X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya duza Julcia :)
    Powiedz gdzie zamowilas lupo i jaka cena?

Perelka super ze w domu jestes... ehh sloneczniki :)
    Kiedys ogladalismy (8-10 lat temu)Magde M i ona dostala sloneczniki, skomentowalam ta scene i po tym fakcie kiedy juz zapomnialam moj wtedy chlopak a dzis malzonek odegral mi ja w realu-dostalam piek y bukiet slonecznikow :)

Ehh sexy... u nas abstynencja jakos tak sama wyszla... a tu maz wczoraj do mnie mowi:kiedy my sie zaczniemy kochac bo to trzeba przed pod irodem... :) zaczal nawijac jak mu brakuje mnie i bliskosci.... az bylam w szoku bo to zawsze ja bylam ze tak powiem "natretna" a teraz jakos mi nie w glowie ....
    Powspominalismy dawne czasy.... hehe

Aparatka kuruj sie -angina to nie przelewki!

Ale jestem glodna chyba wstane cos zjesc bo nie wytrzymam do normalnej godziny

Shibuya, Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 05:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa Shibuya mam nadzieje ze ja bede ostatnia... ;)

Kitaja lekko spoznione ale szczere-lekkiego porodu, sil na codzien i radosci wiele :*
    Przypomnialo mi sie ze mialas nam pokazac zdjecia z sesji ciazowej ktora robilas w pl ;)

Micia Tobie rowniez wszystkiego najlepszego , lekkiej ciazy do konca, szybkiego rozwiazania i usmiechu na codzien :*

Kitaja, perelka89 lubią tę wiadomość

gannyx8d1p2ldx6e.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 05:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Micia sto lat kochana :-) wszystkiego dobrego, spelnienia marzen i lekkiego porodu , calusy od Ady i Jasia :-**** milego dnia :-)

Micia lubi tę wiadomość

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona gratulacje kupna samochodu :-) shibuya gratulacje z udanej wizyty, duzy ten Twoj maluszek .

Shibuya, Ona_89' lubią tę wiadomość

d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja dołączam.
    Wieczorem zasnęłam jak dziecko po dwóch nie przespanych nocach w końcu w miarę się wyspałam ale juz od 4.30 nie śpię;)

Shibuya super wiesci;) księżniczka rośnie i to jest najważniejsze. Jeśli miałaś usg na różnych sprzętach to różnica w pomiarach zawsze będzie juz kiedyś pisałam ze mój Marcel ważył na wizycie mniej niż w szpitalu a usg tydz później ale wiązało się to właśnie ze sprzętem. Ale u ciebie waga ładna wiec nie ma się co przejmować:) jest dobrze no i szyjka trzyma wiec teraz lez i pachnij;)

Magdalena widzę fachowiec po byku :( jak może robić po swojemu nie patrząc na projekt?

Micia kochana wszystkiego naj naj spełnienia marzeń no i lekkiego porodu;)

Rozmarzona kiedy spodziewasz się parownicy?

Kitaja yupi chyba jest poprawa u mnie;) nadal boli siedzieć jeszcze nie umiem ale juz nie płacze z bólu ;) dzięki za te czopki bo to chyba ich zasługa. Myślę że do końca tyg może uda się tego pozbyć.
    Dziś tylko się martwię bo jadę z Patrykiem na trening a nie dam rady siedzieć a wystac tez nie wystoje i co ja tam zrobię:(

Shibuya lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona gratuluje samochodu;) pochwal się co to kupiliscie? My też planowaliśmy w tym roku zmienić ale chyba dopiero w przyszłym się za to weźmiemy.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena wspolczuje fachowcow i zycze duzo cierpliwosci! A moze warto poszukac jakies innej ekipy? Chociaz moze to glupi pomysl bo ciezko z dnia na dzien znalesc dobrych fachowcow, a wy musicie wprowadzic sie przed porodem czy mozecie po? Skad jestes? Mam kuzyna i zajmuje sie budowlanka tylko, ze do stycznia ma napiety grafik, no i pewnie nie jestes ze Szczecina :-/ dziekuje za zyczenia :-* zdjecjami pochwale sie dopiero po 08.10, bo dopiero wybralismy miniaturki do obrobki i teraz czekamy jak tylko dostane wrzuce pare, by sie wam pochwalic ;-) GINGER milo mi, ze moglam pomoc z dnia na dzien bedzie lepiej :-) Aga i Olcia co tam u was i dziewczynek?

perelka89 lubi tę wiadomość

d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

• Aga_502 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wiecej naskrobie jak wroce do domu bo na telefonie mnie wkorza klikanie.U nas dobrze Gabi zaczyna przybierac na wadze. Ja jutro lub w piatek wyjde a do konca jeszcze nie wiem czy z niunia. Jesli niunia zostanie to pewnie bede cale dnie spedzac w szpitalu ale jestem dobrej mysli, że wyjdziemy obie.

haen, Buffy, Mala_Czarna_89, Molcia, Nymeria, Galaretka, MW26, Sajgonara, Ona_89', Kitaja, mikado, Rozmarzona, perelka89, natali101, Paolka_25 lubią tę wiadomość

Kacper <3 :) :) :) 20.03.2017 - 1080g - 27tc
    dqpranliysvka661.png
    Gabrysia <3 :):):) 25.09.2015 -2470g - 35t2d
    relgdf9him4y17cs.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Kitaja :*
    O dobrego fachowca ciezko. A tych tez czekalam heheh
    Jestem z wawy wiec nici...
    Ogolnie mieszkanie mialo byc juz prawie gotowe dlatego zrezygnowalismy z wynajmu obecnego. Jestem wiec w patowej sytuacji bo jutro sie wyprowadzamy...
    Na chwile obecna jest plan ze do mojego brata z ktorym wfzoraj sie poklucilqm :)
    Moj maz szuka nowego lokum...

Zobaczymy co to bedzie ...

Po burzy zawsze wychodzi slonce -musze byc dobrej mysli, a Hania niech siedzi w brzuszku do grudnia :)

gannyx8d1p2ldx6e.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haen masz wiadomosc :)

haen lubi tę wiadomość

gannyx8d1p2ldx6e.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda bedziesz jedna z nielicznych tutaj, ktora bedzie zachecac corke by posiedziala w brzuchu jak najdluzej:)

MadaLena30 lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Aga_502 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka jest szansa na kocyk w moich kolorach szaro-żółtych. Przepraszam że męcze w chorobie ;)

Kacper <3 :) :) :) 20.03.2017 - 1080g - 27tc
    dqpranliysvka661.png
    Gabrysia <3 :):):) 25.09.2015 -2470g - 35t2d
    relgdf9him4y17cs.png
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie budzik obudził tak to byn spala ;) muszę iść po zwolnienie do lekarza bo 9 go dopiero mam wizytę ale myślę że bez problemu mi da dzisiaj lekarz rodzinny no nie?

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wszystkim :)

Aga trzymam kciuki by malutka była już gotowa wyjść z tobą :)

Madalena oby remont poszedł jak najszybciej, ale rozumiem Cię dobrze bo i nas w tamtym roku remont co miał trwać do lutego, trwał do końca czerwca :/ fachowcy oj tak...

My w piątek idziemy na imprezę męża - jego korpo organizuje warsztaty sushi :) sami juz umiemy robić co prawda, ale może będą jakieś cenne rady :p

A ja się witam w 36tc, 9 miesiąc - wow :)

haen, Ona_89', perelka89 lubią tę wiadomość

• Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i miałam sexy :D ale najpierw rozegrała się komedia. Mój po kilkunastu godz w pracy poszedł o 22 się położyć wiec myślę sobie kicne na niego. I kiclam. Ale weź tu człowieku rozbierz sie z gracja przy tych gabarytach! Im bardziej zwiewna próbowałam być tym bardziej mi nie wychodziło i.. Mój bezczelny maz zaczął się tak śmiać ze nie mógł się uspokoić. A ja z nim. I to był taki wybuch śmiechu że prawie się na niego posiusialam musiałam biegiem lecieć do WC. w końcu się udało ale nie mogę się doczekać aż się połóg skończy ;)

Sajgonara, Shibuya, Ona_89', Kitaja, Rozmarzona, perelka89, Aga_502, moremi lubią tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała niedobra Ty! Mój właśnie śpi obok po nocce i tez bym z chęcią na niego wlazla ;)

Dziś dzień chłopaka macie coś dla swoich? Ja skromnie dla męża piwka a dla Patryka książkę star wars;) czekam aż wstanie bo o dziwo jeszcze śpi łobuz;)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • anet Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry dzień bry dzień :)
    Mała uwielbiam czytać Twoje posty ;) hehe aż się roześmiałam pod nosem
    Madalena faktycznie masz przeboje z tym mieszkaniem, ale pomyśl, że jak już wszystko będzie gotowe i się wprowadzicie to będziesz mega szczęśliwa :)
    Ja też mam coraz gorzej ze spaniem, w dzień się kładę to śpię bite dwie godziny, bo tak mi się oczy zamykają, a wieczorem jest już gorzej
    strasznie, ale to strasznie bolą mnie na wieczór plecy, mój mnie masuje, ale niewiele to daje też tak macie?
    kurcze nudzi mi się już to leżenie, ale zmuszam się dla niuńki, choć wolałabym być normalnie na chodzie, 15 mam wizytę i zapytam gin czy mogę wrócić do życia, pragne pragne :)

f2w3rjjgeh3gw66n.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahha, no tak - teraz to gracji nam nie brakuje :-D Ostatnio szykowałam przy blacie kanapki na śniadanie, moj mąż wszedł do kuchni i wyskoczył z tekstem "mmm, ale Ty jesteś seksowna jak się od tyłu patrzy". Na co ja "wtf? To z przodu już nie? Hahahha". Tłumaczył się,że oczywiście gafę strzelił, ale chodziło mu o to,ze jak stoję tyłem to nie widać brzuszka :-) Mieliśmy niezly ubaw :-)

Molcia, spełnienia marzeń :-)

Shibuya, Ona_89', perelka89 lubią tę wiadomość

Synuś :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe to u nas odwrotnie - mój mąż mi prawi komplementy i oblapia z każdej strony, a jak mówi, że wyglądam sexy to ja mu na to "chyba od tyłu" :p on twierdzi, że mogłabym występować jako reklama seksownych kobiet w ciąży, ale dla mnie sexy i ciąża to antonimy :p ja się czuje jak beczka :)

• Molcia Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zorro wrote:
    Hahahahha, no tak - teraz to gracji nam nie brakuje :-D Ostatnio szykowałam przy blacie kanapki na śniadanie, moj mąż wszedł do kuchni i wyskoczył z tekstem "mmm, ale Ty jesteś seksowna jak się od tyłu patrzy". Na co ja "wtf? To z przodu już nie? Hahahha". Tłumaczył się,że oczywiście gafę strzelił, ale chodziło mu o to,ze jak stoję tyłem to nie widać brzuszka :-) Mieliśmy niezly ubaw :-)

Molcia, spełnienia marzeń :-)
    faceci :P oni zawsze tacy "delikatni", mnie w sobotę na weselu - kuzyn strzelił komplementem, że "wyładniałam w tej ciąży" :P już nie chciałam tego komentować ;) ale to jest nic - znajomy mojego męża, zresztą radca prawny do swojej klientki rzucił kiedyś na odchodnym, bo miała brzuszek - "oo widzę, że jest Pani w ciąży - który miesiąc? Ona się speszyła i mówi, że nie jest w ciąży.. Na co on niezrażony - Pani (dajmy na to "Kasiu") niech się Pani nie przejmuje, ja też muszę iść na dietę! Możecie sobie wyobrazić minę tej Pani hehehe - jak się domyślacie niestety nie jest już klientką kancelarii :D

Buffy, haen, perelka89 lubią tę wiadomość

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
‹‹ 1424 1425 1426 1427 1428 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ