Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Też się właśnie zastanawiam co z naszą Shibuya.
Ja myślałam że te 3.300kg to chodzi o wagę maleństwa, przez chwilęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 22:16
-
Shibuya : nie wolno tak milczeć po wizycie
Cieszę się ze wszystko dobrze, dasz radę zobaczysz, pamiętasz jak ja się bałam a jestem w dwupaku do dzisiaj
Jakiego masz dużego dzidziusia no no sporo przebrala, gratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 22:33
Shibuya lubi tę wiadomość
-
A ja się muszę pochwalić: kupiliśmy dziś auto
) jeszcze w to nie mogę uwierzyć ale w końcu wózek nam się zmieści do bagażnika
Synek nas zmobilizowal do tego zakupu
Molcia ale Ty seksi mamuśka jestes!
Shibuya cieszę się że wszystko dobrze i że mała tak przybiera na wadze
Mała uwielbiam Twoje teksty Ty zboczuszku) mąż ma z Tobą dobrze, aż dziw że teraz w czasie ciąży wytrzymuje takie długie przerwy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 23:21
biedroneczka1910, Shibuya, skarb15, Kitaja, Zorro, Mala_Czarna_89, Molcia, perelka89, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShibuya to dobrze, że Juleczka rośnie
gorzej jakby nie przybierała na wadze, a skoro lekarz nic nie mówił to na pewno jest wszystko dobrze
także teraz odpoczywaj i oszczędzaj się te dwa tygodnie
Ona, też gratuluję nowego autkai troszkę zazdroszczę, bo nasz też nie jest za duży i kiepsko będzie pomieścić wózek i te wszystkie rzeczy dla maluszka ale damy radę
Edit. A Ty Skarbie miałaś dziś iść wcześniej spaćno i rzeczywiście Cebulka jeszcze nic nie pisała, może zaraz się ujawni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 23:24
skarb15, Shibuya, Ona_89', perelka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka: kochana niestety
Nosz kurczę g z tego całego spania bedzie do tej pory mi się nie udało, szlak mnie trafi wszystko mnie boli nie moge wygodnej pozycji znaleźć, co sekundę się przekręcam... Najlepsze jest to że obkladam się poduchami (chodź przestało to pomagać) rozkładam się na mężu jak chcę a on i tak czy siak smacznie śpi... Zazdroszczę mu normalnie, gdzie on się nie położy śpi, też tak chcę... Trudno będę chodzić jak upiór a co mi tam...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ha mnie też
tak przed spaniem mnie na złość złapie
Dam sobie poduche pod tylek może to pomoże bo już wszędzie mam -
Ujawniam się...miło, że o mnie pamiętacie...Skarbek mnie też wszystko w każdej pozycji boli a najgorzej moje schorowane jelita. Synio ich dziś nie oszczędzal...
Ciekawe jak Olcia się czuje i jej księżniczki.
No i Aga jak znajdziesz chwilę to napisz jak to było...to w końcu wody Ci się saczyly...no i jak córeczka?Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
nick nieaktualny
-
Jak caly poczatek ciazy przesypialam nocke do poludnia i nazywalyscie mnie spiochem tak teraz na ranne grzyby bym mogla jezdzic, do ktorych nie dawalabym rady sie schylac -.-
Wkurza mnie juz ta bezsennosc i tak pewnie bedzie znowu do ranca.
Hmm ciekawe czy Mezu znowu sie przerazi jak po nocce odczyta eski
Biedroneczka, ja jakis czas temu kupilam fajna torbe sredniej wielkosci w pepco za 29.90, wiec moze tam luknij?
Micia, sto lat Kochana i spokojnego porodu hihi
Ona, gratki dla nowego auta
Tym sposobem bedziecie mieli dwoch nowych czlonkow rodziny hihi.
Shibuya, swietnie,ze wizyta w pelni udana
Perelka, ale te pampersy sie wielkoscia roznia paczki czy w sensie pampersa,ze tak zapytam bo mnie to ciekawi
Aaaaaaa znowu zgaga, a kysz maszkaro!!!Shibuya, Ona_89', perelka89, Micia lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Jeszcze troche i uznam,ze monologi to moja mocna strona hihi
No nie gadajcie,ze spicie bo pewnie polowa sie wierci na lozkach tylko nie ryzykuje wbijania na forum by sie nie rozespac.
Mam was robaczki :>!haen, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
To i ja sie przylacze.... moja pierwsza noc zarwana....
Tylko nie wiem czy przez ciaze czy przez mojego fachowca bo snia mi sie plytki w lazience ktore nie tak ulozyl i bedzie je demontowal. Dalam mu gotowy projekt jak chce miec pytalam czy chce podjechac ze mna i ja zobaczyc.... ale on nie i zaczal ukladac tak jak zawsze to robi i nawet nie spojrzal na to zdjecie !!!
No jak tak mozna????
Dziewczyny osiwieje przez to wszystko !!!
Mam nadzieje ze moje nerwy nie odbija sie na mojej corci, bo tym tez juz zaczynam sie martwic...
A teraz was nadrobie