Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój brat wczoraj na dzień dobry przywitał mnie tekstem " co Ci tak bebech wystrzelił" wiec mężczyźni to mistrzowie słowa
A mój wczoraj był u ordynatora neonatologii ! Po tym jak lek. Prowadząca kazała mi rodzić na Karowej a ja sobie zaplanowalam Brodnowski mąż poszedł zapytać się co na Karowej jest lepszego , że lekarze odradzają Bródno no i został miło przyjęty , oba szpitale są w czołówce rankingu było też kilku lekarzy i wszyscy chórem mówili , że wszystko nam zapewnia i byli wściekli, że im koledzy opinie psują. I jutro na 8 mąż umówił nas z położna , pokaże nam oddział i poopowiada. Dziwnie się czuje bo mało było zainteresowania ze strony lekarza moja ciaza , wizyty co 6 tyg. Usg na NFZ 3 razy na sprzęcie do pupy a nawet teraz ostatni miesiąc wy chodźcie co tydzień, dwa do gin a ja mam za 3 tyg i tylko dla tego, że mały się już pcha na swiat a teraz oglądanie oddzialu
Ja śpię jak kamień ale tak mi drzewiej ręce , że masakra ! Budzę się i ręce sztywne i bolą.
I u nas już ciepłe grzejniki.
I ponawiam pytanie o laktator avent.perelka89 lubi tę wiadomość
-
Witam was
Ja nie śpię od 4.. Rozmarzona miałaś racje
Jak się obudziłam to ciężko bylo,usnac. Moj mąż nie zablokował telefonu i jeszcze dzwonil do mnie w nocy kilka Razy:/
Mala zazdroszcze:P. U nas temat nie poruszany nawet alr niestety my mamy odgorny zakaz.
Dziewczyny ze skurczami .. Cebulka, gingr, perełka i inne ... Jak u was sytuacja ? Opanowana?
Ja miałam w nocy co 20 mmin bole okresowe i twardnienie brzucha.. Dzisiaj mój gin przyjmuje a wizytę mam niby za tydzień.. Jechac wczesniej ? Moze zadzwonię do niego pozniej sie poradzić...
Tez was bola biodra ? Spać nie mogę.. Nie umiem się ulozyc jakos sensownie żeby bylo dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 09:53
-
Widze Aga że dajesz radę uaktualniać pierwszą stronę
Ciekawe jak to będzie jak Gabrysia będzie w domku, mam nadzieje że dasz radę ogarnąć forum
Ginger: opel insygnia, marzenie mojego męża, jak dla mnie trochę długi, ale mąż obiecał że mnie przeszkoli w parkowaniu
Micia: sto lat! Szybkiego porodu i dużo zdrówka
Shibuya: 1279zl za 3w1 czy 2w1? Chociaż i tak tanio wychodzi w porownaniu do bebetto.
Mala: ale mi narobilas ochoty... My w 8 miesiącu nic, bo bałam się że jakieś skurcze wywołam a płucka nie rozwiniete. Ale właśnie weszłam w 9 miesiąc i tak planuje w hotelu po weselu bo mamy 10 października :> a potem to już kiedy ochota najdzie hihi.
Mój Tomcio mnie dziś przestraszył bo w nocy go nie czułam, jak mąż wstawał do pracy tez nie (a zawsze wtedy fika) i juz mialam stresa że coś jest nie tak, ale po zjedzeniu śniadania i popukaniu w brzuch się ożywiłRozmarzona, Micia lubią tę wiadomość
-
Izulka u mnie tfu tfu się uspokoiło skurcze mam kilka na dzień bóle przeszły od tyg jestem bez nospy nawet;)
ale siedziałam tylko w domu tzn leżałam a dziś jadę na trening z Patrykiem wiec zobaczę jak to zadziała:/
A masz możliwość zadzwonic do gina to ci powie co masz robić
Ja nawet w niedzielę pisałam do mojego gin co mogę na te hemoroidy i odpisał w ciągu 5min. Dobrze się mam z tym moim lekarzem;)
-
Galaretka ja mam laktator avent, a właściwie nawet dwa. Ręczny i elektryczny. Dostałam oba od koleżanki, która była bardzo zadowolona. Do tego masę przejściówkę, zatyczek, kubków niekapkow, i innych bajerów kompatybilnych do tego urządzenia. Mam butelki z aventu i smoczki więc wierzę że ta firma sprawdzi się u mnie
chodź mam też nadzieję, że długo nic nie będzie potrzebne. Dlatego wolę wziąć od niej nóż wydawać kasę. A że to moja dobra znajoma to jakoś nie mam obrzydzenia i jak będzie trzeba to będę używać. Przepraszam ale nie pamiętam o co dokładnie pytałaś w związku z tym sprzętem, więc jeśli można poproszę pytanie jeszcze raz
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Ginger ti dobrze ze lepiej
a nie masz możliwości wysłać Patryka z kimś na ten trening ? Jak wrócisz to koniecznie leż
No właśnie niby mogę,ale choc kazał by mi przyjechać to nawet badan nie robiłam jeszcE żadnych.. Wiec bez sensu troche jechac na sama kontrole żeby sprawdzić czy wszystko ok.. Moze później zadzwonie i sie zapytam czy mam przyjeżdżać czy nie.. Alr ja mam w glowie ti co np perełce mówili.. Sterydy podane, magnez biorę, leze wiec co innego by zrobili ? Teraz tylko chyba czekanie na poród bo jak sir zacznie to raczej nie zahamują -
A ja zawiozlam zwolnienie do pracy
więc tak mam tyle roboty w domu że hohohoob mam wyprawie całą ale wszystko nierozpakowane więc dziś muszę poprac rzeczy jutro może poprasuje wszystko spakowac się pasuje do szpitala dom posprzatac i jeszcze wyjąć rzeczy zimowe a schować letnie i jak tu wszystko ogarnąć
-
Właśnie nie mam kogo poza tym musze zapłacić umowę podpisać i takie tam wiec musi być rodzic. Mam nadzieję że dam radę. W sumie mógłby dopiero zacząć w przyszłym tyg ale juz mu obiecałam i widzę jak czeka wiec jadę
A kiedy miałaś wizytę ostatnio? Jak z szyjka wtedy? -
Umieram
Nic sie nie wyspalam, doslownie nic!
Jeszcze jak juz usnelam nad ranem to niedawno brat tel mnie obudzil i wstalam juz by cos zjesc i wziasc tabsy.
Szybko Was poczytalam i sprobuje ponownie usnac choc marne szanse.
Jedno jest pewne z takim trybem spania porodu nie przegapie hihi
W nocy napisalam tez eska swojemu na nocce aby nie mial za spokojnie
Napisalam,ze jak ma tak byc do konca sen przerywany to oszaleje, a jego doprowadze do zawalu badz do perfekcji hihi
Dodalam tez,ze bedzie mi musial wszystko wynagrodzic po porodzie,a ja!
Ginger, nie wiem kiedy Mezu dokladnie zamowil bo wspominal mi cos o tym w niedziele,ze na dniach powinna byc.
Mysle, wiec ze moze juz dzisiaj sie pofatyguja i dostarcza.
Wlacha lepiej sie ubrac bo latam w majtach,a zaraz bedzie panika jak kurier zadzwoni,ze trzeba sie ubrac hihih
Wgl to jakos mi mega goraco w nocy bylo.
Chyba zaczeli grzac,ale przeciez grzejniki ledwie cieple,wiec skad ta cieplota hmm.
Jednak wole by bylo cieplo niz zimno i niech zaczna calkiem grzac bo w tamtym roku jakis cymbal nie odkrecil galek jak zaczeli nagrzewac i u nas byla zimnota
Przyszli panowie ze spoldzielni odpowietrzac zdziwieni,ze tamtym nie bylo zimno co nie odkrecili i zrobili zator na grzejniki.Jestes juz z nami -
Rozmarzona ja myślałam o ręcznym
bo nie chce kasy wydawać niepotrzebnie jak nie,wiem ile razy użyje
ponoc niektóre ske sprawdzają do dużych a inne do malych cyców ale czy to prawda?
Ginger 3 tyg temu... Miałam skrócona troche ale nie jakos bardzo.. Juz nie pamiętam ile konkretniej.. Tyle ze teraz ja i tak leze i tak praktycznie non stopalbo raczej poleguje
bo jedzenie czy cis sama,idę,robic bo mi szkoda juz mojego
na pewno jak pojadę w środę następna na,wizytę to z torba
w razie "w"
-
A ja znów pospałam, tłumaczę się sama przed sobą, że dzięki temu będę miała więcej energii popołudniu. A w planach mam sprzątanie całej kuchni
No i będziemy się uczyć wiersza do szkoły bleee nie cierpię, ale nie mogę tego na głos powiedzieć przecież. I to o drzewach, fascynujące.
Mój mi ciągle truje o zmianie samochodu, a ja nie mam ochoty bawić się w kredyty.
Co do seksu to niedługo wszystkie weźmiemy się za wywoływanie porodu
Natali pyszny serniktylko następnym razem podwoję skłądniki, bo niebezpiecznie szybko się kończy
Ona_89' lubi tę wiadomość