Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Shibuya duza Julcia
Powiedz gdzie zamowilas lupo i jaka cena?
Perelka super ze w domu jestes... ehh sloneczniki
Kiedys ogladalismy (8-10 lat temu)Magde M i ona dostala sloneczniki, skomentowalam ta scene i po tym fakcie kiedy juz zapomnialam moj wtedy chlopak a dzis malzonek odegral mi ja w realu-dostalam piek y bukiet slonecznikow
Ehh sexy... u nas abstynencja jakos tak sama wyszla... a tu maz wczoraj do mnie mowi:kiedy my sie zaczniemy kochac bo to trzeba przed pod irodem...zaczal nawijac jak mu brakuje mnie i bliskosci.... az bylam w szoku bo to zawsze ja bylam ze tak powiem "natretna" a teraz jakos mi nie w glowie ....
Powspominalismy dawne czasy.... hehe
Aparatka kuruj sie -angina to nie przelewki!
Ale jestem glodna chyba wstane cos zjesc bo nie wytrzymam do normalnej godzinyShibuya, Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Aaa Shibuya mam nadzieje ze ja bede ostatnia...
Kitaja lekko spoznione ale szczere-lekkiego porodu, sil na codzien i radosci wiele :*
Przypomnialo mi sie ze mialas nam pokazac zdjecia z sesji ciazowej ktora robilas w pl
Micia Tobie rowniez wszystkiego najlepszego , lekkiej ciazy do konca, szybkiego rozwiazania i usmiechu na codzien :*Kitaja, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Micia sto lat kochana
wszystkiego dobrego, spelnienia marzen i lekkiego porodu , calusy od Ady i Jasia :-**** milego dnia
Micia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Ona gratulacje kupna samochodu
shibuya gratulacje z udanej wizyty, duzy ten Twoj maluszek .
Shibuya, Ona_89' lubią tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
To i ja dołączam.
Wieczorem zasnęłam jak dziecko po dwóch nie przespanych nocach w końcu w miarę się wyspałam ale juz od 4.30 nie śpię
Shibuya super wiesci;) księżniczka rośnie i to jest najważniejsze. Jeśli miałaś usg na różnych sprzętach to różnica w pomiarach zawsze będzie juz kiedyś pisałam ze mój Marcel ważył na wizycie mniej niż w szpitalu a usg tydz później ale wiązało się to właśnie ze sprzętem. Ale u ciebie waga ładna wiec nie ma się co przejmowaćjest dobrze no i szyjka trzyma wiec teraz lez i pachnij;)
Magdalena widzę fachowiec po bykujak może robić po swojemu nie patrząc na projekt?
Micia kochana wszystkiego naj naj spełnienia marzeń no i lekkiego porodu;)
Rozmarzona kiedy spodziewasz się parownicy?
Kitaja yupi chyba jest poprawa u mnie;) nadal boli siedzieć jeszcze nie umiem ale juz nie płacze z bóludzięki za te czopki bo to chyba ich zasługa. Myślę że do końca tyg może uda się tego pozbyć.
Dziś tylko się martwię bo jadę z Patrykiem na trening a nie dam rady siedzieć a wystac tez nie wystoje i co ja tam zrobięShibuya lubi tę wiadomość
-
Magdalena wspolczuje fachowcow i zycze duzo cierpliwosci! A moze warto poszukac jakies innej ekipy? Chociaz moze to glupi pomysl bo ciezko z dnia na dzien znalesc dobrych fachowcow, a wy musicie wprowadzic sie przed porodem czy mozecie po? Skad jestes? Mam kuzyna i zajmuje sie budowlanka tylko, ze do stycznia ma napiety grafik, no i pewnie nie jestes ze Szczecina
dziekuje za zyczenia :-* zdjecjami pochwale sie dopiero po 08.10, bo dopiero wybralismy miniaturki do obrobki i teraz czekamy jak tylko dostane wrzuce pare, by sie wam pochwalic
GINGER milo mi, ze moglam pomoc z dnia na dzien bedzie lepiej
Aga i Olcia co tam u was i dziewczynek?
perelka89 lubi tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Kochane wiecej naskrobie jak wroce do domu bo na telefonie mnie wkorza klikanie.U nas dobrze Gabi zaczyna przybierac na wadze. Ja jutro lub w piatek wyjde a do konca jeszcze nie wiem czy z niunia. Jesli niunia zostanie to pewnie bede cale dnie spedzac w szpitalu ale jestem dobrej mysli, że wyjdziemy obie.
haen, Buffy, Mala_Czarna_89, Molcia, Nymeria, Galaretka, MW26, Sajgonara, Ona_89', Kitaja, mikado, Rozmarzona, perelka89, natali101, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Dzieki Kitaja :*
O dobrego fachowca ciezko. A tych tez czekalam heheh
Jestem z wawy wiec nici...
Ogolnie mieszkanie mialo byc juz prawie gotowe dlatego zrezygnowalismy z wynajmu obecnego. Jestem wiec w patowej sytuacji bo jutro sie wyprowadzamy...
Na chwile obecna jest plan ze do mojego brata z ktorym wfzoraj sie poklucilqm
Moj maz szuka nowego lokum...
Zobaczymy co to bedzie ...
Po burzy zawsze wychodzi slonce -musze byc dobrej mysli, a Hania niech siedzi w brzuszku do grudnia -
nick nieaktualnyDobry wszystkim
Aga trzymam kciuki by malutka była już gotowa wyjść z tobą
Madalena oby remont poszedł jak najszybciej, ale rozumiem Cię dobrze bo i nas w tamtym roku remont co miał trwać do lutego, trwał do końca czerwcafachowcy oj tak...
My w piątek idziemy na imprezę męża - jego korpo organizuje warsztaty sushisami juz umiemy robić co prawda, ale może będą jakieś cenne rady :p
A ja się witam w 36tc, 9 miesiąc - wowhaen, Ona_89', perelka89 lubią tę wiadomość
-
No i miałam sexy
ale najpierw rozegrała się komedia. Mój po kilkunastu godz w pracy poszedł o 22 się położyć wiec myślę sobie kicne na niego. I kiclam. Ale weź tu człowieku rozbierz sie z gracja przy tych gabarytach! Im bardziej zwiewna próbowałam być tym bardziej mi nie wychodziło i.. Mój bezczelny maz zaczął się tak śmiać ze nie mógł się uspokoić. A ja z nim. I to był taki wybuch śmiechu że prawie się na niego posiusialam musiałam biegiem lecieć do WC. w końcu się udało ale nie mogę się doczekać aż się połóg skończy
Sajgonara, Shibuya, Ona_89', Kitaja, Rozmarzona, perelka89, Aga_502, moremi lubią tę wiadomość
-
Mała niedobra Ty! Mój właśnie śpi obok po nocce i tez bym z chęcią na niego wlazla
Dziś dzień chłopaka macie coś dla swoich? Ja skromnie dla męża piwka a dla Patryka książkę star wars;) czekam aż wstanie bo o dziwo jeszcze śpi łobuz;)
-
bry dzień bry dzień
Mała uwielbiam czytać Twoje postyhehe aż się roześmiałam pod nosem
Madalena faktycznie masz przeboje z tym mieszkaniem, ale pomyśl, że jak już wszystko będzie gotowe i się wprowadzicie to będziesz mega szczęśliwa
Ja też mam coraz gorzej ze spaniem, w dzień się kładę to śpię bite dwie godziny, bo tak mi się oczy zamykają, a wieczorem jest już gorzej
strasznie, ale to strasznie bolą mnie na wieczór plecy, mój mnie masuje, ale niewiele to daje też tak macie?
kurcze nudzi mi się już to leżenie, ale zmuszam się dla niuńki, choć wolałabym być normalnie na chodzie, 15 mam wizytę i zapytam gin czy mogę wrócić do życia, pragne pragneperelka89 lubi tę wiadomość
-
Hahahahha, no tak - teraz to gracji nam nie brakuje
Ostatnio szykowałam przy blacie kanapki na śniadanie, moj mąż wszedł do kuchni i wyskoczył z tekstem "mmm, ale Ty jesteś seksowna jak się od tyłu patrzy". Na co ja "wtf? To z przodu już nie? Hahahha". Tłumaczył się,że oczywiście gafę strzelił, ale chodziło mu o to,ze jak stoję tyłem to nie widać brzuszka
Mieliśmy niezly ubaw
Molcia, spełnienia marzeńShibuya, Ona_89', perelka89 lubią tę wiadomość
Synuś
-
nick nieaktualnyHehe to u nas odwrotnie - mój mąż mi prawi komplementy i oblapia z każdej strony, a jak mówi, że wyglądam sexy to ja mu na to "chyba od tyłu" :p on twierdzi, że mogłabym występować jako reklama seksownych kobiet w ciąży, ale dla mnie sexy i ciąża to antonimy :p ja się czuje jak beczka
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Zorro wrote:Hahahahha, no tak - teraz to gracji nam nie brakuje
Ostatnio szykowałam przy blacie kanapki na śniadanie, moj mąż wszedł do kuchni i wyskoczył z tekstem "mmm, ale Ty jesteś seksowna jak się od tyłu patrzy". Na co ja "wtf? To z przodu już nie? Hahahha". Tłumaczył się,że oczywiście gafę strzelił, ale chodziło mu o to,ze jak stoję tyłem to nie widać brzuszka
Mieliśmy niezly ubaw
Molcia, spełnienia marzeńoni zawsze tacy "delikatni", mnie w sobotę na weselu - kuzyn strzelił komplementem, że "wyładniałam w tej ciąży"
już nie chciałam tego komentować
ale to jest nic - znajomy mojego męża, zresztą radca prawny do swojej klientki rzucił kiedyś na odchodnym, bo miała brzuszek - "oo widzę, że jest Pani w ciąży - który miesiąc? Ona się speszyła i mówi, że nie jest w ciąży.. Na co on niezrażony - Pani (dajmy na to "Kasiu") niech się Pani nie przejmuje, ja też muszę iść na dietę! Możecie sobie wyobrazić minę tej Pani hehehe - jak się domyślacie niestety nie jest już klientką kancelarii
Buffy, haen, perelka89 lubią tę wiadomość