka89, izulkaa, Micia lubią tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Paaula84 już się doczekać nie mogę hihi
Widzę że wizytę masz dzień przede mną
Kitaja: Kochana a ja za Wami , wiem że ostatnio byłam bardzo mało aktywna ale teraz staram się to odpracowywac
Cebulka hmm zmartwilas mnie, a mój wypisal mi to na skierowaniu na teraz , chyba wie co robi ..
Jak będziesz mogła zapytaj, muszę wiedzieć ile przyszykowac, chodź domyślam się ze to badanie do tanich nie należy.
Jak ja bym wiedziała szybciej że to tak bliziutko a ja tak ryzykowalam
Shibuya; ja brałam do 33t2dNie które Panie w szpitalu brały do 36 skonczonego tyg
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Skarb z tym hbs to coś pomieszalam...normalnie możesz robić, ale zapewne to droższe badanie...
Hbs już miałam badany, wr też ale to musi być tuż przed porodem jeszcze powtórzone i to mam zlecone...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 00:44
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
nick nieaktualnyKitaja wrote:A ja za 15minut otwieram cidra bezalkocholowego oczywiscie ,bo lata leca;-)
duuużo zdrówka dla Ciebie i Jasia, no i lekkiego porodu :*
Pe.eS. Jeśli źle zrozumiałam Twojego posta to wybacz ale ostatnio słabo jarzęKitaja, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny za zyczenia juz 28 na liczniku;-) po tym gazowanym cidrze dziecko mi sie rozbudzil i szaleje oj chyba nie tak szybko dzis zasniemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 00:56
biedroneczka1910, Micia lubią tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan